Bana göre dert! Aile dinamikleri.

Ya neden ergen olsun iyi bir üniversiteye giden akıllı bir çocuk ama şımarık, çok şımarık. Aynı aileden değilmiş gibi eşime ne yapılmadıysa ona yapılıyor. (Maddi değil manen, eşimi çok koşturmuşlar herşeye ailenin küçüğü diye) . X kişi değil ki güvenmiyim ama zorla güzellik olmuyor tabii.

Her zaman gittiğiniz güvenilirliğinden emin olduğunuz bir veteriner hekim en iyisi.
Ben kedim hayattayken öyle yapıyordum.

Veterinerimizin öyle bir hizmeti yok, yatışta hasta hayvanlar kalıyor sadece.

Sanıyorum yanlış anlaşıldım ben kedilere ne yaparız diye sormak için değil aile içindeki bu şımarık tutumlara sinir olduğum için, içimi dökmek için yazdım. Elbette benim de aklıma geliyor çözümler ama olabilitesi olsa neden minnet edeyim?

Tüm fikirler için teşekkürler, bu sene tatili gözden çıkardım. Cuma’dan beri faranjitim, klima altında yatmama bağladım ama dün gece ateşim 37.8’e yükseldi. Takviye bağışıklık güçlendiricisi ve parasetemol içeren bir ilaç kullanıyorum zaten ama çok korktum. Çok uzun senelerdir ateşim yükselmiyordu cayır cayır yanınca aklıma korona geldi. Şu an 37’ye indi ama otel falan bu sene zor artık, gözüm korktu. Bir kaç gün kendimi gözlemleyeceğim umarım korktuğum şey değildir.

Sırf kedileriniz var , esiniz o baksin istemiyor , tatile gidemiyorsunuz diye şuan 21 yaşındaki çocuğu gömüyorsunuz. Bu neyin nefreti yeğene karşı? Ailenin küçüğü diye simartilan kardeşi olsa neyse diyeceğim.
Otomatik mama su kabı alin ya da fazla fazla yemek su bırakın. Yegeni gommeye gerek yok.

En son kayınvalidenin yazlığına gidiyordunuz, otellere virüsten dolayı güvenmediğiniz için, hatta kv evinde kedi istemiyordu. Sonra otel fiyatlarıydı, bütçeydi kavgaydı derken tatilden vazgeçtiniz. Konunun bi noktasında kara delikten geçtim gibi hissettim

Eşiniz kediyi değil evi bırakmıyor yeğene

Görümcem kendi kız kardeşine bırakmamıştı kız 40 a yakın yaşta başka şehirde yalnız yaşıyordu

Ay evi yakar suyu açık bırakır kapıyı kitlemez vs demişti

Annesi yoktu tüm evi boşaltıp buzdolabını vs kapatıp sarıp sarmalayıp gitmişti bana ne isterse aç otursun ben anahtarı veremem demişti

Araları da iyidir güya halen de takılırlar birlikte

Yani insanlar farklı şeylere anlam yüklüyor

Eşiniz delikanlıya gel burada boş ev var demek istemiyor bence lakin sorun bunu size söylememesi

Yani olmaz çünkü dememesi

Ayrıca da neyine bakamayacak 10 yaşındaki oğlum bakar yani gidecek su mama az sevgi biraz pencere aç ev havalansın bu arada topla topakları at poşete oldu bitti

Arada korona da oldum vazgeçtim gitmekten onu kaçırmışsınız

Bilmediğiniz başka bir neden olabilir
Tanıdığım biri öz torununa anahtar vermiyordu. 2 sokak ötedeki evden bir şey lazım olduğunda ya kendisi ya kızı gidiyordu. Gencecik çocuğu göndermiyorlardı. Sonradan öğrendim meğer çocuk madde bağımlısıymış. Babaannesinin evinden hırsızlık yapmış maddeye para bulmak için. O yüzden vermiyorlarmış.

Datça'da yazlık ve gidememek

Yarım yamalak oldu cevap silemedim de. Aile dinamiklerini anlamaya çalışmak daha bi yoruyor insanı diyecektim. Tuhaf gelen birçok şeye alışmak durumunda kalıyorsunuz. Diğer düşündüğüm zaten yazılmış. Anahtar vermek istememiş. Bu arada geçmiş olsun. Tatile de sonunda gidilmiş sanırım. İyi tatiller

Gömmüyorum ama evet sinir oluyorum doğru.

Acaba yeğene güvensizlik kedilere bakamayacağından değil de farklı hususlardan olmasın? Bir de eşinizin yeğeni yani, adamın içine sinmeyen bişey vardır ama kendi ailesindem olduğu için size söyleyemiyordur

3-4 gün olsaydı kediler yalnız kalabilirdi evde ama 1 hafta biraz uzun olabilir. Kedileri yanınızda götürme şansınız var mı? kaç kediler? Eşiniz yeğenine anahtar vermek istemiyorsa belki bir sebebi vardır. Bir komşunuzdan bahsettiniz 7 kedisi olan, ona veremez misiniz anahtar? Bir de veterinerinize danışın onların belki bir önerisi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…