- 29 Ocak 2024
- 735
- 55
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Umarım öyle değildirÖnceki konuna da yazdım. Adam seni beğenmiyor, sen ayrıl diye de saçma sapan şeyler söylüyor seni eleştiriyor. Sanki dünyada tek erkek bu kaldı gibi davranma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyle değildirÖnceki konuna da yazdım. Adam seni beğenmiyor, sen ayrıl diye de saçma sapan şeyler söylüyor seni eleştiriyor. Sanki dünyada tek erkek bu kaldı gibi davranma
mesajı görünce ağlayacaktım mutluluktan yalnız değilmişim. forumda yazılan 10 konudan 8 tanesini tercüme mesajlarından sonra anlayabiliyoruö. yaşlılık mı buKim illa olsun diye zorlamış?
İlla olsun diye zorlandığı şey sizinle yakınlaşması mı?
Vallahi anlamıyorum ben yeni neslin yazdıklarını.
Sizi bilmem de ben zaten X kuşağıyımmesajı görünce ağlayacaktım mutluluktan yalnız değilmişim. forumda yazılan 10 konudan 8 tanesini tercüme mesajlarından sonra anlayabiliyoruö. yaşlılık mı buold mu olduk biz boomer mı olduk
![]()
malesef artik onun icin kolay lokma olmussun oyuzden boyle davraniyor.ayrica sizin ilk iliskinizmi.Cinsellik yaşadığımızdan beri bana karşı eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. Son iki bulusmadir bişeyler oluyor aramızda yüzeysel olarak ve bittikten sonra gelip ilişkimizden bahsediyor emin misin benimle alakalı soru işaretlerin var mı falan diye. Dünde bişeyler yaşandı biter bitmez beni bu şekilde kabul ediyor musun anlaşacağımızı düşünüyor musun her şeyi kafama takıyorum sana da kızıyorum öyle böyle dedi eğer ki yapamayacağını düşünüyorsan açıkça söyle biraz üzülürüz ama yinede sonradan üzülmektense.. bir süre daha arkadasca konuşur sonrasına bakarız dedi.Kızdım ona ne oldu da sen böyle söylemeye basladin dedim önceden böyle şeyler soylemezdin ne değişti madem emin değildn kendinden neden biseyler yaşadık dedim benim zorumla evleneceksen hiç olmasın yarın birgun sıkıntısını ben çekecem dedim Annesiyle de tanıştım neden bilmiyorum sanki cinsellik yaşadıktan sonra artık her harekerim batmaya başladı ona önceden daha farklı olmaya başladığını hissettim çünkü önceden kizsa bile geçerdi kıyamazdı ne bileyim hiç böyle ortadan konuşmazdı olursa olur olmazsa olmaza getirmezdi bekki de ben kuruntu yapıyorum ne yapsam bi şikayet halinde laf söyleme halinde bi olay oluyor panik yapmıyorum niye rahatsın panikliyorum panikleme beni de panik yapma.. Eskisi gibi elimi sıkıca da tutmuyor çok zoruma gidiyor isteksiz tutuyor sanki öyle olmasının nedeni de hep muhalefet olmammis kendim için biseyler yapı
miyor olmammis onun yardımlarını da geri çeviriyor olmam o iyiliğimi düşünüyor çabalıyor ben bişey yapmiyormuşum aksine engel oluyormuşum ( maddi manevi yardımları geri çevirince) o da yorulduğunu için böyle oluyormus sorumsululuklarimi bilmemem vs bugün bile zamanımız olduğu halde gelmedi yanıma işi vardı ama aksam üzerine doğru normalde erkenden gelmek isterdi o da bitti normalde zaten doğru düzgün konuşamıyoruz bari bayram tatilini benimle degerlendirseydi dün geldi o da 2 saatliğine onda da bişeyler geçti aramızda işte.
Evet onunda öyle kolay lokma derken ben asla hemen kabul etmedim neredeyse 1 seneye yakın olduğu için yaşayalım istedimmalesef artik onun icin kolay lokma olmussun oyuzden boyle davraniyor.ayrica sizin ilk iliskinizmi.
Bugün yanıma gelmedi normalde de az konuşuyoruz bugünü kendine ayırdı başka işi vardı onu halletti zoruma gitti sebepsizce 4 gündür tatil 1 gün buluştuk o da 2 saat kadar normalde başka bi yere götürecekti erkenden annesiyle ama benim işlerde aksilik çıktı gidemedikmalesef artik onun icin kolay lokma olmussun oyuzden boyle davraniyor.ayrica sizin ilk iliskinizmi.
Ayrıldı ayrilacak mıBelki bu çocukla evliliğe gider ümidiyle herşeyi alttan alıyorsunuz galiba ama gitmez. Zaten ayrıldı ayrılacak, ayrılmadan da bir şeyler yaşamak istiyor ama bir taraftan korkusu da var herhalde, konu büyürse ne olur diye. O yüzden şimdiden söylüyor yarın bir şey yaşarsanız ben demiştim deyip sıyrılacak işin içinden. Siz de kendinizi kullanılmış ve terk edilmiş bulacaksınız. Seçim sizin.
Evliliğe gider umudu dışında gönlünü hoş tutmak istiyorum anlayış göstereyim üzülmesin yorulmasın falan ne bileyimBelki bu çocukla evliliğe gider ümidiyle herşeyi alttan alıyorsunuz galiba ama gitmez. Zaten ayrıldı ayrılacak, ayrılmadan da bir şeyler yaşamak istiyor ama bir taraftan korkusu da var herhalde, konu büyürse ne olur diye. O yüzden şimdiden söylüyor yarın bir şey yaşarsanız ben demiştim deyip sıyrılacak işin içinden. Siz de kendinizi kullanılmış ve terk edilmiş bulacaksınız. Seçim sizin.
Öyle olmuyor işte öyle yapsam tamamen uzaklaşırım kendimi biliyorum biseyler de yaşayınca kolayca bırakmak koyuyor insanasana aslında şunu demek istemiş aramızda bir şeyler yaşanmış olması evleneceğimiz anlamına gelmiyor.
Sen de lütfen ona mecburmuş gibi hissetirme.
Olursa olur olmazsa olmaz de aynen onun gibi.
Her buluştuğunuzda da bir şey yaşamayın
Sınırlarını sen koy.
Tamam, Allah korusun da bu işler böyle olmuyor ama.Kafası karışık neden olsun? Basit insani duygular.insan ya sever ya sevmez, sevmez bıkarsa da bırakır neden devam etsin ki? Kuantum fiziği mi bu kafası karışsın. Adamın zaten her halinden belli istemediği, soğuduğu. Siz kendinizi böyle sakinleştiriyorsunuz herhalde ama belli bari soğutmaya başlayın kendinizi sonra çok yıpranmayın. Bekaret konusu da sizin için sorunsa onun gönlünü hoş etmek, "elden tutmak" için sakın cinsellik yaşamayın, tutamazsınız, sonra pişman olursunuz.Ayrıldı ayrilacak mıAllah korusun yaa kafası karışık ama bırakacak kadar da olduğunu düşünmüyorum nedense
Ne kadar zor alaşkina? Sanki Dan Bilzerian hepsi, bekar kalsalar modeller sırada bekliyor. Evlenmese bi kenarda berduşlasip kokusacaklar. Kazandıkları parayi bile kullanmayi bilmezler. Kadin erkege vizyon katar, yeni ufuklara acildigi bi pencere görevi görür. Kendi degerinizi düşürmeyin. Asil kadin icin zor bir sey evlilik. Hem emin ol kadin icin güzel bir sey olsaydi elimize tek taşlar önümüze kirmizi güller seriliyor olmazdi. Hepsi göz boyamak icin :) cindirellaliktan kulkediligine sert gectigimizi anlamayalim diye yem hepsi ahhaha.Umarım öyle değildirkafası karışık diye düşünüyorum erkek içinde evlilik o kadar kolay değil ki
Tamam, Allah korusun da bu işler böyle olmuyor ama.Kafası karışık neden olsun? Basit insani duygular.insan ya sever ya sevmez, sevmez bıkarsa da bırakır neden devam etsin ki? Kuantum fiziği mi bu kafası karışsın. Adamın zaten her halinden belli istemediği, soğuduğu. Siz kendinizi böyle sakinleştiriyorsunuz herhalde ama belli bari soğutmaya başlayın kendinizi sonra çok yıpranmayın. Bekaret konusu da sizin için sorunsa onun gönlünü hoş etmek, "elden tutmak" için sakın cinsellik yaşamayın, tutamazsınız, sonra pişman olu
Hâlâ soğuk bana karşı gitmiş kendisine tshirt almış traş olmuş isteseydi sabahtan beri çok zamanımız vardı biraz da olsa görmek isterdi sesi soğuk hareketleri soğukTamam, Allah korusun da bu işler böyle olmuyor ama.Kafası karışık neden olsun? Basit insani duygular.insan ya sever ya sevmez, sevmez bıkarsa da bırakır neden devam etsin ki? Kuantum fiziği mi bu kafası karışsın. Adamın zaten her halinden belli istemediği, soğuduğu. Siz kendinizi böyle sakinleştiriyorsunuz herhalde ama belli bari soğutmaya başlayın kendinizi sonra çok yıpranmayın. Bekaret konusu da sizin için sorunsa onun gönlünü hoş etmek, "elden tutmak" için sakın cinsellik yaşamayın, tutamazsınız, sonra pişman olursunuz.
Biliyorum evlilik gerçekten zor hele bir erkekle uğraşmak bu devirde daha zor benim gözüm korkmuyor değil ama bu zamanda gerçek anlamda iyi bi adam bulmak zor eli açık oluşu merhameti gönlümü alıyor kıyamiyor oluşunu seviyorum yoksa kusurları elbette varNe kadar zor alaşkina? Sanki Dan Bilzerian hepsi, bekar kalsalar modeller sırada bekliyor. Evlenmese bi kenarda berduşlasip kokusacaklar. Kazandıkları parayi bile kullanmayi bilmezler. Kadin erkege vizyon katar, yeni ufuklara acildigi bi pencere görevi görür. Kendi degerinizi düşürmeyin. Asil kadin icin zor bir sey evlilik. Hem emin ol kadin icin güzel bir sey olsaydi elimize tek taşlar önümüze kirmizi güller seriliyor olmazdi. Hepsi göz boyamak icin :) cindirellaliktan kulkediligine sert gectigimizi anlamayalim diye yem hepsi ahhaha.
Haklı bir yorum eminim oyle biri olsam o peşimde koşardı yüz vermesem böyle yapamazdıHayatınızda başkasıyla ilgili olmayan, size dair herhangi bir amaç, hayal, hedef yok mu?
Bu adamın gönlünü hoş tutmak için kendinizi küçük düşürmek yerine enerjinizi kişisel gelişiminize, kariyer yapmaya odaklarsanız, emin olun çok daha mutlu olursunuz.
Vala senin anlattiklarindan benim cikardigim bunun parasini yersen seni daha cok sevecek olan bir ortadogulu oluşu zaten. Adami kaybetmek istemiyorsan söğüşle. Bu tarz adamlar söğüşlendikleri kadınları unutamazlar.Biliyorum evlilik gerçekten zor hele bir erkekle uğraşmak bu devirde daha zor benim gözüm korkmuyor değil ama bu zamanda gerçek anlamda iyi bi adam bulmak zor eli açık oluşu merhameti gönlümü alıyor kıyamiyor oluşunu seviyorum yoksa kusurları elbette var
Onunla yakınlaştık , onun gibisi yok beni düşünüyor iyi davranıyor diye düşünme hiç. Sen ona mecbur değilsin. Seninle bu ilişkiye devam etmek istemiyor. O ayrılmadan önce sen ayrıl. Karşına başka erkekler çıkar yine. Ama sen önce neden bu kadar takılı kaldın, seni değiştirmeye çalışmasına, giyimini, çanta ayakkabı vs her şeyi kendi istediği gibi yapıp seni bir kalıba sokmasına neden müsaade ediyorsun, kendinle ilgili derdin ne onları düşün bence.Hâlâ soğuk bana karşı gitmiş kendisine tshirt almış traş olmuş isteseydi sabahtan beri çok zamanımız vardı biraz da olsa görmek isterdi sesi soğuk hareketleri soğukben bu kadar da hak etmedim niye birden değişti gerçekten anlamıyorum
bende y kuşağıyımSizi bilmem de ben zaten X kuşağıyım
Önce doğru mu anladım diye birinin teyit etmesini bekliyorum.
Galiba öyle yapmam lazım parasını yemem lazım biraz tepesine çıkmam lazım diğer türlü bana kıymet vermiyor köpek çekmek gerekiyor anlaşılanVala senin anlattiklarindan benim cikardigim bunun parasini yersen seni daha cok sevecek olan bir ortadogulu oluşu zaten. Adami kaybetmek istemiyorsan söğüşle. Bu tarz adamlar söğüşlendikleri kadınları unutamazlar.