Valla yazmadıkça yoldan sapıyorum ya. :) En azından günün bi değerlendirmesini yapmak lazım. Benim tartı sapıtık ben güvenemiyorum pek ama kilo versem göbekten anlarım zatti. :) Hep başa sarmak bıktırıyor ve tamamen bırakıyorum öyle olunca, yapmamam lazım...
Aynen arada bile olsa yazmak lazım. Yalnız değilsin benim tartı dijital ama biraz kaydırsan yerinden farklı tartıyor ben hep aynı yerde tartılıyorum kaydırmamaya çalışıyorum yani. Bir de en yüksek tarttığı sayıyı baz alıyorum.

olsun bayrama kadar 65 i görürüz inşallah dediğin gibi:26:
olsun bayrama kadar 65 i görürüz inşallah dediğin gibi:26:
 sudu:26::2:
sudu:26::2: yaptim ama yedim. Surekli ye bir sey olmaz olmaz diyorlar ama yemeyecegim zorla bile olsa. Krep yedim sinirden simdi birkac tane yagli yagli. Ama yarindan itibaren yemeyecegim yine. 66.600 geldim ya kendimi 100 kilo gibi hissediyorum.
yaptim ama yedim. Surekli ye bir sey olmaz olmaz diyorlar ama yemeyecegim zorla bile olsa. Krep yedim sinirden simdi birkac tane yagli yagli. Ama yarindan itibaren yemeyecegim yine. 66.600 geldim ya kendimi 100 kilo gibi hissediyorum. ne kadar kötü biliyormusun fazla kilolarızı taşıyoruz üstümüzde hamal gibi aslında
 ne kadar kötü biliyormusun fazla kilolarızı taşıyoruz üstümüzde hamal gibi aslında sende dene motive oluyor insan
sende dene motive oluyor insan