bana gelirken kaza yapmış :(

Haa ben konunun içeriğini şimdi hatırladım.
Ama git. Yinede geçmiş olsuna git. De barışma. Elleme köpek olsun birazdaha.
Ben böyle şeylere pek inanmam o Yüzden doğruysa git dedim zaten.

Kazayı dikkatsizliğinden dolayı yaptığı kesin.
Koş desek koşacaksın, yediğin tokat az geldi anlaşılan.
Kusura bakma aklını başına toplaman için konuşuyorum böyle.
Sen oraya gitsen herşey yeniden başlayacak, barışacaksınız, evleneceksiniz bıla bılaa bılaaa.
Ve buraya tekrar tekrar konu açacaksın.

Gitme!

4 yıl içinde güzel günlerin hatırı var diye gideceğim.
sonra vicdan azabı duymak istemiyorum neticede bana gelirken olmuş.
tanımadığım biri bile bana birşey için gelirken kaza yapsa kendimi kötü hissederim.
kaldı ki bu adam bnm canımdı...

Hasta halinle sana tokat atan adama donmeyi dusunmuyosundr heralde...yani hastaneye gdip gcmis olsun de ama barisma tam kurtulmusken yeniden hayatini karartma..cnku bu adam degismezz onceleri kybetme korkusuyla melek olur ..bi olayda yine icindeki canavar cikar...

O adam seni dövmüs

Konunuzu hatırladığım için şu anlattığınız dizi tadında sahneden hiç etkilenmedim. İnandırıcı bile bulmadım, o derece...

yoksa ölsende umrumda değil gibi mı davranmalıyım ?

Yazınızdan zaten gideceğiniz anlaşılıyor. çok kasmayın gidin o zaman

Gerekirse 40 yillik evli olayim, 5 cocugum olsun bana tokat attigi an esimi bitiririm. Sen daha evlenmemissin bile kurtaracagin bi evlilik, cocuk falanda yok.. Nedir bu kendini ezdirme siddet istegi? Ben asla sana gelirken olduguna inanmiyorum onun arkadaslari tabi ki allayip pullayip onun tarafini tutacaklar. Biraz mantikli dusun simdiden tokat atan yarin karnindaki bebege tekme atar sonra pisman olacagina simdi kurtul

Yuh ya dövmek nedir..
Ben de Tokattan ibaret saniyordum ikinci şansı düşün bu kadar seviyosan diyodum..

kesinlikle savunuyo gibi düşünmeyin ama tokat attı öle hızlıca değildi. iftiradan korktuğum için söylüyorum bunu yaptığını küçümsemeye çalıştığımdan değil. ayrıca arabanın içindeydik yolda yürürkende değildi.
ama bunlar bnm için büyük şeyler. bunuda belirteyimde tokatı küçümsüyo falan denmesin.

neden ayrılmıştınız affedilmeyecek ve çözülmeyecek bir sorun yoksa ortada tekrar deneyin derim

neden ayrılmıştınız affedilmeyecek ve çözülmeyecek bir sorun yoksa ortada tekrar deneyin derim

beni birilerine baktı zannederek kıskanıp tokat atmıştı.
tekrar denemeyi düşünmüyorum sadece vicdanımı rahatlatmak için geçmiş olsun diyim mi demeyim mi diye düşünyorum.
ötesi yokk

Sadece küçük ve masum bir tokatsa aşağıda yazdıklarınızı uydurdunuz mu yani?

beni birilerine baktı zannederek kıskanıp tokat atmıştı.
tekrar denemeyi düşünmüyorum sadece vicdanımı rahatlatmak için geçmiş olsun diyim mi demeyim mi diye düşünyorum.
ötesi yokk
hmm tokat kötüymüş hem de bir şüpheyle.
o zamanda ümitlenip tekrar ısrar edebilir.ama onca yılın hatırına bir geçmiş olsun denilebilir tabi, bu daha hoş olur.

Sadece küçük ve masum bir tokatsa aşağıda yazdıklarınızı uydurdunuz mu yani?

o nerden çıktı ? tokat denildiği için yazdım o yorumu. ayrıca konum herkese açık isteyen girip okuyabilir değil mi ne yaşadığımı yazdım zaten.
ayrıca allah kmseye vermesin böyle şeyler. içinde olmayan bilemez anlayamaz ne durumda olduğumu.
zaten gerekeni yaptım ayrıldım bitti gitti. sadece geçmiş olsuna gidiyim mi gitmeyim mi meselesindeyim ben

nerdeyse ben kolundan tutup götürmek istedim konunu okuyunca

ancak ayrılma sebebin

canım bilemedim ama herhangi birine bakabilirsin istemsizce

gözün kayabilir art niyetli değilsindirya

sonuçta sana güvenmesi gerekmezmiydi

böyle ufacık birşeyde bırak tokatı el kaldırması bile ürkütücü

ama karar senin tabi burdaki yorumlar senin düşüncelerini şekillendirir ama son karar yine senin

ancak şunu unutma nişanlılık ve evlilik o kadar farklıki

birde daha salı günümü ayrıldınız ? diğer konunun tarihinie baktım da

evet cnm bi hafta oldu.
eski erkek arkadaşım varmış orda o yüzden delirmiş.
karar benim evet ama istişare etmek istedim sağolsun arkadaşlar beni mazoşist sandılar çok meraklıyım sanki dayağa
daha ne beni ne nişanlımı tanımadan yalandır palavradır diyenlerde var. bende salağım ya 4 yıldır birlikte olduğum adamın yalan sölüyüp sölemeyeceğini bilmiyorum..

Uydurmadığınızı biliyorum. Normalleştirme eğiliminiz dolayısıyla hatırlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…