bana kızmanıza ihtiyacım var

acabaolabilirmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
32
22
3
31
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.

Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.

Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.

Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..

Kızınca kibliyorlar , banlanıyoruz :KK70:
Şaka bir yana ben sizi haklı buldum. Ama keşke anneniz hiç istemeseydi.
Ayrıca bir ayakkabılık ve bilgisayarın fiyatı kıyas kabul etmez.
Böyle düşünen adama ben acımam açıkçası. Sizde kendinizden fedakarlık yapmayın. Çünkü cidden biz böyle düşünceli oldukça , beyler ailesine yağdırıyor.

enteresan isler.

yegen onun diye mi hakkiniz yok bir sey demeye? para yuzundense borcu ikiniz odeyeceginiz icin, hakkiniz var.
siz biliriniz tabi.

ileriki zamanlarda, ablasinin bozulan buzdolabina karsilik yeni buzdolabi alir nisanliniz. sus payi olarakta annenize tencere tava.
ee nereye kadar?

Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.

Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.

Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.

Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
Bence sus payı değilde cömert sanki seviyor bir şeyler almayı.Düğün arefesinde bilgisayar alarak masraf yapmasaydı keşke,düğünde olucak o zaman bir şeyler yapardı.

Böyle düşünen adama ben acımam açıkçası. Sizde kendinizden fedakarlık yapmayın. Çünkü cidden biz böyle düşünceli oldukça , beyler ailesine yağdırıyor.

Ağzın bal yesin canısı.
Banlanmamak için konuşamıyorum denecek çok söz var. :işsiz:

Şunu sormak istiyorum.
Borcu harcı birlikte mi yaptınız ve şu an birlikte mi ödüyorsunuz ve bu alınan bilgisayar ücreti sizin ikinizin ilgili olduğu paradan mı ödendi, yoksa şahsi birikiminden mi aldı.

Eğer para tamamen ona aitse sizin konuşma hakkınız yok.
Ha çektiğiniz kredidense evet , gereksiz.

Sizi ilgilendirmeyen işlere fazlaca karışıyorsunuz şu aşamada. Henüz evli değilsiniz ve yeğenine alacağı hediyede söz hakkınız yok. Kaldı ki yeğenine bilgisayar alacak ama sizi de eksik bırakacak birine benzemiyor nişanlınız.

Ayakkabılık konusunda adam cömertlik yapmış, almış. Sus payı olarak düşünmeniz çok ayıp bence.

Şunu sormak istiyorum.
Borcu harcı birlikte mi yaptınız ve şu an birlikte mi ödüyorsunuz ve bu alınan bilgisayar ücreti sizin ikinizin ilgili olduğu paradan mı ödendi, yoksa şahsi birikiminden mi aldı.

Eğer para tamamen ona aitse sizin konuşma hakkınız yok.
Ha çektiğiniz kredidense evet , gereksiz.
Kuzucum şahsi birikimi varsa kredi çekip neden takılarla ödemeyi düşünüyor o zaman? Adam gereksiz cömert bana göre. Çeyrek altın gayet makul sünnet hediyesi olurmuş onların durumunda.

bizimki de yağdırma aşamasında. inanın hiç bir gittiğimizde elimiz boş gitmiyoruz yeğenlerine karşı çok eli açık bu huyunu çok seviyorum ama şu borç batağında zoruma gitti bu durum

enteresan isler.

yegen onun diye mi hakkiniz yok bir sey demeye? para yuzundense borcu ikiniz odeyeceginiz icin, hakkiniz var.
siz biliriniz tabi.

ileriki zamanlarda, ablasinin bozulan buzdolabina karsilik yeni buzdolabi alir nisanliniz. sus payi olarakta annenize tencere tava.
ee nereye kadar?
taksitle aldı ortak hesabımız olacak evlenince birlikte ödeyeceğiz.

ayni benim eşim kopyası .evlenince değişmiyorlar ne yazık ki ondan sonra sen ay sonunu nasıl getiricem diye evde kendi kendini yiyorsun çünkü erkekler sadece getirdigi parayı bilir nasıl yetirecegini sen dusuneceksin . bence annene ayakkabılık alması da gereksiz yeğenine bilgisayar alması da . tam düğün arifesinde sunnet çocuğuna bilgisayar almak ne alaka ayakkkabilar ortada mı kaldı sanki çok gereksiz

Ne icin sus payı anlamadım
Sünnet olayı zaten öncesinde olmus e illaki bişey alacak ha tam altın almıs ha bilgisayar almıs
Anneniz begendi diye onunda gönlünü hos etmeye calısmıs
Anladıgım kadarıyla krediyide kendisi cekmiş en azından simdilik o ödüyor
Gönlü bol biri değişik düşüncelerinizi silin bence veya sizi kim bu sekilde doldurduysa onla bişey paylasmayın artık

Herkesin gönlünü yapmaya çalışmış. Sus payı diye düşünüp kendinizi doldurmayın. Biraz hesapsız harcıyor ama gönlü geniş bence. Evlendikten sonra ortak bütçeye geçince her iki tarafı da gözeterek hediyeleri makul seviyeye çekersiniz.
inşallah çekebiliriz bende şu an ilerisi için korkuyorum. bizim borcumuz varken ablasına ona buna yağdıracak mı diye düşünüyorum..

Kuzucum şahsi birikimi varsa kredi çekip neden takılarla ödemeyi düşünüyor o zaman? Adam gereksiz cömert bana göre. Çeyrek altın gayet makul sünnet hediyesi olurmuş onların durumunda.

Evet de o aslında aileye hediye

Çocuğa bilgisayar almak daha makul

Ama bilgisayar var bilgisayar var uygun fiyatlı ise sorun değil

Ya sorma kuzucum benım de devreler yandı galıba.
Ama olayın alt açılımı ılla kı vardır.
Ya aynen çeyrek neyıne yetmıyor ufacık uşağın

Back
X