Nedense içimden bir ses sizin bilgisayara çok düşkün olduğunuzu söylüyor.
Kızlar yazarken o kısmı atlamışım. Neden diye sordum paraya ihtiyacım vardı dedi. Acil paraya falan ihtiyacımız yok ben birikmiş maaşımın 5 kuruşuna dokunmadan ona verdim. Parasınida almamış daha. Ve format atmadan vermiş adama bir sürü fotograf var o bilgisayarda. Benim zaten bilgisayarım var bilgisayarın gitmesine üzülmüyorum. Bana danışmadı. Bir anda satıyor parayı henüz almıyor.
cadikedi bilgisayarin satilmasina laf etmezdim ben yerinde olsam
ama formatlamadan verdigi icin hemen geri almasini söylerdim
cok tehlikeli birsey bence cok yanlis yapmis
Senin internet bağımlılığın yüzünden mi sattı? :44:
Kızlar yazarken o kısmı atlamışım. Neden diye sordum paraya ihtiyacım vardı dedi. Acil paraya falan ihtiyacımız yok ben birikmiş maaşımın 5 kuruşuna dokunmadan ona verdim. Parasınida almamış daha. Ve format atmadan vermiş adama bir sürü fotograf var o bilgisayarda. Benim zaten bilgisayarım var bilgisayarın gitmesine üzülmüyorum. Bana danışmadı. Bir anda satıyor parayı henüz almıyor.
Babam maç izlemeye gelecekti bugün. Kumandası yok ben arabaya ineyim dedi indi. Çıkmak bilmedi yukarı. Kapı çaldı bi baktım babam. Bizimki arabada telefonla konuşuyormuş. Babamın geldiğini de görmedi tabi. Babam yağmurda yürüdü , arabayı dışardı bırakmış. Alın şimdi ben sinirlenmeyim mi?
Yok canım, bilgisayarına casus programı kurmustum takip ediyordum caldırması pek mümkün görünmüyorEşinin bilgisayarı laptop değil mi ?
Şu yukarıda yazdıkların,nedense bana bilgisayarı çaldırmış olabileceğini düşündürdü.
Daha önce temkinli davranmak konusunda üstelediysen,söylemeye çekiniyor olabilir.
Yok canım, bilgisayarına casus programı kurmustum takip ediyordum caldırması pek mümkün görünmüyor
Tam aklıma bir şeyler gelmişken şu son mesajını gördüm..
İçimden bir ses o bilgisayarda senin görmeni istemediği bir şeyler var da,
o nedenle sana sormadan sattıgını ya da aslında satmadı ama sana sattı dediğini söylüyor.
Bir de bir insan telefonla konuşmak için neden arabaya iner ki?:26:
Sanırım sen de bir şeylerden şüphe duyuyorsun ki casus program kurmuşsun öncesinde :26:
En ufacık birşeyi bile bildirirken birden küt diye laptopu satıp eve gelmesine şaşırırdım elbette ama bu kadar uzatmazdım..
Sadece başka zaman bende herhangi bi konuda ona haber vermez, misilleme yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?