Bana ne oldu böyle! Bu ben olamam! Kizlar yardimci olabilir misiniz?

canım ben böyle yaptım ama telefonda gözüküyor. her paylaştığı.

kusura bakma ama sizene face de ne paylaşmasından ne kadar saçmalamışsınız üzgünüm ama bu kadar kafaya takarsanız bunun sonu iyi değil . eşinizle mi gezmişler yok kadın kendi eşiyle gezmiş koymuş koyarda istedğini yaparr Allahım ne hallere geldik :)

canım ben böyle yaptım ama telefonda gözüküyor. her paylaştığı.

Madem görüşmüyorsunuz ortak alanlar dışında, silin engelleyin. Zor zamanınızda aramamasına üzüldüğünüzü anlayabilirim ama şuanda yaptıklarına tahammül edememenizi anlayamıyorum.

Bu kadar hayatınızın ortasına oturtmayın sosyal paylaşım sitelerini. İsteyen istediği gibi kullanır orayı. Kimi akşama kadar ibadet eder orda, kimi özlü söz paylaşır, kimi şarkı dinler, kimi de an be an hayatını koyar.

Haklısınız. facemi kapattım şimdi. bütün arkadaşlarımı yeniden ekleyeceğim.

sizin gördüğünüz,hissettiğiniz kadar iyi bir arkadaşlığınız,dostluğunuz yokmuş..bunu face koydukları için değil o ayrılık döneminzde sizin yanınızda olmadığı için söylüyorum.face koydukları kendi içinde yaşattıklarıdır,size nispet yapıp yapmadığıda sizin hissettiklerinizdir,bilemeyiz..
ama içiizin soğumasını istiyorsanız eşinizle çok mutlu olun,her derde,sıkıntıya göğüs gerip mutluluğu sonuna kadar yaşayın..kalbinizdeki arkadaş konumundanda o bayanı çıkarın..

valla hanımlar onu bunu bilmem de facebookun turizme acayip katkısı var, millet artık bir değil üç dört kez tatil yapmaya başladı, yerel turizmimiz canlandı

Bende esimle gittigim yerleri face yaziyorum... Bunu baskalari icin degil kendim icin yapiyorum,
nasil olsa facebook saolsun hic bi bilgiyi silmiyor, benim icinde günlük tutmak gibi birsey oluyor.
Zirt birt herseyini yazanlara bende sinir oluyorum
ama gezdigi yerleri paylasmasindan dogal bisey yok bence.
size nispet yaptigini sanmiyorum... belki ayrildiginiz dönem
esinizi hakli bulduklari icin sizinle görüsmemislerdir...
esinizin neler anlattigini nerden bilebilirsiniz?
Böyle sIKI fiki, hergün gelip gitmeli arkadasliklar genelde sakat oluyor zaten
er yada gec bi yerden patlak veriyor...
Sizin zor gününüzde yaninda olmayan insanin facebookunuzda olmasi sacma...
madem bu kadar sinirleniyorsunuz silin gitsin...

Bence sizde biraz kiskanclik ve rekabet duygusu var...
O dönem kiskanmisiniz ben niye böyle olamiyorum diye,
o sogukluk hala devam ediyor...

arkadaşım insan birinden bir defa gıcık kaptımı toparlaması zordur heleki en hassas olduğunuz dönemlerde çok normal şeyleri bile abartıp alınganlık yapabiliyorsunuz ...bu durumda o kişiyle mesafeli olacaksınız facebookta onu sileceksiniz bunu göze alın amannn size nesi nerde napmış bayanlar arasında genelde böyle bi fitne fesad kıskançlık olur rakip görürler bazılarını ona gün doğdurmayın boşverin... görmezsiniz olur biter ...

benimde anlatmak istediğim bu işte o zamanlar çok sinirim bozulmutu şimdi de görünce o günler geliyor aklıma...

Haklısın canım. bana nispet yapmadı, ya da mutsuzluğumdan mutlu olmadı ama davranması gereken şekil bu değildi. Bilmemezlikten gelmesi beni salak yerine koyması. hani bak canım ben iyi gün dostuyum der gibiydi.

Eşinizle aranız düzelmiş , şükür edip kendi ilişkinize bakmıyorsunuz da,

Milletin kendi eşiyle gezmesini, gezdiği yerleri facebookta bildirmesini bu kadar sorun ediyorsunuz ya pes..

Ne yapmam lazım diyorsunuz da galiba bu kadar sıkı takipçisi olmanıza rağmen ' arkadaşlıktan çıkar ' seçeneğini görememişsiniz

Empati yapamıyorsunuz değilmi. Çok zor empati yapabilmek.

Haklısın canım. bana nispet yapmadı, ya da mutsuzluğumdan mutlu olmadı ama davranması gereken şekil bu değildi. Bilmemezlikten gelmesi beni salak yerine koyması. hani bak canım ben iyi gün dostuyum der gibiydi.

kendin diyorsun eşinin ailesiyle sorunlu diye.neden eşiyle olan mutluluğuna ortak olmadınız,onun mutluluğundan mutlu olmadınız.demek ki sizde o arkadaşınız için iyi bir arkadaş değilmişsiniz,çünki ben arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu olurum

Böyle insanlar var her anını paylasan sevgi böcükleri,el ele göz göze,bendede vardı birtane banane senin yaptıgından dedim ve ana sayfamda görunmesin dedim,görunmüyor rahatım.Sanki biz herseyi paylasmayı bilmiyorduk.

Empati yapamıyorsunuz değilmi. Çok zor empati yapabilmek.

Yine karşı taraf suçlu değil mi..

O dönemde hadi alıngan olur insan anladık ta şu an madem herşey düzelmiş ' bakış açınız da düzelmeli '

Hamilesiniz de ne mutlu..

Düşüneceğiniz en son şey o kişi ve gezdiği yerler olmalı şu an bence..

Neyse ben yine empati yapamadım sanırım , 'arkadaşlıktan çıkar' seçeneğini önermekle de hata ettim... Hoşça kalın

sen adını koymuşsun zaten problemin: takıntı demişsin ilk yazında. demek ki sen de farkındasın taökıntı olduunun. düşünmemeye çalış. kapat face i mutlu ol. neden bu kadar taktığın halde açıp bakıyosun ki face e canım! bence hesabını kapatmalısın...

belki hava yapti size yada sizinlehic alakasi yok ama hangisi olursa olsun siz olayi takinti haline getirmissiniz bende facenizi kapatin birdaha bakmayin profiline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…