Bana mı garip geliyor bunlar yoksa normal mi ?

Tabii babaya bırak bir de. Yok sen dalga geçiyorsun bizimle...
 
bizim zaten sorunlarımız vardı üstüne fake hesapla kendine instagram açması ve fake hesabından yine altını çizerek söylüyorım porno değil(zaten instagramda porno yasak) beğenilmiş iç çamaşırı benzeyen genç kız fotosu görmem mevzu.Çocuk bunlar ilkokul çocuğu değil ama öyle anlaşılıyor ergenliğe girmiş genç kız fotosu lise kızları gibi .ama işte fake hesapla bu kızları beğenmesi var olan ayrılık düşüncemi kesinleştirdi ve ayrıldım
 
Pedofiliye velayet verildiği nerede görülmüş? Veya anneden neden velayet alınsın uyuşturucu veya ahlaki suç kaydınız mı var?
pedofili değil hanfendi olsaydı dava açar boşanır donuna kadar da tazminat alır şehrimi değiştirirdim ama pedofili olarak geçmiyor .Ben olayın siniriyle pornografik de demişim mesala ama instagramda porno var mı açın bakın yasal olarak yasak zaten
 
Şimdi ne icin ayrıldınız bilmiyorum ama çocuğa yemek götürsün diye kuryelik yaptirdigim bir insana ben de veririm. Yani adam sirf taşısın mi? kokmaz mi görmez mi cani istemez mi der ona da veririm yani. Ama ben genel olarak bu yemek taşıma işlerini tuhaf bulurum. Bi kap yemek yapmak cok zor bi is olmasa gerek. Kimseyle yüzgöz olmaya gerek yok bunun icin. Anneniz dahil yani. Hele ki eski kocaya minnet etmek cok sacma bunun için. Buna takilmiosaniz onun da yemesine takilmayin bence.
 
işte ikisi de birleşince ayrıldım.İkisi de altınızı çiziyorum pronografi değildi.liseli genç kız mayolu ya da iç çamaşırlı fotoğraflar gibi düşünün güven sarsıcı mı evet ama bu fotoğraflar mahkemede bu adam pedofilidir diye geçmiyor avukatın beyanını söylüyorum sizin beni. ya da başka birisinin bile önüne çıkı tıklayabilceği bişey olduğu için ispatı yok(muş)
 
Yok ya yok dalga geciyorsun belli
 
Telefonunda bilgisayarında 13-14 yaşında kız fotoğrafları olan birine hangi hakim velayet verir? Hala bahane sıralamaya devam. Millet de masum masum cevaplar yazıyor size. Ana kız maşallah herifi aç bile bırakmıyorsunuz. Ayağına kadar özel yemek gönderiliyor. Savcılığa polis karakoluna gidip suç duyurusunda bulunmuştu, bilgisayarım hacklenmiş demişti, size de polis memurlarına kadar isimler vermişti git sen de sor diye. Sordunuz mu? Çocuğum küçük o yüzden şimdi gidip soramıyorum yazmıştınız. Bütün derdiniz adamın hesabında size koklatmadığı o miras parası. Adamla karı koca ilişkiniz bile yok, bundan da mı şüphelenmediniz?

Çocuk bunlar ilkokul çocuğu değil ama öyle anlaşılıyor ergenliğe girmiş genç kız fotosu
Tam benim kızlarımın olduğu yaş. Sapığı bildirmeyip çocuğunuzu da bile isteye bunla yalnız bıraktığınız için dilerim sosyal hizmetler alır çocuğu sizden.
 
yani ben haftanın 6 günü çocuğun sorumluluğunu üstlenirken o bekar baba gibi hayatını yaşıyorsa bence yemek taşıma sı da onun sorumluluğunda olmalı ne yani yemek taşıdı diye ille beslemek mi lazım mükafat mı yemek taşıması görevini yaptı
 
Evladınızı bu sapık pedofoli ile ısrarla görüştürmenizin nedeni ne? Annenize açıkça benim kocam sapık demediniz mi? Hâlâ boşanmak için neyi bekliyorsunuz ?????
 
Eşşek kadar adam 18 yaşından küçük kızların iç çamaşırlı fotoğraflarına bakıyorsa sapıktır,pedofolidir.Minnoş olmanın safa yatmanın âlemi yok....
 


Siz dalga geçiyorsunuz ya.
Yasal olarak pedofili kanıtı olmaması kazık kadar adamın ergen çocuk fotoğraflarına bakan bir sapık olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunu anlamanın neyi bu kadar zor geldi acaba size?
Bunun güven sarsıcı tarafı sizinle ilgili değil, kızınızla ilgili. Güveniniz sarsılmalı ve bir sapığa çocuk emanet ederken bu kadar rahat olmamalıydınız.
 
Bence konu sahibi de normal değil,ben böyle adama çocuğumu göstermem sanki koca normal gibi, baba çocuk bağı güçlensin derdinde .Annesinin gönderdiği yemeğe takmış.Gerçektem ne yiyip içiyorlarda idrakları almıyor . Karşısına geçip Alo mystory !!!!!kocan SAPIK!!!! diye bağırıp sarsasım var
 
Hanımefendi pardon ama sizin zekanızda bi sorun mu var? Yasal olarak öyle geçmediğinde yaptığı sapıklık kalkıyor mu? Sizin eşiniz liseli ergenlere ÇOCUKLARA bakarak tatmin oluyorsa bunun adı ne? Daha ne anlatıyosunuz insanın aklıyla dalga geçer gibi.
Birde çocuğu babasıyla daha çok görüştürme derdine düşmüşsünüz, iğrenç insanlar. Sizin gibiler yüzünden çoluk çocuğu bi yere salamaz olduk, liseli bi kıza reelde baksın bakalım eşinize ne oluyor, gebertirler adamı.
Avukat onu dedi intagramda adı şu bu diyip neyi aklıyosunuz siz.
Sapıklığa sapıklık demezseniz sizinde sapıktan farkınız kalmaz bunu unutmayın
 
Değil kendi çocuğum ihtimali başkasının çocuğuna sapıklık yapan adamdan 1,5 milyar gelecek olsa o parayı adamla birlikte çöpe atarım. Hala yemek vermeye devam eden akıl yoksunu anneyi zaten anne saymam. Bunların hepsi psikolojik vaka, anormal. Normal bunlara huzursuzluk vermiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
 
Hayır işlemiyor kendi çocuğuna yemek götürüyor. Zıkkım yesin kendi. Yemek ne kadar zor olabilir ki zaten bu getir götür işleri sürüyor. Akşam bir saat yemek yapsa ertesi güne olmuyor. Ya hem çalışıp hem yemek iş yapan tonla bekar anne var. Bunlar üç kuruş para gelecek diye ana kız damada cici oluyorlar.
 
Kocanızı güzelleyecekseniz barışın o zaman hanımefendi, ilkokul çocuğuna değil ortaokul çocuğuna bakıyorsa da pedofili denir 18’den küçük.
Amaan sizin derdinizi de çözemedim elin sapığını garip bahanelerle boşamayıp hala dibinizde tutuyorsunuz ona yok buna yok, size hayatta başarılar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…