bana kim olduğumu hatırlattı eşim

bu hala gelin kapısı tutulurken tutan da kuzenim kayınbabamın kaç para vereceğine karışan mahluk bu derece her şeye maydonoz bunların hepsi düğün videosunda var izledikçe deli oluyorum eşime diyorum dediğiniz gibi ben senin kocanım eşek başımıyım der gibi davranıyor birşeye sen karışma dediğimde

ilahi güldürdünüz ben zaten ağzının payını verdim azarlayarak dedim diye halası düşman kınada dikildin başıma şimdi de aynısını yapıyorsun bu konuların muhatabı ben değilim dedim

aynı bu şekilde dediğimde beni koca yerine saymıyorsun diyor ablamı arkadaşın gibi görme diyor görümcemi yani benim hatrım için saygı duy yaşananları unut diyor
hatırlatmazsan ben zamanla unuturum bir zahmet beni bana bırak de

Bu konuyu siz açmışsınız daha önce.
Eğer bu kişiyle evlendiyseniz ağzınızı açıp tek laf etmeye hakkınız yok.
Herşeyi bile bile evlenmişsiniz sırf evlendi denilsin diye.
Madem sırf evlenmiş olmak için evlendiniz çalışın yiyin için kendinize bakın.
Adam onu mu demiş kv buna mı takılmış hala öylemiymiş size ne?
Zarara kendiniz isteye isteye girdiyseniz kim size fayda olabilir ki?

O zaman koca gibi davran. Balkon teyzesi gibi kadın muhabbetine karışma deyin. Benim eşim bir kez annesi ile alakalı bir sorunumuza dahil olup yorum yaptı. "kısır gününe de gel hayatım dedikodu yaparız hatta ağdan gelmiş bak alalım bunları." ve benzeri cümlelerle yerin dibine soktum da bir daha saçma kadın muhabbetlerine dahil olmadı. Kocalık taslıyorsa koca gibi davransın. İki kadının arasında geçen, saçma sapan bir konuya dahil olmasın. Şimdi eşim sizin aranızdaki problem ben karışmam deyip çekiliyor kenara. Siz de bol bol dalga geçin burnunu soktuğu zamanlarda. Ama aynı şekilde siz de dahil etmeyin onu bu konulara. Anlatmayın, destek beklemeyin. Kendiniz halledin ne sorununuz varsa.

O baklava benden istense gelinlikle odadan çıkıp alırdım mikrofonu damadın halasının kızı baklava da baklava diye tepinip duruyor gelin odasında ben bir tepsi baklava alıp geliyorum der çıkardım düğün salonundan

o kişiyle evli değilim

yaşadıklarımız aynı bir de düğün zamanı en mutlu gününde yaşanınca insanın çok zoruna gidiyor

Hala niye herseye maydonoz .Sizinde cadaloz bi teyzeniz olaydı savuştururdu onu.

Baklava ne baklavası? Gorumceye alınan bır adet mı varmış
Birde kınada erkegın avucuna altın konulmasını ılk defa duydum

Baklava bizim adette yok ama erkeğin serçe parmağına kına yakilirken o parmağa para sarılır artık 100 200 her neyse altın verildiğini ilk kez duydum.

Bunlar ne biliyormusun sorun yokken sorun çıkarmak bunun adı.
Valla eşini biran önce kendi kafana yöneltmeye çalış yoksa eşin onlara uyarsa daha çok üzülürsün üzmeye de çalışırlar.
Sudan saçma sapan laflar bunlar üzüldüğüne deymez.

Yok artık ne demekmiş bu kına yakanada altın yakmayıversin bi zahmet ozaman kendi yakınından biri yakson ne fzrk eder millet apaçık soygunluk yapıyor suç annenizde yok öyle bızde adet deyıp geçecekti övür olumsuz hadiselerde artık üstüne düşme boşver deymez evliliğin tadına bak mutluluklar dilerim

ne güzel yazmışsınız , ben babamı kaybettiğim için belki çok duygulandım. evet ne olursa olsun annemizin babamızın kızıyız.
evlenince prensesler gibi yaşayacaklarını zannediyor bazi kadinlar, beklenti inanilmaz yüksek. hep bu romantik komedi filmlerinden özenti.
bir de evlenmek için şu aceleyi anlamış değilim ben de, iyice tanımadan evlenince sonuç kaçınılmaz

ben altın mevzusuna takıldım. ben kendim eşime söyledim elini açma annem altınını koysun diye, anneme de söylemiştim altınını ayarla diye. neden bu kadar içerliyorsunuz bu duruma?

bizde hiç adet olmamasına rağmen annem evimiz için çerezimizi baklavamızı da almıştı.

herşeyi karşı taraftan beklemek niye? onlar bir şeyinizi almamış olsa burda hemen konu açardınız.. biraz adalet lütfen

"ailem eşim yüzde yüz halam haklı dediği için ben halası ile konuşmuyorum"
tepkiniz yanlış kişiye farkında mısınız?

Düğün harici evliliğiniz nasıl peki?
Düğünde herkes bi heyheyli oluyor.
Normal hayatta nasıl 2 ay geçmiş nasıldı bu zamana kadar?

böyle insanlara sinir oluyorum. baklava neden? adetten miymiş? bu yüzden mi baklava derdine kınada da altın derdine düşmüşler. yok canım ya madem bu kadar adet peşindeler o zaman sorarım size ; beşi bir yerdeniz takıldı mı? altın kemerinizde var mı? peki yüz görümlüğü de taktı mı eşiniz? peki ya annenize süt parası diye bilezik takıldı mı?(bu da adetmiş duyduğumda şok olmuştum) daha bir sürü adet sayarım baklavaya gelene kadar. siz canınızı sıkmayın daha yeni evlisiniz. başta bir çok şeyi yadırgayacaksınız alışık olmadığınız birçok şey yaşayacaksınız. inanın zamanla oturacak rayına. herkes sizi tanıdıkça ve siz onları tanıdıkça düzelecek. bir çoğumuz benzer süreçlerden geçtik. benim başımada o zamanlar anlamadığım için çok kızdığım şeyler geldi. şuan gülüyorum hepsine amannnn diyorum,çizmişim mesafemi herkes hududunu biliyor artık. biraz zaman sonra hepsi kapı arkasında kalacak tek gerçek eşiniz ve siz olacaksınız merak etmeyin inanın bana.

ıyıde o baklavayı erkek tarafı alır
bızım burda da var dugun zamanı ınsanın agızları tatlansın ballansın keyıfler yerınde olsun dıye katmer veya baklava ıkram edılır ama erkek tarafı kız tarafına ıkram eder dugunden 1 gun sonra veya dugun gunu :) bızım agzımız tatlandı sızınkıde tatlansın demek ıcın

oglan gelın eden halayıda ılk kez burda gordum cok guldum yahu
esınızde cok degısık dur bırde halamdan dınleyeyım dıyecegıne ya kusuruna bakma yaslılıgına ver bugunumuz guzel gecsın demek varken
ısınız zor balık bastan kokar evlılıgınızın nasıl gececegını tahmın edebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…