Bana hesap vereceksin!...

Az once erkek arkadasimdan gelen mesaji yaziyorum "cikabilir miyim? Beni cagiriyorlar."
Bu 4 yil hep boyle olmustur...
Hesap verir karsimdakindende hesap sorarim..

Bu benim hayatim benim iliskimden beklentilerimdir..
Sansliyim ki sevgilimde aynen boyledir.
Kendi karakterim icin soyluyorum "ben sana hesap vermem" diyen birisiyle isim olmazdi..

Belli ki birbirinize denk degilsiniz onun beklentileri farkli sizinkiler farkli..
Karakterleriniz uyusmuyor.. "Seni egitecegim" demeside cok yanlis.

bütün mesajlarınızı okudum, yorumlarınız için teşekkürler öncelikle. Bir arkadaş sen bu adamla uyuşamıyorsun demiş.Haklı. Başka bir tartışmamızda bana "sen yapsan kıyameti koparırdım,sen yine sakinsin" demişti, o haksızdı.Birbirimizi yormanın üzmenin anlamı yok. olmuyorsa zorlamak istemiyorum. ama seni kaybetmek istemiyorumlar,seviyorumlar, ölüyorum bitiyorumlar havada uçuşuyor. sorun şu ki ben onun sevgisini hissedemiyorum. ve o kadar bunalttı ki... üzmeye de kıyamıyorum, kırılmasın istiyorum ama öyle de olmuyor böyle de olmuyor.

Yaslariniz kac canim?

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün ama bu konuda ne söyleseniz haklısınız.içimde oturdu kaldı o "eğiteceğim" lafı... Beni kendinden soğutuyor ama farkında değil.

Icinden bir ben cikabilir. :)

Canim evliyim esim burda degil. Yurtdisinda. Mecbur ayri kaliyoruz. Aksamlari geziyorum bol bol arkadaslarima giderim icmeye gideriz. Mesaj atar musait misin ariyim mi diye. Disarda yemekteyim derim. Kimle diye bile sormaz iyi eglenceler der :)

O seni egitmesin sen onu egit

Bu olaydan sonra mı soğudunuz yoksa daha önceden soğuduğunuz için mi haber vermek gibi durumlar sizi rahatsız etti?

Vallahöyle.. günümüz türkiyebnde hesap vermek zorundayız çok ağır gelsede. Ama dahada anlayslıyar var.. bu hebapların ardı arkası keslmyo. Kısıtlamalar çok oluyor. Sıkıntılar burada başloo

"Hesap vermek" diye dusunuce, cok itici oluyor durum tabii. Ama ben erkek arkadasimin gun icinde neler yaptigini, nerde oldugunu bilmek isterim. Her dakka her an nerde oldugu degil tabi ama eger gidip arkadasinda kalacaksa, bunu bilmek isterim.

Ozgur olmanin birbirinden bir haber olmak olmadigini dusunuyorum. Es & sevgili olmak bence farkli birseydir. Birbirini bilmek, hesap vermek degildir

Doğru olan bu bence de. bir ilişkide güven olmalı.benim sadakatimi bu şekilde mi elinde tutacak yani. ben ona evdeyim derim, dışarda istediğim yere giderim. ama böyle yapmak istemiyorum. bunu ona da söylüyorum o zaman da yanlış anladın diye lafı dolandırıyor.birbirimizin hayatının her alanına müdahale etmeden de mutlu olmak mümkün.ama anlatamıyorum.
bu arada nazar değmesin gerçekten tam istediğim ilişkiyi tarif ediyorsunuz.

Sen nerde ne yaptigini soruyorsan hesap vermek zorundaasin. Ki ben de sevgilimin bana soylemesni isterm. Bunu neden hesap vermek olarak algiliyorsun? Haber verebilirdin.

:) inşallah canım, aksi halde inceldiği yerden kopacak bu gidişle

Bu olaydan sonra mı soğudunuz yoksa daha önceden soğuduğunuz için mi haber vermek gibi durumlar sizi rahatsız etti?

daha önce bir defa beni denemişti(tepkimi görmek için).o zaman soğumuştum ondan,sonra masum olduğunu öğrendim.ama küçük küçük şeyler biriktikçe büyüyor. en son sabrımı taşıran bu haber verme mevzusu oldu. yapı meselesi sanırım biraz da. ama kendisi yapmadığı birşeyi benden beklemesi ikiyüzlülük.

Hmm.. Yengec burcu tanidigim bazi erkekler tam da böyle ve cekilmeyen tipler. Bu arada bana sorarsan yasi da büyük sana göre, bu yüzden de anlasamiyor olabilirsiniz. Neden yasina daha uygun birine bakmiyosun ki tatlim?

gönül bu canım benim ota falan bakmıyor konuyor işte :)

anladığım kadarıyla sen bu ilişkiden sıkılmışsın gibi geldi bana.yoksa onun hesap sorması (seni eğtirim) dışındaki cümleler azda olsa hoşun giderdi en azından sahipleniyor olarak düşünebilirdin.bana göre ben eşimle 7 yıl çıktım 7 yıl boyunca konuşmadığımız günler bize olsa birbirmize bende oda haber verirdik huylarımızı bilirdik.bu bence hesap vermek değil hayatındamdaki insana önem vermkle alakalı.siz çok fazla kızmışsınız belli.otur bir daha düşün olmuyorsa zorlamanın anlamı yok gibi bazı yaşı büyük beyler çocuktan çok farksız oluyor sanırım karşısındakini kaybetmemek adına saçmalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…