Eşi olsan da annenin babanın kızı olmaya devam edeceksin ...! Sahiplendirme kimseye kendini , insansın sen önce..ben hala annemin babamın kızıyım senin eşin olamamışım dedim
badetmiş gelin kayınavlde evine inince baklava yenirmiş ama benim böyle adetten haberim yoktu annem de eşimin halasına dedi bunu gel bana de o kız gelin odasında nerden düşünür bunu dediçok ilginç geldi bu mevzular bana. Baklava ne alaka düğün günü ? Daha önceden istenmişmiydi ki ?
Her dugunde bir musibet vardır bu hala kişisi gibi sana tavsiyem bu insanlar için esine mesafe koyma uyanık ol ve onun gerçeği görmesini sağla değermi ya onları mutlu edeceksin kendi mutsuzlugunlamerhaba ben 2 aylık evliyim bu foruma bekar kaldım diye çokca konu açanlardanım 31 yaşında evlendim. ama biraz acele ettim sanırım .evliliğim baştan beri sıkıntılı .düğünde başladı sıkıntılarımız . bi tane görümcem var kına gecemde surat asmaya başladı sebebi ise benim annemin kuaföre gitmesi annem gitmeyecekti baştan konuşulmaması annemi kuaförde görünce zaten görümcem surat asmaya başladı . kına gecem de görümcem eşimle fotoğraf çekildi ben hiç o ailenin gelini değilmişim gibi eşimin akrabaları sen de gel demedi bi kenarda kaldım kına avcuma altın koydu diye kayınvalidem eşimin halası da altın istedi eşim için resmen zorla altın istediler annemden annem,n de yanında yokmuş altın eşimin avcuna koymak için çünkü bizde adet değildir kınaya gelen misafirlerden biri vermiş anneme altın düğüne gelemeyeceği için ALLAHtan o vardı ki verdi annem ortam gerilmesin diye. düğünde de görümcem yine ben den fersah fersah kaçtı kardeşi ile fotoğraf çekildi hep ben böyle köşede onla oynadılar hep . en moralimi bozansa gelin odasında beklerken ben eşimin halasının başıma dikilip bana baklava alındı mı demesi ben de kına da aynı şeyi yaptın başıma dikildin altın diye dedim şimdi de baklava diyorsun dedim bu konuların muhatabı ben değilim git anneme ablama söyle dedim gelinlikli halimle ben mi gideceğim baklava almaya dedim bu hemen bağırmaya başladı odada sen beni azarlayamazsın falan diye eşim yoktu odada o ara geldi anlattım ben bir de halamdan dinleyeyim olanları dedi bana hiç hak vermedi eşim halam haklı dedi. ama ben kendimi haklı gördüğüm için halası ile arama mesafe koydum dün de haalsı whatsapta durum yapmış eşim iltifat yapmış ben de dedim ben hala annemin babamın kızıyım senin eşin olamamışım dedimhala bi hiçim senin için dedim bu arada eşimin öz halası değil halasının kızı na hala diyor yalşı büyük olduğu için
şükür dik duruyorum hep memurum da ama düğünde bana yaşatılanları unutamıyorum eşim de bana kin tutma kincisin diyorDik duruşlu olmayı öğrenmeniz lazım. Eşinizin arka çıkmasını ummadan. Aranıza mesafe koyun. Görümcenin o tripleri de ayri olay. Ama onlari ciddiye alıp evliliginizi kendiniz zindan edin. "hala" dedigi de didisinij didisi yani. Iki tepsi yollayin gözü doysun şişkonun
Baklavayi hala diye ortada gezinen luzumsuz getirseymisbadetmiş gelin kayınavlde evine inince baklava yenirmiş ama benim böyle adetten haberim yoktu annem de eşimin halasına dedi bunu gel bana de o kız gelin odasında nerden düşünür bunu dedi
ailem gerekli cevabı verdi biz baklavadan mı kaçcaz dedi amcam 3 tepsi yollamış ama geline denmez dedi ailem eşim yüzde yüz halam haklı dediği için ben halası ile konuşmuyorum görümcem yok yere surat astı annem kuaföre geldi diye bu arada ben başka kuaföre gitmiştim annem ablam görümcem aynı kuaföre türban yaptırdıkları için kuaförde ne yaşandı haberim yok ama trip yiyen ben oldum görümcem fotoğrafları beğenmiyor whatspan durumlarıma hiç bakmamalar sürekli benim olmadığım kareleri paylaşması çocukca trip içindeDik duruşlu olmayı öğrenmeniz lazım. Eşinizin arka çıkmasını ummadan. Aranıza mesafe koyun. Görümcenin o tripleri de ayri olay. Ama onlari ciddiye alıp evliliginizi kendiniz zindan edin. "hala" dedigi de didisinij didisi yani. Iki tepsi yollayin gözü doysun şişkonun
ailem gerekli cevabı verdi biz baklavadan mı kaçcaz dedi amcam 3 tepsi yollamış ama geline denmez dedi ailem eşim yüzde yüz halam haklı dediği için ben halası ile konuşmuyorum görümcem yok yere surat astı annem kuaföre geldi diye bu arada ben başka kuaföre gitmiştim annem ablam görümcem aynı kuaföre türban yaptırdıkları için kuaförde ne yaşandı haberim yok ama trip yiyen ben oldum görümcem fotoğrafları beğenmiyor whatspan durumlarıma hiç bakmamalar sürekli benim olmadığım kareleri paylaşması çocukca trip içinde
Düğün günü hele de gelinden baklava istenmesini, kına da erkeğe altın verilmesini ilk defa duydum. Hangi yörenin adetiymiş bu merak ettim?
halasının dediği şeyi neden kafana takıyorsunmerhaba ben 2 aylık evliyim bu foruma bekar kaldım diye çokca konu açanlardanım 31 yaşında evlendim. ama biraz acele ettim sanırım .evliliğim baştan beri sıkıntılı .düğünde başladı sıkıntılarımız . bi tane görümcem var kına gecemde surat asmaya başladı sebebi ise benim annemin kuaföre gitmesi annem gitmeyecekti baştan konuşulmaması annemi kuaförde görünce zaten görümcem surat asmaya başladı . kına gecem de görümcem eşimle fotoğraf çekildi ben hiç o ailenin gelini değilmişim gibi eşimin akrabaları sen de gel demedi bi kenarda kaldım kına avcuma altın koydu diye kayınvalidem eşimin halası da altın istedi eşim için resmen zorla altın istediler annemden annem,n de yanında yokmuş altın eşimin avcuna koymak için çünkü bizde adet değildir kınaya gelen misafirlerden biri vermiş anneme altın düğüne gelemeyeceği için ALLAHtan o vardı ki verdi annem ortam gerilmesin diye. düğünde de görümcem yine ben den fersah fersah kaçtı kardeşi ile fotoğraf çekildi hep ben böyle köşede onla oynadılar hep . en moralimi bozansa gelin odasında beklerken ben eşimin halasının başıma dikilip bana baklava alındı mı demesi ben de kına da aynı şeyi yaptın başıma dikildin altın diye dedim şimdi de baklava diyorsun dedim bu konuların muhatabı ben değilim git anneme ablama söyle dedim gelinlikli halimle ben mi gideceğim baklava almaya dedim bu hemen bağırmaya başladı odada sen beni azarlayamazsın falan diye eşim yoktu odada o ara geldi anlattım ben bir de halamdan dinleyeyim olanları dedi bana hiç hak vermedi eşim halam haklı dedi. ama ben kendimi haklı gördüğüm için halası ile arama mesafe koydum dün de haalsı whatsapta durum yapmış eşim iltifat yapmış ben de dedim ben hala annemin babamın kızıyım senin eşin olamamışım dedimhala bi hiçim senin için dedim bu arada eşimin öz halası değil halasının kızı na hala diyor yalşı büyük olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?