- 29 Haziran 2017
- 222
- 223
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mystory-06
-
Annenizin kocanıza ılgısı mı varBu arada rutinimiz çocuğumuz hep bende babası haftasonu cumartesi yada pzar bir gün 5-6 saat bakar bırakır.Tüm sorumluluğu bende olduğu için yemek getirip götürerek yaomadığı babalık desteğini belki bu şekilde yapar çocuğu da görmüş olur diye mantıklı gelmişti ama şu an annemin ona da tencere tencere yemek vermesi yemeğinden değil de ailemin arkamda durmadığı hissiyatınu verdi.Sınır koyularak da bu iş yapılamaz mıydı?
Anneniz muhtemelen vicdanıyla hareket ediyor. Ne kadar size yanlış yapmış olsa da bu konu annenize geçmemiş belli ki. Bunda sizin de payınız olduğunu düşünüyorum. Sınır konmasını istiyorsanız önce siz belirleyeceksiniz. Annenizi adamla muhatap eden de yine sizsiniz. Belki de anneniz 2 yıldır boşanmadığınız ve çocuk haricinde hala temas halinde olduğunuz için yeniden bir araya geleceğinizi düşünüyordur.
neden böyle dediniz çok ilgimi çektiAnnenizin kocanıza ılgısı mı var
Normal ya ne olacak ne demişler,içi soğuyanın savaşı biter,o sizi aldatmış sizde tavrınızı koyup ayrılmışsınız bedelini ödetmişsiniz bitmiş gitmiş,söylemesi kolay tabi ama biten bitmiş sonuçta,slm da verilir sohbette edilir yemekte yenilir nedir yani insanız sonuçta olmamış bir ilişkinin kinini taze tutmakta pek sağlıklı değil unuttuysanız zaten umursamazsınız,anneniz eski eşiniz olarak değil torununuzun babası olarak görüyordur sonuçta ortam ne kadar gerilirse çocuğada o kadar yansır o yüzden dengeyi korumak insancıl davranmak kimseye birşey kaybettirmez.eşimle 2 yıl önce evleri ayırdık.Henüz dava açılmadı.Sebebi telefonunda uygunsuz şeyler yakalamam karşı tarafında herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymamasıyla evden ayrıldı.(iki taraf da istedi) Çocuğum babasına çok düşkün olduğu için babasıyla görüşmeleri bu süreçte rutin şekilde devam ediyor.Ben çok yoğun çalıştığım için annem (yaşadığım mahallede evi var ) destek olmak amacıyla 2 aylığına burdaki evine geldi.Haftanın belirli günleri de yemek yapıp gönderdi ancak ne bende ne annemde araba olmadığı için yemek alıp bırakma bu vesile ile kısa sürede olsa çocuğu görme durumunu babası devraldı.Annem olmadığı zamanlarda haftasonundan haftasonuna görüyordu babasını bu arada.Bu yemek işi daha sık görmesine vesile oldu diyelim.Buraya kadar normal gelebilir ama bence tabi anormallikler burda başlıyor.Gelen yemekler küçük çocuğun yiyeceği kadar 1 tabaklık yani pişirmeye değmez ben bunu sonradan öğrendim ki annem yemeği ikiye ayırıp bizi terkeden ( telefonumdaki görüntüleri saklama gereği bile duymamış benim yakalamamı ister gibiydi) adama da yemek göndermiş sürekli.Üstüne bi yere gideceği zaman arayıp götürmesini söylemiş.Araya sınır konması gerekmez mi? Ben kendisiyle aylardır görüşmediğim gibi yüzümü çok çok uzun zaman önce görmüşümdür aşağıdan alır çocuğu aşağı bırakır .Asla geri dönme gibi bir düşüncem olmadığı gibi çocuğum için seviyeyi korumaya çalıştığım bir kişilik ama annem baya muhabbet halinde onu da besleyecek kadar.Bunlar normal mi bana mı garip geliyor? Yemek işini getiro götürme kısmını ondan istemesi hatamıydı ben ilk başta ses çıkarmadım burda mı hata yaptım ?(annem kendi evinde. başka evde kalmaz o yüzden bende kalma seçeneğini eledik)
annen ne ıcın ayrıldıgını bılıyor mu? gecmıs konularına baktım bakmaz olaydım. sapıksa sapık dıye alnına yapıstırcak oyle gezdırceksın . annen buna ragmen kocanı dusunuyor vıcdan yapıyorsa annende de hayır yok.eşimle 2 yıl önce evleri ayırdık.Henüz dava açılmadı.Sebebi telefonunda uygunsuz şeyler yakalamam karşı tarafında herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymamasıyla evden ayrıldı.(iki taraf da istedi) Çocuğum babasına çok düşkün olduğu için babasıyla görüşmeleri bu süreçte rutin şekilde devam ediyor.Ben çok yoğun çalıştığım için annem (yaşadığım mahallede evi var ) destek olmak amacıyla 2 aylığına burdaki evine geldi.Haftanın belirli günleri de yemek yapıp gönderdi ancak ne bende ne annemde araba olmadığı için yemek alıp bırakma bu vesile ile kısa sürede olsa çocuğu görme durumunu babası devraldı.Annem olmadığı zamanlarda haftasonundan haftasonuna görüyordu babasını bu arada.Bu yemek işi daha sık görmesine vesile oldu diyelim.Buraya kadar normal gelebilir ama bence tabi anormallikler burda başlıyor.Gelen yemekler küçük çocuğun yiyeceği kadar 1 tabaklık yani pişirmeye değmez ben bunu sonradan öğrendim ki annem yemeği ikiye ayırıp bizi terkeden ( telefonumdaki görüntüleri saklama gereği bile duymamış benim yakalamamı ister gibiydi) adama da yemek göndermiş sürekli.Üstüne bi yere gideceği zaman arayıp götürmesini söylemiş.Araya sınır konması gerekmez mi? Ben kendisiyle aylardır görüşmediğim gibi yüzümü çok çok uzun zaman önce görmüşümdür aşağıdan alır çocuğu aşağı bırakır .Asla geri dönme gibi bir düşüncem olmadığı gibi çocuğum için seviyeyi korumaya çalıştığım bir kişilik ama annem baya muhabbet halinde onu da besleyecek kadar.Bunlar normal mi bana mı garip geliyor? Yemek işini getiro götürme kısmını ondan istemesi hatamıydı ben ilk başta ses çıkarmadım burda mı hata yaptım ?(annem kendi evinde. başka evde kalmaz o yüzden bende kalma seçeneğini eledik)
Beni üzen adama annem yemek gönderecek.Zıkkımın pekini yesin.Annem eşimi çok sever değer verir ama şunu da der:”O sana değer verdiği sevdiği saydığı sürece bizim gözümüzde değerlidir.Seni üzerse kıymeti kalmaz benim için .”der.eşimle 2 yıl önce evleri ayırdık.Henüz dava açılmadı.Sebebi telefonunda uygunsuz şeyler yakalamam karşı tarafında herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymamasıyla evden ayrıldı.(iki taraf da istedi) Çocuğum babasına çok düşkün olduğu için babasıyla görüşmeleri bu süreçte rutin şekilde devam ediyor.Ben çok yoğun çalıştığım için annem (yaşadığım mahallede evi var ) destek olmak amacıyla 2 aylığına burdaki evine geldi.Haftanın belirli günleri de yemek yapıp gönderdi ancak ne bende ne annemde araba olmadığı için yemek alıp bırakma bu vesile ile kısa sürede olsa çocuğu görme durumunu babası devraldı.Annem olmadığı zamanlarda haftasonundan haftasonuna görüyordu babasını bu arada.Bu yemek işi daha sık görmesine vesile oldu diyelim.Buraya kadar normal gelebilir ama bence tabi anormallikler burda başlıyor.Gelen yemekler küçük çocuğun yiyeceği kadar 1 tabaklık yani pişirmeye değmez ben bunu sonradan öğrendim ki annem yemeği ikiye ayırıp bizi terkeden ( telefonumdaki görüntüleri saklama gereği bile duymamış benim yakalamamı ister gibiydi) adama da yemek göndermiş sürekli.Üstüne bi yere gideceği zaman arayıp götürmesini söylemiş.Araya sınır konması gerekmez mi? Ben kendisiyle aylardır görüşmediğim gibi yüzümü çok çok uzun zaman önce görmüşümdür aşağıdan alır çocuğu aşağı bırakır .Asla geri dönme gibi bir düşüncem olmadığı gibi çocuğum için seviyeyi korumaya çalıştığım bir kişilik ama annem baya muhabbet halinde onu da besleyecek kadar.Bunlar normal mi bana mı garip geliyor? Yemek işini getiro götürme kısmını ondan istemesi hatamıydı ben ilk başta ses çıkarmadım burda mı hata yaptım ?(annem kendi evinde. başka evde kalmaz o yüzden bende kalma seçeneğini eledik)
Ohaaa yuh Pis sapikAnneniz eşinizin ortaokul, lise çağındaki çocukların fotoğraflarına bakan bir sapık olduğunu ve sizi de tekmeli yumruklu dövdüğünü biliyor mu?
Bunları bilmesine rağmen o sapığın beslenmesini dert edecek kadar samimiyeti sürdürüyorsa öyle anneyle görüşmem ben.
Sizin kızınızın babasıyla daha çok görüşmesini istemenizi de anlamadım. Kızınızı görememesi için uğraşmanız gerekirken çocuk babasını daha uzun süre görsün derdindesiniz.
Rahatlığınız annenize çekmiş herhalde.
Anneniz bunları bilmiyor mu?Anneniz eşinizin ortaokul, lise çağındaki çocukların fotoğraflarına bakan bir sapık olduğunu ve sizi de tekmeli yumruklu dövdüğünü biliyor mu?
Bunları bilmesine rağmen o sapığın beslenmesini dert edecek kadar samimiyeti sürdürüyorsa öyle anneyle görüşmem ben.
Sizin kızınızın babasıyla daha çok görüşmesini istemenizi de anlamadım. Kızınızı görememesi için uğraşmanız gerekirken çocuk babasını daha uzun süre görsün derdindesiniz.
Rahatlığınız annenize çekmiş herhalde.
Zor bir durum ama bana garip gelmedi ya.eşimle 2 yıl önce evleri ayırdık.Henüz dava açılmadı.Sebebi telefonunda uygunsuz şeyler yakalamam karşı tarafında herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymamasıyla evden ayrıldı.(iki taraf da istedi) Çocuğum babasına çok düşkün olduğu için babasıyla görüşmeleri bu süreçte rutin şekilde devam ediyor.Ben çok yoğun çalıştığım için annem (yaşadığım mahallede evi var ) destek olmak amacıyla 2 aylığına burdaki evine geldi.Haftanın belirli günleri de yemek yapıp gönderdi ancak ne bende ne annemde araba olmadığı için yemek alıp bırakma bu vesile ile kısa sürede olsa çocuğu görme durumunu babası devraldı.Annem olmadığı zamanlarda haftasonundan haftasonuna görüyordu babasını bu arada.Bu yemek işi daha sık görmesine vesile oldu diyelim.Buraya kadar normal gelebilir ama bence tabi anormallikler burda başlıyor.Gelen yemekler küçük çocuğun yiyeceği kadar 1 tabaklık yani pişirmeye değmez ben bunu sonradan öğrendim ki annem yemeği ikiye ayırıp bizi terkeden ( telefonumdaki görüntüleri saklama gereği bile duymamış benim yakalamamı ister gibiydi) adama da yemek göndermiş sürekli.Üstüne bi yere gideceği zaman arayıp götürmesini söylemiş.Araya sınır konması gerekmez mi? Ben kendisiyle aylardır görüşmediğim gibi yüzümü çok çok uzun zaman önce görmüşümdür aşağıdan alır çocuğu aşağı bırakır .Asla geri dönme gibi bir düşüncem olmadığı gibi çocuğum için seviyeyi korumaya çalıştığım bir kişilik ama annem baya muhabbet halinde onu da besleyecek kadar.Bunlar normal mi bana mı garip geliyor? Yemek işini getiro götürme kısmını ondan istemesi hatamıydı ben ilk başta ses çıkarmadım burda mı hata yaptım ?(annem kendi evinde. başka evde kalmaz o yüzden bende kalma seçeneğini eledik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?