bu hala gelin kapısı tutulurken tutan da kuzenim kayınbabamın kaç para vereceğine karışan mahluk bu derece her şeye maydonoz bunların hepsi düğün videosunda var izledikçe deli oluyorum eşime diyorum dediğiniz gibi ben senin kocanım eşek başımıyım der gibi davranıyor birşeye sen karışma dediğimdeAklıma benim düğünüm bittiğinde, annemlerle görüşmek için ailemin yanına gitmeye çalışırken "gelin annesine babasına sarılmaz giderken aklı evde kalır" diye kolumdan çekiştiren gerzek geldi :) "teyze bir dur allasen zaten ortalık karışık başlatma adetinden" diye kolunu ittirmiştim. Bu gelin deli demiş arkamdan ahsjsjs. Zerre umurumda olmadı. Eşimle oturup geyiğini yaptık. He eşim bana "neden öyle yaptın" diye Carlasaydı o zaman gerilirdim. Burada sorun saçma salak şeylere takılan akrabalarda değil, eşinizde. Madem eşiniz sorunlu, "benim kiminle mesafeli olup olmayacağıma sen karar veremezsin. İşine bak sen" diye net bir şekilde konuşun. Destek de beklemeyin.
ilahi güldürdünüz ben zaten ağzının payını verdim azarlayarak dedim diye halası düşman kınada dikildin başıma şimdi de aynısını yapıyorsun bu konuların muhatabı ben değilim dedimAklıma benim düğünüm bittiğinde, annemlerle görüşmek için ailemin yanına gitmeye çalışırken "gelin annesine babasına sarılmaz giderken aklı evde kalır" diye kolumdan çekiştiren gerzek geldi :) "teyze bir dur allasen zaten ortalık karışık başlatma adetinden" diye kolunu ittirmiştim. Bu gelin deli demiş arkamdan ahsjsjs. Zerre umurumda olmadı. Eşimle oturup geyiğini yaptık. He eşim bana "neden öyle yaptın" diye Carlasaydı o zaman gerilirdim. Burada sorun saçma salak şeylere takılan akrabalarda değil, eşinizde. Madem eşiniz sorunlu, "benim kiminle mesafeli olup olmayacağıma sen karar veremezsin. İşine bak sen" diye net bir şekilde konuşun. Destek de beklemeyin.
hatırlatmazsan ben zamanla unuturum bir zahmet beni bana bırak deaynı bu şekilde dediğimde beni koca yerine saymıyorsun diyor ablamı arkadaşın gibi görme diyor görümcemi yani benim hatrım için saygı duy yaşananları unut diyor
bi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
bu hala gelin kapısı tutulurken tutan da kuzenim kayınbabamın kaç para vereceğine karışan mahluk bu derece her şeye maydonoz bunların hepsi düğün videosunda var izledikçe deli oluyorum eşime diyorum dediğiniz gibi ben senin kocanım eşek başımıyım der gibi davranıyor birşeye sen karışma dediğimde
o kişiyle evli değilimBu konuyu siz açmışsınız daha önce.
Eğer bu kişiyle evlendiyseniz ağzınızı açıp tek laf etmeye hakkınız yok.
Herşeyi bile bile evlenmişsiniz sırf evlendi denilsin diye.
Madem sırf evlenmiş olmak için evlendiniz çalışın yiyin için kendinize bakın.
Adam onu mu demiş kv buna mı takılmış hala öylemiymiş size ne?
Zarara kendiniz isteye isteye girdiyseniz kim size fayda olabilir ki?
yaşadıklarımız aynı bir de düğün zamanı en mutlu gününde yaşanınca insanın çok zoruna gidiyorOkuyunca ben mi yazdım gece uyku sersemi dedim:)))
Bizde de bir hala var ama akıl sağlığı yerinde değil. Kınayı yaktılar avcuma altın koydular. Başımdan çekilmiyorlar altın gelmemiş. Kınayı yakana da verilirmiş biz hiç duymamıştık. Annem misafirlerden alıp verdi altını. Düğünde takı töreni başladı. Herkesten önce hala ortaya çıktı bir çeyrek taktı ama göstere göstere:) Biz durumunu bildiğimizden olur öyle şeyler dedik geçtik. Hala haksız ama belki onun da öyle sorunları vardır.
Bizim de nişanda elti ile sorun olmuştu. Benim söz ve nişanım gündemdeyken bir gün ortaya çıktı benim tayinim için evlenmemiz lazım dedi ve bir hafta içinde nikah kıyıldı. Benim söz nişan kaldı. Araya onun söz nişan girdi. Sonra benimki oldu. Nişanda bana iki bilezik takıldı. Bir de takı seti. Takı setini eltime vermişler, eltime taktırdılar. Benim de zoruma gitti ve küpeleri kolyeyi ona taktırmadım arkadaşım yardımcı olur dedim onu çağırdım o taktı. Belki doğru belki yanlış. Zoruma gitmişti. Bu yüzden bana cephe aldılar ve düğünümde benimle oynanmadı benimle foto çekilmedi.
Şunu söyleyeyim geçmişe takılı kalmamaya çalışın. Takılırsanız hiçbirşeyden zevk alamazsınız. Size mesafe koyan kişilerle iyi olmaya çalışmayın. Gerekli yerlerde gerekli zamanlarda saygı gösterin, surat aşmayın. Düzelmiyor maalesef böyle şeyler.
merhaba ben 2 aylık evliyim bu foruma bekar kaldım diye çokca konu açanlardanım 31 yaşında evlendim. ama biraz acele ettim sanırım .evliliğim baştan beri sıkıntılı .düğünde başladı sıkıntılarımız . bi tane görümcem var kına gecemde surat asmaya başladı sebebi ise benim annemin kuaföre gitmesi annem gitmeyecekti baştan konuşulmaması annemi kuaförde görünce zaten görümcem surat asmaya başladı . kına gecem de görümcem eşimle fotoğraf çekildi ben hiç o ailenin gelini değilmişim gibi eşimin akrabaları sen de gel demedi bi kenarda kaldım kına avcuma altın koydu diye kayınvalidem eşimin halası da altın istedi eşim için resmen zorla altın istediler annemden annem,n de yanında yokmuş altın eşimin avcuna koymak için çünkü bizde adet değildir kınaya gelen misafirlerden biri vermiş anneme altın düğüne gelemeyeceği için ALLAHtan o vardı ki verdi annem ortam gerilmesin diye. düğünde de görümcem yine ben den fersah fersah kaçtı kardeşi ile fotoğraf çekildi hep ben böyle köşede onla oynadılar hep . en moralimi bozansa gelin odasında beklerken ben eşimin halasının başıma dikilip bana baklava alındı mı demesi ben de kına da aynı şeyi yaptın başıma dikildin altın diye dedim şimdi de baklava diyorsun dedim bu konuların muhatabı ben değilim git anneme ablama söyle dedim gelinlikli halimle ben mi gideceğim baklava almaya dedim bu hemen bağırmaya başladı odada sen beni azarlayamazsın falan diye eşim yoktu odada o ara geldi anlattım ben bir de halamdan dinleyeyim olanları dedi bana hiç hak vermedi eşim halam haklı dedi. ama ben kendimi haklı gördüğüm için halası ile arama mesafe koydum dün de haalsı whatsapta durum yapmış eşim iltifat yapmış ben de dedim ben hala annemin babamın kızıyım senin eşin olamamışım dedimhala bi hiçim senin için dedim bu arada eşimin öz halası değil halasının kızı na hala diyor yalşı büyük olduğu için
Yok artık ne demekmiş bu kına yakanada altın yakmayıversin bi zahmet ozaman kendi yakınından biri yakson ne fzrk eder millet apaçık soygunluk yapıyor suç annenizde yok öyle bızde adet deyıp geçecekti övür olumsuz hadiselerde artık üstüne düşme boşver deymez evliliğin tadına bak mutluluklar dilerimOkuyunca ben mi yazdım gece uyku sersemi dedim:)))
Bizde de bir hala var ama akıl sağlığı yerinde değil. Kınayı yaktılar avcuma altın koydular. Başımdan çekilmiyorlar altın gelmemiş. Kınayı yakana da verilirmiş biz hiç duymamıştık. Annem misafirlerden alıp verdi altını. Düğünde takı töreni başladı. Herkesten önce hala ortaya çıktı bir çeyrek taktı ama göstere göstere:) Biz durumunu bildiğimizden olur öyle şeyler dedik geçtik. Hala haksız ama belki onun da öyle sorunları vardır.
Bizim de nişanda elti ile sorun olmuştu. Benim söz ve nişanım gündemdeyken bir gün ortaya çıktı benim tayinim için evlenmemiz lazım dedi ve bir hafta içinde nikah kıyıldı. Benim söz nişan kaldı. Araya onun söz nişan girdi. Sonra benimki oldu. Nişanda bana iki bilezik takıldı. Bir de takı seti. Takı setini eltime vermişler, eltime taktırdılar. Benim de zoruma gitti ve küpeleri kolyeyi ona taktırmadım arkadaşım yardımcı olur dedim onu çağırdım o taktı. Belki doğru belki yanlış. Zoruma gitmişti. Bu yüzden bana cephe aldılar ve düğünümde benimle oynanmadı benimle foto çekilmedi.
Şunu söyleyeyim geçmişe takılı kalmamaya çalışın. Takılırsanız hiçbirşeyden zevk alamazsınız. Size mesafe koyan kişilerle iyi olmaya çalışmayın. Gerekli yerlerde gerekli zamanlarda saygı gösterin, surat aşmayın. Düzelmiyor maalesef böyle şeyler.
ne güzel yazmışsınız , ben babamı kaybettiğim için belki çok duygulandım. evet ne olursa olsun annemizin babamızın kızıyız.Eşi olsan da annenin babanın kızı olmaya devam edeceksin ...! Sahiplendirme kimseye kendini , insansın sen önce..
Işte evlenemiyorum diye milyon konu açanlara zamanını bekle dememizin sebebi bu ..umarım diğer "evlenecem, vermezlerse gaçacam " cılar bu konuyu okur .
"ailem eşim yüzde yüz halam haklı dediği için ben halası ile konuşmuyorum"ailem gerekli cevabı verdi biz baklavadan mı kaçcaz dedi amcam 3 tepsi yollamış ama geline denmez dedi ailem eşim yüzde yüz halam haklı dediği için ben halası ile konuşmuyorum görümcem yok yere surat astı annem kuaföre geldi diye bu arada ben başka kuaföre gitmiştim annem ablam görümcem aynı kuaföre türban yaptırdıkları için kuaförde ne yaşandı haberim yok ama trip yiyen ben oldum görümcem fotoğrafları beğenmiyor whatspan durumlarıma hiç bakmamalar sürekli benim olmadığım kareleri paylaşması çocukca trip içinde
böyle insanlara sinir oluyorum. baklava neden? adetten miymiş? bu yüzden mi baklava derdine kınada da altın derdine düşmüşler. yok canım ya madem bu kadar adet peşindeler o zaman sorarım size ; beşi bir yerdeniz takıldı mı? altın kemerinizde var mı? peki yüz görümlüğü de taktı mı eşiniz? peki ya annenize süt parası diye bilezik takıldı mı?(bu da adetmiş duyduğumda şok olmuştum) daha bir sürü adet sayarım baklavaya gelene kadar. siz canınızı sıkmayın daha yeni evlisiniz. başta bir çok şeyi yadırgayacaksınız alışık olmadığınız birçok şey yaşayacaksınız. inanın zamanla oturacak rayına. herkes sizi tanıdıkça ve siz onları tanıdıkça düzelecek. bir çoğumuz benzer süreçlerden geçtik. benim başımada o zamanlar anlamadığım için çok kızdığım şeyler geldi. şuan gülüyorum hepsine amannnn diyorum,çizmişim mesafemi herkes hududunu biliyor artık. biraz zaman sonra hepsi kapı arkasında kalacak tek gerçek eşiniz ve siz olacaksınız merak etmeyin inanın bana.merhaba ben 2 aylık evliyim bu foruma bekar kaldım diye çokca konu açanlardanım 31 yaşında evlendim. ama biraz acele ettim sanırım .evliliğim baştan beri sıkıntılı .düğünde başladı sıkıntılarımız . bi tane görümcem var kına gecemde surat asmaya başladı sebebi ise benim annemin kuaföre gitmesi annem gitmeyecekti baştan konuşulmaması annemi kuaförde görünce zaten görümcem surat asmaya başladı . kına gecem de görümcem eşimle fotoğraf çekildi ben hiç o ailenin gelini değilmişim gibi eşimin akrabaları sen de gel demedi bi kenarda kaldım kına avcuma altın koydu diye kayınvalidem eşimin halası da altın istedi eşim için resmen zorla altın istediler annemden annem,n de yanında yokmuş altın eşimin avcuna koymak için çünkü bizde adet değildir kınaya gelen misafirlerden biri vermiş anneme altın düğüne gelemeyeceği için ALLAHtan o vardı ki verdi annem ortam gerilmesin diye. düğünde de görümcem yine ben den fersah fersah kaçtı kardeşi ile fotoğraf çekildi hep ben böyle köşede onla oynadılar hep . en moralimi bozansa gelin odasında beklerken ben eşimin halasının başıma dikilip bana baklava alındı mı demesi ben de kına da aynı şeyi yaptın başıma dikildin altın diye dedim şimdi de baklava diyorsun dedim bu konuların muhatabı ben değilim git anneme ablama söyle dedim gelinlikli halimle ben mi gideceğim baklava almaya dedim bu hemen bağırmaya başladı odada sen beni azarlayamazsın falan diye eşim yoktu odada o ara geldi anlattım ben bir de halamdan dinleyeyim olanları dedi bana hiç hak vermedi eşim halam haklı dedi. ama ben kendimi haklı gördüğüm için halası ile arama mesafe koydum dün de haalsı whatsapta durum yapmış eşim iltifat yapmış ben de dedim ben hala annemin babamın kızıyım senin eşin olamamışım dedimhala bi hiçim senin için dedim bu arada eşimin öz halası değil halasının kızı na hala diyor yalşı büyük olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?