Bana katılmak isteyen var mı?

Valla yazmadıkça yoldan sapıyorum ya. :) En azından günün bi değerlendirmesini yapmak lazım. Benim tartı sapıtık ben güvenemiyorum pek ama kilo versem göbekten anlarım zatti. :) Hep başa sarmak bıktırıyor ve tamamen bırakıyorum öyle olunca, yapmamam lazım...

Aynen arada bile olsa yazmak lazım. Yalnız değilsin benim tartı dijital ama biraz kaydırsan yerinden farklı tartıyor ben hep aynı yerde tartılıyorum kaydırmamaya çalışıyorum yani. Bir de en yüksek tarttığı sayıyı baz alıyorum.

Aynen arada bile olsa yazmak lazım. Yalnız değilsin benim tartı dijital ama biraz kaydırsan yerinden farklı tartıyor ben hep aynı yerde tartılıyorum kaydırmamaya çalışıyorum yani. Bir de en yüksek tarttığı sayıyı baz alıyorum.

Tartıyı sabit olarak koyabileceğim bir yer yok maalesef, o yüzden dediğin gibi çok çok farklı sonuçlar çıkıyor uyuz oldum bende. :1:

Tartıyı sabit olarak koyabileceğim bir yer yok maalesef, o yüzden dediğin gibi çok çok farklı sonuçlar çıkıyor uyuz oldum bende. :1:

Bende pillerini çıkarıyorum haftada 1 kere tartılmak için o esnada oynuyor ama olsun ya 200-300 gram sorun olmaz gibi pek. :)

Bende pillerini çıkarıyorum haftada 1 kere tartılmak için o esnada oynuyor ama olsun ya 200-300 gram sorun olmaz gibi pek. :)

Ben güvenemiyorum kendiminkine pek. :) Gerçi dediğim gibi zamanla vücuttan anlaşılır zaten, yeter ki verelim! :) :1:

Ben güvenemiyorum kendiminkine pek. :) Gerçi dediğim gibi zamanla vücuttan anlaşılır zaten, yeter ki verelim! :) :1:

Mecburen tartiliyoruz bir sure sonra baska yerde tartilmak daha mantikli. Ben hicbir fark gormuyorum kendimde. Biraz incelmeye baslayip fark ettigimiz zaman baska yerde tartilmak daha mantikli. Dedigin gibi verelim, zayifoalim tartinin onemi yok pek. :)

Arkadaslar bu hafta bari bildirim yapalim komple. Ben pek veremem dedim ama 66.600 olmusum sabah itibariyle. Nedense hicbir fark gormuyorum goruntu olarak. Ac kaldigimi dusunmuyor spor ve su icme var. Ogun atliyorum aksamlari falan bazen ama gun icinde cok kalorili bir seyler yemissem. Bayrama kadar 65 oluruz insallah.

Son sürat devam ediyorum ama birkaç gündür ya da bu hafta mı demeliyim hatta bu gün felaket bir açlık var ölüyorum diyebilirim. Pazartesi kilo veremeyecek gibiyim sanki. Katılmak isteyen olursa bize diyemiyorum kimse yok artık çünkü bana beklerim. :)

Yarın yine tartılma günü birkaç haftadır tartılmaya korkuyorum. Yarın tartılmaya da korkuyorum almış olabilirim. Ya da aynıyım veye sadace 100-200 gram gitmiştir o da belki.

bende veremedim canım bu hafta :14:olsun bayrama kadar 65 i görürüz inşallah dediğin gibi:26:

bende veremedim canım bu hafta :14:olsun bayrama kadar 65 i görürüz inşallah dediğin gibi:26:

Ben de verememisim ya sinir oldum zaten belliydi spor :5::kkk:sudu:26::2::5:r:22:yaptim ama yedim. Surekli ye bir sey olmaz olmaz diyorlar ama yemeyecegim zorla bile olsa. Krep yedim sinirden simdi birkac tane yagli yagli. Ama yarindan itibaren yemeyecegim yine. 66.600 geldim ya kendimi 100 kilo gibi hissediyorum.

bugün elime makyaj kutumu aldım çıktım 2 kilo fazla çıktım eskiden o 2 kilo fazla olan kiloda idim:33: ne kadar kötü biliyormusun fazla kilolarızı taşıyoruz üstümüzde hamal gibi aslında:ssz: bu yüzden dedim sen asıl kilona inmelisin kzıım :52:sende dene motive oluyor insan:10:

bugün elime makyaj kutumu aldım çıktım 2 kilo fazla çıktım eskiden o 2 kilo fazla olan kiloda idim:33: ne kadar kötü biliyormusun fazla kilolarızı taşıyoruz üstümüzde hamal gibi aslında:ssz: bu yüzden dedim sen asıl kilona inmelisin kzıım :52:sende dene motive oluyor insan:10:

2 tane 1,5 litrelik suyu alacağım bakalım ne olacak. Boşuna mı yürüyorum ben o kadar akşamları? Yarından itibaren tekrar toparlanacağım kahvaltı aynı ama öğlen ve akşam için sebzeleri haşlayacağım ve haftaya - kilo yazacağım inşaallah.

Yarın yepyeni bir güne başlıyorum pazartesi kesin kilo vermiş olarak döneceğim buraya böyle almış halde değil. Gerekirse 10 gün yani bayrama kadar boğazımı tutup, eski irademi kazanıp gerekirse biraz bile olsa aç kalıp vereceğim pazartesine 1 kilo.

Yarın tartılma günü yine bir korku var bakalım ne olacak geçen hafta hiçbir şey veremeyip bir de üstüne koymuştum. İnşaallah yarın vermiş olurum.

Evet sabah itibariyle aç karnına 65.600 geldim nihayet ama tok karnına akşam 1 kilo fazla çıkıyorum normal bu herhalde. Bakalım haftaya tok bile 65 olup hedefime ulaşabilecek miyim?

65'leri görüp sonra nasıl olsa zayıfladım deyip tekrar 68'lere çıkmak ve yemek yemeye dur diyememek berbat bir şey. Yarın itibariyle tekrar eski günlere dönmek dileğiyle... :43::43:

Hala 68'leri görüyorum. :56: :43: Su içmeye yeniden başladım detoks yapacağım inşallah birkaç gün. 10 Aralık'a kadar 60'ı göreceğim inşallah önümde tam 40 gün var hadi bakalım. :46:

Aylar sonra tekrar aynı noktaya yaklaştım neredeyse. Böyle şeylere karşıyım ama 65'tekrar gelene kadar mecburen elma diyeti yapacağım 1 hafta.

Bu sabah elma diyetine başladım mecburen 1 hafta yapacağım. Hiç değilse verip tekrar aldığım 4 kiloyu gergi verebilmek için.
Sabah kahvaltı yaptım ve şimdiye kadar 2 elma yiyebildim. 5 gibi 1 tane daha yer günün kapatırım. 2 litre su içtim 30 dakika leslie yaptım 500 tane ip atladım ve 5-10 dakika kadar egzersiz yaptım.

Back
X