Bana mı saçma geliyor?

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
384
140
53
39
Merhaba akşam akşam sinir oldum soluğu burda aldım. Yorum yapacak arkadaşlarıma çok teşekkür ederim😘💕. Akşam üstü mesaj attı eşim x arkadaşımın eşi aldıpımız bir eşyanın resmini istemiş. Üzerinde durmadım gönderdim kadına resmi. Akşam geldi onların başka bi şehirden arkadaşları geldi onlarla oturduk filan yerde. Karı koca gelmişler arkadaşıda karı koca. Ondan önce de yine bahsetmişti x ın selamı var sana nerde gördün demiştim bir esnaf arkadaşıyla oturuyordu. Kocasını çağırdı bizde gittik. Böyle bir kaç defa oldu. Bu akşam çıldırdım ailece oturuyorlar senin orda ne işin var ben nerdeyim oturmak zorunda mısın evet mecbur kaldım gibi şeyler söyledi. İşte ley ince yeter bıktım senin bu psikopat ayaklarından falan dedi. Kavga ettik sizce ben mi abartıyorum. Daha önce de bir kaç defa oldu çünkü. Madem o kadar oturmaya meraklısın iş yerine bir defa bile yanıma ugramadın bu neden falan dedim

Biraz karışık yazmışsınız.

eşinizin , tesadüfen evli arkadaşlarıyla bir iki oturmasında ne var anlamadım? özellikle sizsiz plan yapılsa haklısınız da öyle denk gelmiş oturmuşlar.
Abartmışsınız

1698003717739.webp

Konunuzu tekrar duzenlerseniz daha iyi ve anlasilir olur

Amme hizmeti:
Konu sahibinin eşi diger ciftle( x ve eşi) bir yerde denk gelip, beraber oturmus. Baska bir cift daha varmis. Konu sahibin eside tek olarak orda bulunmus. Micra hanimda onlar aile olarak orda senin ne isin var diye dellenmis.
Aman tanrım, tiz kellesi vurula…

Amme hizmeti:
Konu sahibinin eşi diger ciftle( x ve eşi) bir yerde denk gelip, beraber oturmus. Baska bir cift daha varmis. Konu sahibin eside tek olarak orda bulunmus. Micra hanimda onlar aile olarak orda senin ne isin var diye dellenmis.
Nasi anladin lan bcbxbxbvx🤣

Amme hizmeti:
Birkaç defa daha olmuş bu sanırım.
Birde kadın kocasını çağırmış ama konu sahibinin eşi de gitmiş.
Karısıyla vakit geçirmeyip dükkan dükkan dolaşan bir tip muhtemelen bu eş.

Amme hizmeti:
Evdeki esyanin fotografinin olayla baglanisini çöz edebiyattan 100.

Birkaç defa daha olmuş bu sanırım.
Birde kadın kocasını çağırmış ama konu sahibinin eşi de gitmiş.
Karısıyla vakit geçirmeyip dükkan dükkan dolaşan bir tip muhtemelen bu eş.

O kismi tam anlayamadim. kocasi esnafsa cevre dukkanlari dolasmasi normal. Karisinin isyerine gidememis olabilir. Konu sahibi hakli da olabilir ama oyle bir sinirle yazıyorlar ki gozume adam hakli gibi görünüyor

Back
X