bana kim olduğumu hatırlattı eşim

Tövbeler olsun ne psikolar var dedim. Dügünde baklava istemek ne alaka ya bi de kocan sen haksizsin mi dedi sana o daha psikoymus. Artik evlenmissin de kocana allah akil versin.

Esinizin sizi tanimadan evlenmesi durumu varsa zamana birakin cabucak evlenilmisse zamanla tanir anlar destekler..mevzular cok basit bu arada..

Baklava konusunu anlamadim...gecin bunu bence cok sacmabir talep ama yanitini vermissin...evliligin ilk zamanlari zorfur...gorumceni de takma...saygiyi elden birakmadan mesafeli olarak iletisimde kal gitsin...dugun zamani ara bozmaya calisan cok insan olur...aldiris etme

Baklava konusunda eşiniz bir de halamdan dinleyim dediğiniz kısma geldiğimde yazınızın sonrasını okumaya gerek duymadım ve anladım ki kusura bakmayın ama eşiniz tam bir odun ki haklı olan sizsiniz hala değil çok güzel cevap vermişsiniz ona ağzınıza sağlık.. Keşke en mutlu ve en özel gününüz de sizi başkalarının yanın da haksız yere kıran ve ezen eşinize de verseydiniz ağzının payını keşke sana halanla mutluluklar canım deyip onu orada öylece bırakıp gitseydiniz onu haketmiş eşiniz sizi asla haketmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…