ehehehehh lan mı dediieeeee noldu yanii ilerde sende dersinn
Bitceği varmış ki bitirmişsinn ...Lan dedi diye ilişkimi biter
Sende lan deme lan babam kızıyo deseydinnn
dün bi topic açmıştım,hem suçlu hem güçlü diye.
suçlu olmasına karşın bana telefonu kapat lan sinirimi bozma dedi.yüzüne kapattım bende.
bundan sonra kesinlikle aramıycam.herşey bitti....
eyer erkek arkadsiniz veya nisanliysaniz..bencede artik görüsmeyin..zararin neresinden dönersen kardir......
baklavacım ayrılsın diosun yaniCADIARZU
peki sölenmemesi gereken ama malesef talihsizce sölenen bi laf yüzünden bitmelimi herşey gerçekten?
adam basta kendini belli etmis iste.......lanlar lunlar bir gün daha büyük siddete gidebilir..yasamis biri olarak düsüncem bu...gerci olayin ic yüzünü bilmiyoruz ..erkek arkadsinida tanimiyoruz..tam net olarak fikir veremeyebiliriz..kendi karari..
bence birinden ayrılmak biriyle birlikte olmak bu kdr basit olmamalı..bgn lan diyen de yrn dovebilir lan demiyen de..bu mu yani?lan dedi ayrıl hot dedi ayrıl onu yaptı ayrıl..yapmayın Allah askına ya lan dedi diye 3 yıllık iliski mı biter?!3yil dan bahsediyoruz..noldu o kdr emek ask sevgi vs bı hata hemde küçük bı hata sildi supurdu koskoca 3 yılı?kolay mı bı insanı tanımak sevmek ayakuydurmak anlaşmak vs bı lan yüzünden ayrılmak kusura bakmayın ama bana ters
haklısın tabiki tam net bişe sölemeyiz dediğin gibi tanımıoruz sewgilisini.. ama çokmu damgalayıcı laf ben bunu çözemedim..
ama şunu kendi adıma net olarak sölüorumki bana nişanlım kawga ederken lan dese ben ayrılmam :1closedeyes:
bazı arkadaşlar demişki lan diyeceğine aşkım kapat tl seni kırmak istemiorum dese ii olurdu falan die,tamam çokgüzel sölüolarda Allah aşkına kawga ederken kim böle bi cümle kurar,şahsen ben kuramam öle sakin olamam yani sositososito
du öpecemŞeniz
sizde hakli olabilirsiniz kizlar..insanlik hali iste hic belli olmuyo....
bence birinden ayrılmak biriyle birlikte olmak bu kdr basit olmamalı..bgn lan diyen de yrn dovebilir lan demiyen de..bu mu yani?lan dedi ayrıl hot dedi ayrıl onu yaptı ayrıl..yapmayın Allah askına ya lan dedi diye 3 yıllık iliski mı biter?!3yil dan bahsediyoruz..noldu o kdr emek ask sevgi vs bı hata hemde küçük bı hata sildi supurdu koskoca 3 yılı?kolay mı bı insanı tanımak sevmek ayakuydurmak anlaşmak vs bı lan yüzünden ayrılmak kusura bakmayın ama bana ters
sabah eşim kalkmakta zorlandı bende "hadi aşkım kal hadi hadi" diye ısrar ettim geç kalmamak için, "kabus musun lan" dedi bana akannehir
napıyım ben bu adamı boşayayım mı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?