Cadikedi sanirim hakliyim
sen sana sorup sormamasina takilmissin
ama olay oyle degil
bak dedigim gibi satmamis sana sattim diyor
sen farkli seylere takiliyorsun ama o pcde senin gormeni istemedigi seyler var
casus programi bulmustur zaten
kullanirken iptal edip geri yukluyordur ne bileyim bir caresine bakiyordur
format atmayi bilen pcden anlayan biridir
suphelerini de esine yansittiysan o nedenle yalana basvuruyor
uzgunum ama arabaya inip konusmasi arama kaydini mesajlari silmesi hayra alamet degil
bence her seye hazirlikli ol
Sizin bilgisayarınız değilse size sormadan satabilir bence,muhtemelen fotoğrafı hafıza kartına atmayı unutmamıstır.Yani sorunuzun cevabı olaran bence yanlış değil.Pc den memnun değildir yada bır sorun vardır satmıstır cok normal...Eğerki bu bılgısayar sizin ortak kullandığınız bir arac olsaydı sız haklıydınız..
Kuzum Sinirlenmen Gayet Normal insan ister istemez üzülüyo. Fakat eşinle Bu konuyu ayrıntılı bir şekilde yüz yapmadan güzelce konuş derimm. Neden Böyle Bişey yapmış. Belkide gerçekten paraya ihtiyacı vardı. Bilemem orasını ama. Saygı ve sevgiyle halledilmiyecek bişey yok. Eşinin yaptığı tabi ki yanlış. Sana sorması gerekirdi. Belki vakti olmadı. Belki karşı geleceğini bildiği için sana söylemeden sattı. Belki hem sende hemde eşinde bilgisayar olunca ikisine birden gerek yok. Bi tanesi yeter diyee düşünmüşte olabilir.Ayrıntıları düşünmek lazımm bencee..
normalde bu tarz konularda ben paranoyak düşünmem, size de "paraya ihtiyacı olmuş demek ki, alttan alın tatlı tatlı konuşun" derdim..
ama şimdi her şey üst üste gelince bir tuhaf oldu.. telefonla konuşmak için arabaya inmesi, telefonunda hiç bir şeyi saklamaması, tüm arama kayıtlarını mesajlarını silmesi, bilgisayarı sattım demesin sonra yok satmadım deyip kullanması..
acaba bilgisayarı bir arkadaşına mı vermişti kullanması için, sonra sizin kızacağınızı anlayınca geri aldı? veya başka şüphe uyandıran davranışları var mı?
Canım, karşı geleceğimi düşünerek söylememiş olamaz çünkü karşı gelmem. Her zaman sen bilirsin bitanem, sat istersen aşkım derim. İki bilgisayara gerek var çünkü ben medya sektöründe çalışıyorum, tüm programlarım bu bilgisayarda. Fotoğrafçıyım aynı zamanda ve fotoğrafları bu bilgisayarda saklıyorum, bu bilgisayarda düzenliyorum. Benim bilgisayarımı alamaz. Şehir dışına göreve gider bazen ve orada bilgisayara ihtiyacı hep olur. Dediğim gibi harcamalarımız hep ortak, bir anda parayı ihtiyacı olamaz, çok yakın bir zamanda tüm maaşımı ona verdiğim halde. Zaten parasını da hemen almamış. Benim eski bilgisayarımı sattığı kişiye satmış. Ama bugün kullanıyor. Ya vazgeçti ya da başka bir şey var tam ne bilmiyorum.Ben küslüğü uzatan bir tip değilimdir. Bana davranış şekli de hoşuma gitmedi. Alay eder gibi güldü durdu hatta bu yüzden şaka yaptığını sandım. Ama yapmadığını söylüyor. En son ki halini görseniz ağzımı açsam vuracak gibiydi, sinirden karşımdakini titremesini gözümden silip atamıyorum
Kendi bilgisayarı ama bizim tüm harcalamalarımız, kazançlarımız ortak. O bilgisayarı alırken bana danıştı, önceki bilgisayarını satarken de bana danıştı. Bilgisayardan memnundu, hiçbir sorunu yoktu. Olmasa zaten söyler birkaç gün önceden satmayı düşünüyorum satayım mı derdi. Karta falan da atmamış, olduğu gibi vermiş başka bilgisayarcıya. Ama bugün geri almış, bana söylemedi ama casus program hala bana mail atıyor.
Kuzumm Demek ki Baktı sen sinirlendin geri vazgeçti aldı bilgisayarı. Sendee Çok üstüne gidince sinirlendi belkidee. Bozma Moralini. Şuan Bilgisayar yine sizdee demi ??
Casus programdan öğrendiğim kadarıyla, bilgisayar şu an onda canım
Normalde aşırı tepki verdin derdim acaba birşeylere tepkimi olsun diye söylemeden sattı bilgisayarı , anlatmadığı bir sorun mu var acaba?
canım aynı şeyi benim eşim yapsa binerdim tepesine ne karıştırıyorsun sen diye!bizim de 2 tane bilgisayarımız var,eşimin paraya ihtiyacı olsa başka bir çözüm bulurdu satmazdı eminim öyle bir niyeti olsa da mutlaka paylaşırdı.sen bozulmakta haklısın sakız değil ki bu en azından laf arasında sözyleyebilirdi.dolduruşa getirmek istemem seni pc yi ablasına falan verecektir senden çekiniyordur belki.ama nedense başka bişey olduğuna dair düşüncem var benim:26:
EŞİN neden böyle birşey yaptı gerçekten anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?