bana gelirken kaza yapmış :(

Ama böyle bir olayda genele bakarsak yüzde 90 kişi hadtaneye giderdi bende giderdim heralde

Uydurmadığınızı biliyorum. Normalleştirme eğiliminiz dolayısıyla hatırlatmak istedim.

normalleştirmiyorum üstüne basa basa yorumda belirttim küçümsüyo gibi algılanmasın diye. yinede teşekkür ederim hatırlatma isteğinize :)

Ama böyle bir olayda genele bakarsak yüzde 90 kişi hadtaneye giderdi bende giderdim heralde

bence geriye kalan yüzde 1o'uda benzeer şeyleri yaşayınca giderdi. sonuçta barışmaya değil insanlık vazifesini yapmaya gidiyoruz. diye düşünüyorum

Niye bittiki

Ben gitmezdim acikcasi.. Burda ben konu sahibinin ziyarete gidip orda bitirecegine de inanmiyorum. Sirf insanlik vazifesi icin gitmek istese bu kadar yesilcam olayi gibi anlatmazdi deli gibi seviyorum diyor zaten. Konu ziyaret degil barismak bence cumle aralarindan bunu cikartiyorum

sen su nisanlisi erkeklere bakti diye sana tokat atan kizsin. Hani su nisanlisi anneci olan. Iyi dusun demistik sana simdide kosarak gideceksin ona sanki o tokati hakettim ve bu yuzden geri dondum dermis gibi. Boyle kararsizlik yapiyorsunuz konular aciyosun 2 gun sonra nisanliya geri dönuyosunuz. Eger o tokati hakettiyseniz geri donun o zaman.....

bence geriye kalan yüzde 1o'uda benzeer şeyleri yaşayınca giderdi. sonuçta barışmaya değil insanlık vazifesini yapmaya gidiyoruz. diye düşünüyorum
zaten sizin yaşadıklarınıza göre yazdım bende giderdim ama barışmak için değil ha şöyle bişeyde var bir araya gelip barışmamak çok zor olur onuda söylim

Bende barışıcano düşünüyorum zaten sen yüzde onluk kısımdasın

Hemfikirim. .
şiddet bence boşanma sebebidir. .

evet deli gibi seviyorum.. hiç mi yok etrafınızda deli gibi sevdiği halde ayrı kalmayı başarabilen insan. 4 yılımı verdiğim adam için durumuna bile üzülmeye hakkım yok mu? yeşilçama çevirmedim. olanı anlattım . farkettiyseniz hastaneye gitmelimiyim diye sordum barışıyımmı diye değil. lütfen böyle yargılayıcı konuşmayın .s

Sen olani onun arkadasindan duymussun ve inanmissin.. Ben asla inanmazdim onun arkadaslarina bu bir. Buraya direk bana gelirken kaza gecirdi diyebilirdin objektif anlatabilirdin ama baya bi romantik yazdin yanlis anlama yalan yazdin demiyorum. Ben ne kadar seversem seveyim boyle bi konuda sogurum sen nasil sogumadin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…