Eğer anlattıkların cidden doğruysa
Durman hata, ayıp, saygısızlık, küfür be küfür !!
Ben olsam hala sevgi olduğuna ve bu anlattıkların harfi harfine doğruysa ölüyo olsam koşar giderdim .
Hastaneye gitmelisin
Anladigim kadariyla seviyorsun bu çocuğu
Neden ayrıldıniz
Çok geçmiş olsun
Ben olsam giderdim..
Canım bak hayatta ölüm var kaza varbana tokat attığı için ayrılmıştım .s
Ya tamam illaki kızarsın hatası olmuştur. Ye yut denilmez. Ama hak var ortada. Bi bardak suyu içmişliğin var belki. Ve onu görmek istemiceğin bi şekilde o hastanede yatıo.yerimde duramıyorum zaten ama yaptıklarınıda yediremiyorum .s arkadaşından sürekli soruyorum ama birşeyler beni durduruyor .s
Kız ne duruyorsun o zaman yürüme KOŞ KOŞ hayat o kadar kısaki vakit sı gibi gidiyor geri gelmez bak bu günler SEVGINE SAHIP ÇIKhemde deli gibi
Nee?? Ben diger konuyu bilmiyordum. Birde bu adami ziyarete gidiyim mi diye soruyorsun.. Nisanliyken vuran evlenince daha beterini yapar. Onun arkadasi demiste torpido daki resmi goruste sana gelirken kaza etmiste hep palavra canim bunlar sende bunlara inanma ayrilmissin iste ne guzel napiyosa yapsinbana tokat attığı için ayrılmıştım .s
Öyle miymisssTabi canimm daha nisanliyken bile sana erkeklere baktin diye iftira atip yol ortasinda döven adamla evlen de hayatin cok guzel olsun niye mutsuz oluyosun ki hemen kos ona
Tabi canim yolda erkeklere baktin diye hasta kizi dovmus oyle ayrilmislar simdi niye aska gelmis anlamadimÖyle miymisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?