Yuh ya dövmek nedir..Tabi canim yolda erkeklere baktin diye hasta kizi dovmus oyle ayrilmislar simdi niye aska gelmis anlamadim
O adam seni dövmüs4 yıl içinde güzel günlerin hatırı var diye gideceğim.
sonra vicdan azabı duymak istemiyorum neticede bana gelirken olmuş.
tanımadığım biri bile bana birşey için gelirken kaza yapsa kendimi kötü hissederim.
kaldı ki bu adam bnm canımdı...
nişanı atmadan bi kaç gün önce arabanın torpidosuna ben ikimizin resmini bide bi not bırakmıştım. onu ne kadar sevdiğimi falan yazmıştım. 2 gün önce arabayı temizlerken görmüş onu. arkadaşına ben gidiyorum gerekirse kapısında yatıcam ama beni affetmeden dönmücem demiş. bana geliyormuş. hızlıymış galiba baya. önüne araba çıkınca duramamış kaza yapmış. şuan hastanede.
yoksa ölsende umrumda değil gibi mı davranmalıyım ?
Gerekirse 40 yillik evli olayim, 5 cocugum olsun bana tokat attigi an esimi bitiririm. Sen daha evlenmemissin bile kurtaracagin bi evlilik, cocuk falanda yok.. Nedir bu kendini ezdirme siddet istegi? Ben asla sana gelirken olduguna inanmiyorum onun arkadaslari tabi ki allayip pullayip onun tarafini tutacaklar. Biraz mantikli dusun simdiden tokat atan yarin karnindaki bebege tekme atar sonra pisman olacagina simdi kurtul4 yıl içinde güzel günlerin hatırı var diye gideceğim.
sonra vicdan azabı duymak istemiyorum neticede bana gelirken olmuş.
tanımadığım biri bile bana birşey için gelirken kaza yapsa kendimi kötü hissederim.
kaldı ki bu adam bnm canımdı...
Yuh ya dövmek nedir..
Ben de Tokattan ibaret saniyordum ikinci şansı düşün bu kadar seviyosan diyodum..
neden ayrılmıştınız affedilmeyecek ve çözülmeyecek bir sorun yoksa ortada tekrar deneyin derim
Sadece küçük ve masum bir tokatsa aşağıda yazdıklarınızı uydurdunuz mu yani?kesinlikle savunuyo gibi düşünmeyin ama tokat attı öle hızlıca değildi. iftiradan korktuğum için söylüyorum bunu yaptığını küçümsemeye çalıştığımdan değil. ayrıca arabanın içindeydik yolda yürürkende değildi.
ama bunlar bnm için büyük şeyler. bunuda belirteyimde tokatı küçümsüyo falan denmesin.
bugün son olanlar oldu. kaç gündür aramız bozuktu bu meselelerden. rahatsızlandım boynumda düzleşme varmış acile gittim ağrıdan duramıyordum. ilaçları aldık eve dönerken ben bi kaç oğlanın olduğu yere bakmışım farkında bile değilim oğlanları görmedim bile ! bi tane hafif bir tokatla irkildim noluyor dedim önüne bak dedi. zaten kaç gündür ağlıyorum duygusal bi ruh halindeyim. başladım ağlamaya istem dışı. kmseyi görmedim dedim ağlaya ağlaya yeminler ettim. bir çok bişey saydım, hayatımı mahvettin dedim nişanı atıcam dedim bıktım dedim.. ellerini çenemde buldum çenemi sıkmaya başladı. yüzüğü çıkardım geri takmak için parmağımı kırıyordu az daha..
hmm tokat kötüymüş hem de bir şüpheyle.beni birilerine baktı zannederek kıskanıp tokat atmıştı.
tekrar denemeyi düşünmüyorum sadece vicdanımı rahatlatmak için geçmiş olsun diyim mi demeyim mi diye düşünyorum.
ötesi yokk
Sadece küçük ve masum bir tokatsa aşağıda yazdıklarınızı uydurdunuz mu yani?
nerdeyse ben kolundan tutup götürmek istedim konunu okuyunca
ancak ayrılma sebebin
canım bilemedim ama herhangi birine bakabilirsin istemsizce
gözün kayabilir art niyetli değilsindirya
sonuçta sana güvenmesi gerekmezmiydi
böyle ufacık birşeyde bırak tokatı el kaldırması bile ürkütücü
ama karar senin tabi burdaki yorumlar senin düşüncelerini şekillendirir ama son karar yine senin
ancak şunu unutma nişanlılık ve evlilik o kadar farklıki
birde daha salı günümü ayrıldınız ? diğer konunun tarihinie baktım da
Uydurmadığınızı biliyorum. Normalleştirme eğiliminiz dolayısıyla hatırlatmak istedim.o nerden çıktı ? tokat denildiği için yazdım o yorumu. ayrıca konum herkese açık isteyen girip okuyabilir değil mi ne yaşadığımı yazdım zaten.
ayrıca allah kmseye vermesin böyle şeyler. içinde olmayan bilemez anlayamaz ne durumda olduğumu.
zaten gerekeni yaptım ayrıldım bitti gitti. sadece geçmiş olsuna gidiyim mi gitmeyim mi meselesindeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?