bana kim olduğumu hatırlattı eşim

Okuyunca nedense zıkkımın dibini yesin diyesim geldi nefret ediyorum insanların o günlerini adet gelenek göremem diye hatırlanmak istemeyecek kabus haline getirenlerden

Eşinde aileside saçma sapan insanlarmış. anladığım kadarıyla eşin karısını sahiplenmeyen birı. İşin zor keske biraz dha tanisaydn. Şuan yapman gereken tek şey pasif kalmamak susup kendini ezdrrsen ömür boyu devam eder bu şekilde.

çok ilginç geldi bu mevzular bana. Baklava ne alaka düğün günü ? Daha önceden istenmişmiydi ki ?
Anlayışsız görgüsüz insanlara düşmüşsünüz Nede olsa eşinde onların elinde büyümüş ne beklenir ki evlenmesen dert evlensen de dert önemseme sana göre anormal olan şeyleri artık görmezden gel napacaksın adamı hoş tut ailesini suçlamadan belki tatlı dil ile kendine bağlarsın Allah yâr yardımcınız olsun kardeşim Allah korusun seni amin

eşimi bazen tan
aynen öyle hep ben haksızım eşim pozitif düşünüyor hep ben senin ailenden birine mesafe koymuyorum sen de koyma diyor ben de benim ailemden kimse seni azarlamadı dedim

eşimi bazen tan

aynen öyle hep ben haksızım eşim pozitif düşünüyor hep ben senin ailenden birine mesafe koymuyorum sen de koyma diyor ben de benim ailemden kimse seni azarlamadı dedim
Politik ol eşine karşı.
Kimse hakkında kötü konuşma ama içinden yine istediklerine gıcık ol:)

eşimi bazen tan

Aynen öyle senin Ailen ona kötü şeyler yaşatmadıkı mesefe kotacak kadar daha yeni gelinsin yaptıklarına bak ahlaksızlıkdan başka birşey değil çok zor bunlarla geçinmek aman ser ver sırrını verme bunlara ne kadar mesafe olursa okadar rahat olursun gördükçede mesafeli ve saygılı ol yeterli olur

Ulaaaaan varya erkekler de artık kendilerini kız gibi adetlere bürüdüler. Ne bu be ele altın yok ağızına baklava O zaman sana kınada cumhuriyet düğünde de 5 katlı yook yokk 7 katlı pasta yapmaları lazım. Hey Alllahmm

evlenmek için evlenilmezmiş işte,yaşım geçiyor diye tutturmak neden Rabbim hakkımda hayırlısını versin diye açacaksın elini,neyse iş işten geçmiş evliliğini yoluna sokmak senin işin mesafeni koymuşsun zaten bunu eşine yansıtma..sana mesafe koyma dediği zaman bu yaşıma kadar kiminle samimiyet kurup kiminle arama mesafe koyacağıma ben karar verdim müsaadenle bundan sonra da kendim karar verebilirim de çizgini çek.

Böyle bir adamla ömür geçer mi bilemedim ki.. Burda tek hatalı o hala mı? Eşin seni bırakıp halam halam diye dolaşması normal mi yani? Bunları konu sahibine değil, eşinle aranı iyi tut diyenlere söylüyorum. Ben de 31 yaşında evlendim. Ne yani 30 dan sonra evlendik diye buldumcuk mu olalım anlamadım

Benim zamanımda kınada Erkekler gelmezdi kınada yanıpmazdı damada onlar erkekler aradınsa jendiketince eğlenirdi ama öyle abartılı değildi şimdi artık suyunu vs ....nu çıkardılarhiç güzel değil bu sonradan adet edinmeler sadece maddi değil maneviyat da kayboldu bu karmakarışıklıkda

Reactions: bay

Aynen öyle kınaya erkek mi gelir. Benim zamanımda da öyleydi. Herşey para para para maalesef

Okuyunca ben mi yazdım gece uyku sersemi dedim:)))
Bizde de bir hala var ama akıl sağlığı yerinde değil. Kınayı yaktılar avcuma altın koydular. Başımdan çekilmiyorlar altın gelmemiş. Kınayı yakana da verilirmiş biz hiç duymamıştık. Annem misafirlerden alıp verdi altını. Düğünde takı töreni başladı. Herkesten önce hala ortaya çıktı bir çeyrek taktı ama göstere göstere:) Biz durumunu bildiğimizden olur öyle şeyler dedik geçtik. Hala haksız ama belki onun da öyle sorunları vardır.
Bizim de nişanda elti ile sorun olmuştu. Benim söz ve nişanım gündemdeyken bir gün ortaya çıktı benim tayinim için evlenmemiz lazım dedi ve bir hafta içinde nikah kıyıldı. Benim söz nişan kaldı. Araya onun söz nişan girdi. Sonra benimki oldu. Nişanda bana iki bilezik takıldı. Bir de takı seti. Takı setini eltime vermişler, eltime taktırdılar. Benim de zoruma gitti ve küpeleri kolyeyi ona taktırmadım arkadaşım yardımcı olur dedim onu çağırdım o taktı. Belki doğru belki yanlış. Zoruma gitmişti. Bu yüzden bana cephe aldılar ve düğünümde benimle oynanmadı benimle foto çekilmedi.
Şunu söyleyeyim geçmişe takılı kalmamaya çalışın. Takılırsanız hiçbirşeyden zevk alamazsınız. Size mesafe koyan kişilerle iyi olmaya çalışmayın. Gerekli yerlerde gerekli zamanlarda saygı gösterin, surat aşmayın. Düzelmiyor maalesef böyle şeyler.

Aynen öyle kınaya erkek mi gelir. Benim zamanımda da öyleydi. Herşey para para para maalesef
Evet herseyin ayrı ayrı bir sunumu olmuş kim gelin oluyor damarlı kızmı belli değil ama buna izin verenlerde kadınlar erkeğe kınadaki yakışırmış kadın kadına biz kiramızı yakarız demiyorlar üstelik koca düğün salonları tutuluyor çok saçma buluyorum benim kınan evimizde oldu konu komşu kadınlar hiç nerdeyse sıfır masrafsız bi çalgıcı cocuklar olurdu biri saz çalar öteki darbuka yeter bu bile çok daha eskiden tef çalardı kadınlar hem söyler oynarlardı o kınalar bin kat daha eğlenceliydi ahh ne varsa eskilerde var bu yeni sonradan gelme adetlerden kınalardan nefret ediyorum hep ağartı hep ağartı yetti arttı milletin durumu var yok onu hesab eden yok

Reactions: bay
şükür dik duruyorum hep memurum da ama düğünde bana yaşatılanları unutamıyorum eşim de bana kin tutma kincisin diyor
en güzel gununuzde saçma salak hareketler yapip bile isteye canınızı sıkma ya çalışan insanlar mikrop değil siz kincisinz öylemi.evin huzuru kaacaksada alttan almayın

aynı bu şekilde dediğimde beni koca yerine saymıyorsun diyor ablamı arkadaşın gibi görme diyor görümcemi yani benim hatrım için saygı duy yaşananları unut diyor

Aklıma benim düğünüm bittiğinde, annemlerle görüşmek için ailemin yanına gitmeye çalışırken "gelin annesine babasına sarılmaz giderken aklı evde kalır" diye kolumdan çekiştiren gerzek geldi :) "teyze bir dur allasen zaten ortalık karışık başlatma adetinden" diye kolunu ittirmiştim. Bu gelin deli demiş arkamdan ahsjsjs. Zerre umurumda olmadı. Eşimle oturup geyiğini yaptık. He eşim bana "neden öyle yaptın" diye Carlasaydı o zaman gerilirdim. Burada sorun saçma salak şeylere takılan akrabalarda değil, eşinizde. Madem eşiniz sorunlu, "benim kiminle mesafeli olup olmayacağıma sen karar veremezsin. İşine bak sen" diye net bir şekilde konuşun. Destek de beklemeyin.

hay şöyle adetlerin töğbestağfurullah..her düğünde bunlardan bir iki çıkar.şart bu çirkflerden çünkü..

ben en özel günümü mahveden dudaklarım titreye titreye sinirden dansa ççıktığım anı unutamıyorum gelin odasında olanları o yüzden eskisi gibi olamıyorum hatır gönül için olsa da RABBİM biyola koymuştur bu yüzden evlilik bitecekse biter eşim halam da halam derse aramız soğur o öyle dedikçe çıldırıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…