bana kızmanıza ihtiyacım var

sizin tarafa çay kaşığıyla kendi tarafına kepçeyle sanırım durum bu. ya o tarafa da kısacak ya da diğer tarafa da açacak kesenin ağzını yok öyle saçmalık ben kabullenemezdim.

Nişanlının bir kardeşleri kalmış, ölümlü dünya olduğunu görmüş annesi babası yok eşyalarını dağıtmışlar gördüğün gibi para mezara konmuyor. nolmuş bir kerelik bilgisayar aldıysa her gün sünnet olmuyor? E kardeşin de üniversiteye her gün yeni başlamıyor ne güzel hediye düşünmüş. biraz sakin olup bu kadar paranın peşine düşmemelisin bence.

Sana yapmayıp hep ailesine yapsa haklısın derdim ama nişanlının psikolojisini düşün kendi anne babanın öldüğünü. Annenin dağıtılsa bile ayakkabılığı istemesi pek uygun olmamış, ölmüş anne babasının eşyasını sizin evde görmek istememiştir. Annenin ihtiyacı olduğunu düşünüp yenisini bile almış. Gerçekten ince düşünen iyi kalpli birisi duruyor çok şanslısınız kıymetini bilin. Ve ölümlü dünya, biraz tadını çıkarın sinir stres yapmamaya çalışın. Sus payı vs demek pek yakışmıyor nişanlınız duysa acaba neler düşünürdü?

Bence hediyeler ters olmus 😂 Asil uni.ye gidene bilgisayar sunnet olana cikolata kutusu falan alinmali.
Hakkin yok diye dusunmuyorum ben. Parayi birlikte odeyeceksiniz. Neden yigene alinan bilgisayari ben odeyim ki? Istemezdim yani. Ki sunnet olacagina gore yasi cok ufaktir. Bilgisayar falan cok sacma bir hediye.

Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.

Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.

Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.

Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
Annenize alınmış hediyeye laf etmeyin karıştırmayın bence, haksız çıkarsınız. Ters teper çocuk onu iyi niyetinden almış. Keza kardeşiniz için de dediğini karıştırmayın derim
Yerinizde olsam “canım bilgisayar biraz büyük bi masraf değil mi ortayollu bir şeyler alalım bilgisayarı ileride eliniz açılınca alırız” diyebilirdim. Ki nişanlılık sürecı olduğu için onun parasına çok da müdahale hakkınız yok.
Eniştenin eli de açıkmış yalnız :KK70:

Kocaniz hakli ben suan evliyim tabiki en iyisini yegenine yapacak benim geride biraktigim ve bize faydasi olmayacak kardesleeime degil. Siz haksizsiniz. Demekki en cok bilgisayarla mutlu olacakti yegeni ve nisanliniz gercekten cok iyi biri. Annenize kardesinize yeterince ince davranmis helal olsun.
Siz evlenince kardeslerinizi geride mi biraktiniz yani? Hediye sadece faydasi olana mi alinir? O zaman adi neden hediyedir? Ve yigenin size ne faydasi vardir? Siz evlenince kardeslerinizi geride birakiyorsunuz ama esiniz birakmiyor mu yani?

Sus payı oldugunu dusunmuyorum ama anneniz yanlıs yapmıs cok ıhtıyacı olsada ıstememlıydı. Bilgisayar konusunda borcu ikinizde ödeyecekseniz söz hakkına sahipsiniz. Bir çeyrek yeterli

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.

Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.

Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.

Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
Ayakkabiligi sus payi olarak aldigini dusunmuyorum benm esimde biz evlenmeden once ablasinin cocuguna maddi degeri yuksek seyler aldi hatta butun ihtiyaclarini karsiliyorsu ilk yegeniydi marka ayakkabilar koca koca ayılar bisikletler her yas icin ayri aldi agzimi bile acmadim. Sonra evlendik tabi borc harçtan yeğenini gozu goremedi. Yegeni bi muddet bana kin tuttu keske evlenmeseydiniz diyodu ama cocuk iste yani. Sonra bizim cocugumz oldu yurumeye dillenmeye basladi bi gun esim ablasina aynen su cumleyi kurdu. Ilk yegenin bu senin benim aldgm eski kırık oyuncaklari getirip durma bunlarini sakladn bana dedi :D diyecegim su bosver evlenene kadar karisma o borc harca tam girmeden eli kapanmaz onun

Kizmakla haklisiniz. Önce kendinizi düsünmesi gerekir. Ayakkabilikta sus payi olarak alinmis. Nisanliniz akilli adammis.

Yahu bi çeyrek kaç para haberin varmı? Sonuçta yeğeni, bi yarım altın taksa bilgisayarla aynı para ne olucak. Boşver takma kafana. Bi dahaki sefere daha dikkatli bi hediye seçimi yapmasını öner, iyi yapmışsın de ver

Siz evlenince kardeslerinizi geride mi biraktiniz yani? Hediye sadece faydasi olana mi alinir? O zaman adi neden hediyedir? Ve yigenin size ne faydasi vardir? Siz evlenince kardeslerinizi geride birakiyorsunuz ama esiniz birakmiyor mu yani?
Evlenin gorun baska bisey demiyorum. Geriye bakarsaniz orada kalirsiniz. Evlendikten sonra is degisiyor. Eger gecim istiyorsaniz once kurdugunuz yuva onde gelir. Kardesiniz degil esinizin yegeni onde gelir

Hem ustelik hediue faydasi olana alinir demedim. Yeterince incelik edip annesi ve kardesini de dusunmus. Sen kardesinle elin insanina ayni kiymette mi hediye alirsin. Benim dedigim cok farkli evlilikte oyle olmuyor. Ne demek yani kardesi universiteyi bitirmis diye ne alsaydi adam

İnsan kendi kardesine/yegenine ve esinin kardesine ayni olcutte bir hediye dusunemiyor malesef, keske oyle olsa. Ailemize daha fazla alma egiliminde oluyoruz hep. Bunun icin kizmayin nisanliniza, icinde kotuluk yok yani.
Ama evlenme arefesinde gereksiz masraf etmis o konuda hakli buldum sizi.

Evlenin gorun baska bisey demiyorum. Geriye bakarsaniz orada kalirsiniz. Evlendikten sonra is degisiyor. Eger gecim istiyorsaniz once kurdugunuz yuva onde gelir. Kardesiniz degil esinizin yegeni onde gelir
Sacmalik. Zaten evliyim ve bir de cocugum var. Siz evliligi yanlis anlamissiniz. 😁 Kimse ana baba kardesi silip evlenmiyor. Yuva tabiki onde gelir de kocamin yigeni neden oz kardesimden onde gelsin ki? Evladim kocam ve benden olusan sey yuvamizdir yani.
Komik bir dusunce sizinki. Yarin o kocanizla araniz bozulsa bosansaniz etseniz sana gorumcen mi bakacak kaynin mi? Ya da onlarin cocuklari mi? Onlarin mi kapisina gideceksin? Onlarla mi dertleseceksin?

Hakkım yok demeyin çünkü artık her şeye hakkınız var bence. Zira borçları bilikte ödiceksiniz. Evlenince acilen ilk işiniz bunların önünü kesmek olsun aksi halde sürekli kendinizden kısıp başkalarına hediyeler yağdırirsiniz. Ayrıca eşinizin kız kardesine fe ayrıca sinir oldum. Ya hu benim kardeşim evlenecek bi sürü borcu olacak ben onun hediye bilgisayar almasına izin vericem. Bilemedim

Ne icin sus payı anlamadım
Sünnet olayı zaten öncesinde olmus e illaki bişey alacak ha tam altın almıs ha bilgisayar almıs
Anneniz begendi diye onunda gönlünü hos etmeye calısmıs
Anladıgım kadarıyla krediyide kendisi cekmiş en azından simdilik o ödüyor
Gönlü bol biri değişik düşüncelerinizi silin bence veya sizi kim bu sekilde doldurduysa onla bişey paylasmayın artık

Tam altin 1600 1700 en ucuz bilgisayar 3500 evlilik arefesinde insani sinir edecek bir şey evet. O insan borçla evleniyorsa üstelik

Back
X