• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana karşı neden degisti?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
713
54
18
24
Cinsellik yaşadığımızdan beri bana karşı eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. Son iki bulusmadir bişeyler oluyor aramızda yüzeysel olarak ve bittikten sonra gelip ilişkimizden bahsediyor emin misin benimle alakalı soru işaretlerin var mı falan diye. Dünde bişeyler yaşandı biter bitmez beni bu şekilde kabul ediyor musun anlaşacağımızı düşünüyor musun her şeyi kafama takıyorum sana da kızıyorum öyle böyle dedi eğer ki yapamayacağını düşünüyorsan açıkça söyle biraz üzülürüz ama yinede sonradan üzülmektense.. bir süre daha arkadasca konuşur sonrasına bakarız dedi.Kızdım ona ne oldu da sen böyle söylemeye basladin dedim önceden böyle şeyler soylemezdin ne değişti madem emin değildn kendinden neden biseyler yaşadık dedim benim zorumla evleneceksen hiç olmasın yarın birgun sıkıntısını ben çekecem dedim Annesiyle de tanıştım neden bilmiyorum sanki cinsellik yaşadıktan sonra artık her harekerim batmaya başladı ona önceden daha farklı olmaya başladığını hissettim çünkü önceden kizsa bile geçerdi kıyamazdı ne bileyim hiç böyle ortadan konuşmazdı olursa olur olmazsa olmaza getirmezdi bekki de ben kuruntu yapıyorum ne yapsam bi şikayet halinde laf söyleme halinde bi olay oluyor panik yapmıyorum niye rahatsın panikliyorum panikleme beni de panik yapma.. Eskisi gibi elimi sıkıca da tutmuyor çok zoruma gidiyor isteksiz tutuyor sanki öyle olmasının nedeni de hep muhalefet olmammis kendim için biseyler yapı
miyor olmammis onun yardımlarını da geri çeviriyor olmam o iyiliğimi düşünüyor çabalıyor ben bişey yapmiyormuşum aksine engel oluyormuşum ( maddi manevi yardımları geri çevirince) o da yorulduğunu için böyle oluyormus sorumsululuklarimi bilmemem vs bugün bile zamanımız olduğu halde gelmedi yanıma işi vardı ama aksam üzerine doğru normalde erkenden gelmek isterdi o da bitti normalde zaten doğru düzgün konuşamıyoruz bari bayram tatilini benimle degerlendirseydi dün geldi o da 2 saatliğine onda da bişeyler geçti aramızda işte.

Tamam işte. Daha önce yaşamadığınız şeyleri yaşayınca hoşuna gitmemiştir. Beklediği elektriği alamamıştır.
Bilmiyorum bence hoşuna gidiyordu istiyor ama yapınca pişman oluyormuş hatta bana kızdı illa olsun diye zorladılar strese giriyorum ben dedi rahatlat beni sıkma olacaksa olur olmayacaksa olmaz de dedi sonra bende seviyorum sevmesem öyle derim dedim bi de biseyler yaşadıkça bağlanıyor insan arada bag oluyor o zaman daha çok olmasını istiyor dedim o da eve döndüğümüz de daha bisey yapmayalım dedi bana kız bana ama yaptırma dedi

sana aslında şunu demek istemiş aramızda bir şeyler yaşanmış olması evleneceğimiz anlamına gelmiyor.

Sen de lütfen ona mecburmuş gibi hissetirme.
Olursa olur olmazsa olmaz de aynen onun gibi.
Her buluştuğunuzda da bir şey yaşamayın
Sınırlarını sen koy.

Kim illa olsun diye zorlamış?
İlla olsun diye zorlandığı şey sizinle yakınlaşması mı?
Vallahi anlamıyorum ben yeni neslin yazdıklarını.
Yok yasadik cinsellik daha biter bitmez şey dedi ben her şeyi kafama takıyorum işte seni de bunaltiyorum söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapabilecek misin benimle yapamazsan söyle falan filan dedi hu da zoruma gitti sanki yeni tanışmışız gibi konuştuğu için olursa olurolmazsa olmaz kafasına girdiği icin ben kızınca niye böyle diyorsun ortadan konuşma diye söylenince beni strese sokma illa olsun diye şey yapma falan dedi olursa olur olmazsa olmaz gibisinden konuş ki stres yapmayayım dedi

Yok yasadik cinsellik daha biter bitmez şey dedi ben her şeyi kafama takıyorum işte seni de bunaltiyorum söylesem olmuyor söylemesem olmuyor yapabilecek misin benimle yapamazsan söyle falan filan dedi hu da zoruma gitti sanki yeni tanışmışız gibi konuştuğu için olursa olurolmazsa olmaz kafasına girdiği icin ben kızınca niye böyle diyorsun ortadan konuşma diye söylenince beni strese sokma illa olsun diye şey yapma falan dedi olursa olur olmazsa olmaz gibisinden konuş ki stres yapmayayım dedi

Kaç kurtar kendini daha neyi soruyorsun, adam ayrılmak istiyor bariz, kıvırıyor ki sen ayrıl ondan önce.

Tamam da "illa olsun diye zorladılar dedi" demişsiniz.
Zorladılar= başkaları zorlamış, siz değil.
Zorlayanlar kimler?

illa olsun derken neyi söylüyor ?
Cinselliği mi yoksa ilişkinin devamını mı ?

Bu adam senden ayrılır 1aya kalmaz

Back
X