Bana mı garip geliyor bunlar yoksa normal mi ?

Ustte çocuk pirnografisintarzinseyler okudum detayı bilemiyorum. Bu doğruysa tabiki zorunlu zaman harici vermeyin çocukları. Çocuğun üstün yararı gozetilmeli. Ama iyi bir baba olması durumunda haftaki olmalı. Simarsalar da yapacak birşey yok. Mesela cumadan cumaya çocuklar değişilebilir. Sizden bavul yapıp gitmeyecek çocuk orada da aynı şekilde kıyafeti oyuncagi vs olacak. O da yemek banyo hastalık ve ilgilenecek.
Benim gozlemim mesela bebekken ilgilenmeyen baba ergenken de ilgilenmiyor. Çocuklar da bizi büyütüp tecrubelendiriyor. Mesela bana onbeş yaş çocuk verin konuşacak konu bulamam. Ama kızımı onbesine getirdigimde o yaşa tamamen hakim olacağım.
Eski eşiniz şimdi çocukların sorumluluğunu almazsa ilerde de almaz. Çocuklar size gekince sizin kurallarında uyar merak etmeyin. İtiraz ederlerse benim evimde kural bu dersiniz. Ayrıca çocuklar kural rutin düzen seviyorlar.
Siz kendiniz gibi bakarsınız sizdeki hafta. Diğerine de karışmayın o da babaligini bildiği gibi yapsın. Tabi ama kıstas iyi bir baba olduğunu varsayıyorum.

Hepimizi senelerdir azimle trollemiyorsa bence de normal değil.
Adamın yapmadığı sapıklık kalmamış ama konu sahibinin derdi 15 günde bir zorlayınca banyo yapan, dişlerini fırçalamayan adamla yaşayamadığı cinsel hayat, annesinin damatla kanka olması, yemek vermesi falan.
Adamın pislik olmayan hiçbir tarafı yok ama velayet için boşanmıyor. Çok mantıklı çünkü.

Bilemiyorum bu kadar rezil bir adamsa bu ne ısrar anlamadım. Neyini koruyor bu adamın(annesi bilmiyor varsayıyorum,bilse beslemeye devam etmez herhalde)

Tamam Instagramda gördükleriniz mahkemede delil sayılmıyormuş ama boşanmanız için böyle bir delile neden ihtiyacınız var? Siz şüphelenmişsiniz, bu şüphe yeterli değil mi sizin için? Boşanmak için illa delil gerekmez, anlaşamıyoruz deyip boşanırsınız pekala.

Evi ayırmanız neye yarıyor? Böyle biriyle neden hala evlisiniz, niye boşanmıyorsunuz?

İki yıl olmuş evleri ayıralı ama boşanma davası bile açılmamış. Üstüne adamı kurye yapmışsın. Burada tuhaf olan sence annenin adama yemek mi bırakması ?
Ne ayrılabilmişsin ne beraber kalabilmişsin. Sen bağını kesememişsin ki annenden ne bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…