- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi belenhatun
-
Dün sevgilimle kötü bir kavga ettik.Bütün gün mesaj atmadı,aramadı da. Ben de ona mesaj atmadım.Neyse akşam bir tripli bir mesaj geldi.yok ben böyle şeylere gelememler, üzgünümler... ne saçmalıyorsun dedim, defalarca aradım açmadı.Hayır suçum ne onu bile bilmiyorum. En sonunda tepem attı, birkaç uzun mesajla buna kısaca:"sana inananda kabahat,madem öyle istiyorsun, bitti." dedim. Bu sefer beyimiz aradı ben açmadım.Neyse 5-6 aramadan sonra açtım. Meğer bütün gün benden mesaj beklemiş, ben atmamışım. bir de önceki gün arkadaşımda kalmıştım, o mesaj attıktan sonra söylemişim.ona hesap vermem gerekiyormuş. Ben Allah'tan başkasına hesap vermem dedim, kıyamet koptu. Ben hatalıyım ona göre ama kabul edemiyorum.Ya Allah aşkına ben anneme babama bile demiyorum şuraya gideceğim diye.(Yalnız yaşıyorum.) Birinden izin almak, hesap vermek ne demek? Beni seveceksen böyle sev dedim, ben seni eğiteceğim diyor. Siz sevgilinize hesap veriyor musunuz bir yere giderken? Bu akşam dışarı çıkacağım diye haber verdim bugün. Ama öyle ağırıma gitti ki. Yanlış mı düşünüyorum, nerde hata yapıyorum anlayamıyorum. Allah beni özgür yaratmış ben neden başkasına hesap vereyim ya, cidden zoruma gidiyor bu durum.
sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünSeni egitecegim ne allah askina. Af edersin, köpek misin de egitiliyosun. Sevgilin tam bir odun. biraz daha cabalasa agac olmaya hak kazanacak. Haber vermek baska hesap vermek baska. Oldu olcak bir de tasma taksin boynuna o yönlendirsin. Adam olmaz bundan
ben 23 yaşındayım o 33 yaşında. ama yetişkin bir adam gibi değil bir erkek çocuğu gibi davranıyor çoğu zaman.Yaslariniz kac canim?
Bu olaydan sonra mı soğudunuz yoksa daha önceden soğuduğunuz için mi haber vermek gibi durumlar sizi rahatsız etti?bütün mesajlarınızı okudum, yorumlarınız için teşekkürler öncelikle. Bir arkadaş sen bu adamla uyuşamıyorsun demiş.Haklı. Başka bir tartışmamızda bana "sen yapsan kıyameti koparırdım,sen yine sakinsin" demişti, o haksızdı.Birbirimizi yormanın üzmenin anlamı yok. olmuyorsa zorlamak istemiyorum. ama seni kaybetmek istemiyorumlar,seviyorumlar, ölüyorum bitiyorumlar havada uçuşuyor. sorun şu ki ben onun sevgisini hissedemiyorum. ve o kadar bunalttı ki... üzmeye de kıyamıyorum, kırılmasın istiyorum ama öyle de olmuyor böyle de olmuyor.
ben 23 yaşındayım o 33 yaşında. ama yetişkin bir adam gibi değil bir erkek çocuğu gibi davranıyor çoğu zaman.
Yani olmasi gereken bu bence , Guven olduktan sonra yasimizi basimizi almis insanlariz ..
Ailemizr bile hesap vermezken , Ese ve sevgiliye hesap vermek benim cok tuhafima gidiyor...
Esimde gidecegi yere , gidiyorum der ve gider.
Nerdesin , ne zaman geliyosun gibi sorularida ben sormuyorum...
Cunku ikimizde yablis birsey yapmayacagimizi biliyoruz cevremizi biliyoruz .. :)
yengeçBurcu ne peki?
yengeç
Icinden bir ben cikabilir. :)
Canim evliyim esim burda degil. Yurtdisinda. Mecbur ayri kaliyoruz. Aksamlari geziyorum bol bol arkadaslarima giderim icmeye gideriz. Mesaj atar musait misin ariyim mi diye. Disarda yemekteyim derim. Kimle diye bile sormaz iyi eglenceler der :)
O seni egitmesin sen onu egit
seni eğiteceğim
Bu olaydan sonra mı soğudunuz yoksa daha önceden soğuduğunuz için mi haber vermek gibi durumlar sizi rahatsız etti?
Hmm.. Yengec burcu tanidigim bazi erkekler tam da böyle ve cekilmeyen tipler. Bu arada bana sorarsan yasi da büyük sana göre, bu yüzden de anlasamiyor olabilirsiniz. Neden yasina daha uygun birine bakmiyosun ki tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?