Bana hesap vereceksin!...

Sen nerde ne yaptigini soruyorsan hesap vermek zorundaasin. Ki ben de sevgilimin bana soylemesni isterm. Bunu neden hesap vermek olarak algiliyorsun? Haber verebilirdin.

ben ondan beklemiyorum böyle çocukça şeyler.zaten kendim yapsam ona tepki göstermem.

Ben bu eğitme kısmına daha çok takıldım nedemek yaa eğitmek !!!
bu konuda bakılacak yüzü yok.ne deseniz haklısınız ne desem boş.Benden yaşça büyük ve ilişki konusunda daha tecrübeli.bu yüzden bazı şeylerin kendi bildiği gibi olması gerektiğini,doğru olanın bu olduğunu sanıyor.

Bence sadece erkek egemenliğine inanıyor

Alinti yapmis olsaydin bu yazdigini daha once gorurdum kimse sana ciktim yoldayim yuruyorum oturdum burdanda kalktim filan diye rapor ver demiyo rapor budur ben cikiyorum demek ozgurlugu kisitlayip pranga takmak degildir abartma istersen artik alti ustu disari cikiyorum diyeceksin yaptigin tatava boyunu asiyor ben ozgurlugude cok iyi bilirim baskiyida ..

hiçbir sorun olmasa bile bu hesap verme mevzusu beni sıkardı. yapı meselesi. benim yapıma çok ters birşey bu. ben bunu bir hakaret olarak algılıyorum. ama onun üslubundan da kaynaklanıyor olabilir. bir de sadece benden beklemesi... ben ondan büyükmüşüm gibi hissediyorum yeminle.yorulduğumu hissediyorum artık...

kusura bakma ama ilişkiyi benim yerime sen mi yaşıyorsun ki böyle çok bilirmiş gibi konuşuyorsun.

kusura bakma ama ilişkiyi benim yerime sen mi yaşıyorsun ki böyle çok bilirmiş gibi konuşuyorsun.
Ozaman yazma buraya iliskini yaşa cok bilmiş olan kim bidaha duşun özgürlüğü sana yanliş anlatmişlar .. sen istedigin kadar yirtin dunya senin ozgur olmana izin vermiyor halbuki dogarkenki hakkimiz bu ama bak bazi seylere ozgur degiliz aslinda .. sense kalkmis sevgilime disari cikiyorum demicem pranga vuruluyor yok ozgurlugum diye tatava yapiyosun..kucuk dusuncelerinle benim ozgurlugu ne kadar bilip bilmedigimi sinama

Haber vermeyi neden hesap verme olarak görüyorsunz ki tabiki de insan sevgilisinin nerde olduğunu ne yaptığını bilmek ister:)

Amaaa size gün içinde mesaj atmadığını söylemişsiniz o zaman farklı hiç arayip sormuyorsa o zaman bende haber vermem yaptığım hiçbirşeyi

Aslında siz bu konuya yoğunlaşin normalde aramiyorsan nerde naptigimi merak etmeye hakkında yok demelisin sevgiline..

şu çirkin üslubunla seninle çene yarışına girmeyeceğim. Ben buraya başka insanların görüşünü almak için yazdım, sağolsunlar cevap verdiler. sen de düşünceni söyledin,eyvallah. senin gibi düşünmeyenlere saldırmaya gerek yok. kendi hayatını nasıl istiyorsan öyle yaşarsın.herkesin değerleri farklı,hayat görüşü farklı.

Bende hesap verip izin almayi sevmem ama ozel bir plansa haber veririm. Bence bu daha saglikli. Askim markete gittim, canim kuafore gidebilir miyim gibi degilde aksam kizlarla plan yaptik gibi. Ayni mekanda haberimiz olmadan eglenmek yada orda karsilasmak biraz garip olur sanirim.

gün içinde hiç mesaj atmaz sadece akşamları saatlerce konuşalım ister.ama gün içinde de mesaj atsa halimi hatırımı sorsa zaten öğrenir nerde kiminle olduğumu ne yaptığımı.Ama böyle olunca bana haber vermek gibi değil hesap vermek gibi hissettiriyor.

Tesekkür ederim canim, evet evlide olsan sevgilinde olsa ciftlerin birbirlerinin hayatlarina mudahele etmesini bende dogru bulmuyorum.. ayrica herkesin ozel bir hayati olmali ...
Sana tavsiyem simdiden alistir sevgilini bu duruma , ilerde kafan daha rahat olur ... :)

Egitecegim ne demek ya ? Allah aşkına hayvan mı egitiyor . Haber vermeyi anlarım da hesap vermek cok itici bir kelime !

ben sorarsam söyler sadece.Ben de sizin gibi düşündüm. her şey karşılıklı, ben ondan böyle birşey istemiyorum, o da zaten ben sorarsam söylüyor ama benden bekliyor ya bende filmi koparan nokta burası.
Bende esime haber veririm esimde bana haber verir sevgiliykende boyleydi bu.. birbirimizin hoslanmicagi seyleri bildigimiz icin talebimizde olmuyo onun icin hayir gidemezsinler cok az. Bence bi sikinti yok. Eger gun icinde aramiyosa sormuyosa ben olsam bende soylemezdim nereye gittigimi ne yaptigimi

DuSuncene saldirmadim ozgurlugu bilip bilmedigimi sinamaya kalktin ona tepki verdim eger sana vaktimi harcamak isteseydim cevap dahi veremezdin oyuzden herseyi bildigimizi sanmayalim iyinin iyisi oldugunu ben kabul ediyorum herzaman ama sen benim ozgurlugu bilmedigimi soyleyecek en son insansin yaptigimiz hatalarda zaten ufak tefek seylere fazla tepki verip ugrasirken asil buyuk olanlari goremiyoruz yada isimize gelmiyor ve boyle birilerinin karsimda ozgurluk hakkinda atip tutmasi beni kizdiriyor oyuzden sana harcadigim son harfler bunlar

bu hesap vermek değilki ne yanı birbirinizden haberiniz olmasın mı yani? şıuraya ya da buraya gidiyorum demek çokmu zor?

konuşarak empati yaparak tüm sorunları çözebiliriz, ben böyle düşünüyorum.ama o sürekli kaçıyor sorunları konuşmaktan, içindekileri anlatıp uzlaşmak yerine benim istediğim olsun istiyor.umarım uzlaşabiliriz bu konuda, yoksa daha çok üzeceğiz birbirimizi.

E="Pink25, post: 37519237, member: 621859"]bu hesap vermek değilki ne yanı birbirinizden haberiniz olmasın mı yani? şıuraya ya da buraya gidiyorum demek çokmu zor?[/QUOTE]
Haber vermek başka , hesap sormak başka bir şeydir bunu karıştırmamak gerek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…