- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi Beautician1
-
Öncelikle merhaba canım. Hamileymişsin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum
Evet arkadaşın seni aramamış ama kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Gittiği her yeri, yaptığı her şeyi paylaşanlardan bende nefret ediyorum
Eki Görüntüle 501884
Eğer gösterdiğim yere tıklarsan o bayanın paylaşımları ana sayfanda gözükmez. Resim biraz küçük olmuş ama üzerine tıklarsan büyür belkii. :103:
canım ben böyle yaptım ama telefonda gözüküyor. her paylaştığı.
Madem görüşmüyorsunuz ortak alanlar dışında, silin engelleyin. Zor zamanınızda aramamasına üzüldüğünüzü anlayabilirim ama şuanda yaptıklarına tahammül edememenizi anlayamıyorum.
Bu kadar hayatınızın ortasına oturtmayın sosyal paylaşım sitelerini. İsteyen istediği gibi kullanır orayı. Kimi akşama kadar ibadet eder orda, kimi özlü söz paylaşır, kimi şarkı dinler, kimi de an be an hayatını koyar.
Haklısınız. facemi kapattım şimdi. bütün arkadaşlarımı yeniden ekleyeceğim.
Bende esimle gittigim yerleri face yaziyorum... Bunu baskalari icin degil kendim icin yapiyorum,
nasil olsa facebook saolsun hic bi bilgiyi silmiyor, benim icinde günlük tutmak gibi birsey oluyor.
Zirt birt herseyini yazanlara bende sinir oluyorum
ama gezdigi yerleri paylasmasindan dogal bisey yok bence.
size nispet yaptigini sanmiyorum... belki ayrildiginiz dönem
esinizi hakli bulduklari icin sizinle görüsmemislerdir...
esinizin neler anlattigini nerden bilebilirsiniz?
Böyle sIKI fiki, hergün gelip gitmeli arkadasliklar genelde sakat oluyor zaten
er yada gec bi yerden patlak veriyor...
Sizin zor gününüzde yaninda olmayan insanin facebookunuzda olmasi sacma...
madem bu kadar sinirleniyorsunuz silin gitsin...
Bence sizde biraz kiskanclik ve rekabet duygusu var...
O dönem kiskanmisiniz ben niye böyle olamiyorum diye,
o sogukluk hala devam ediyor...
arkadaşım insan birinden bir defa gıcık kaptımı toparlaması zordur heleki en hassas olduğunuz dönemlerde çok normal şeyleri bile abartıp alınganlık yapabiliyorsunuz ...bu durumda o kişiyle mesafeli olacaksınız facebookta onu sileceksiniz bunu göze alın amannn size nesi nerde napmış bayanlar arasında genelde böyle bi fitne fesad kıskançlık olur rakip görürler bazılarını ona gün doğdurmayın boşverin... görmezsiniz olur biter ...
Eşinizle aranız düzelmiş , şükür edip kendi ilişkinize bakmıyorsunuz da,
Milletin kendi eşiyle gezmesini, gezdiği yerleri facebookta bildirmesini bu kadar sorun ediyorsunuz ya pes..
Ne yapmam lazım diyorsunuz da galiba bu kadar sıkı takipçisi olmanıza rağmen ' arkadaşlıktan çıkar ' seçeneğini görememişsiniz
Haklısın canım. bana nispet yapmadı, ya da mutsuzluğumdan mutlu olmadı ama davranması gereken şekil bu değildi. Bilmemezlikten gelmesi beni salak yerine koyması. hani bak canım ben iyi gün dostuyum der gibiydi.
Empati yapamıyorsunuz değilmi. Çok zor empati yapabilmek.
kendin diyorsun eşinin ailesiyle sorunlu diye.neden eşiyle olan mutluluğuna ortak olmadınız,onun mutluluğundan mutlu olmadınız.demek ki sizde o arkadaşınız için iyi bir arkadaş değilmişsiniz,çünki ben arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu olurum[/QUOT
Eşinizle boşanma noktasına geldiğiniz zaman sizi aramayan yanınızda olmayan insanlarla hala arkadaşlık kurardınız ve mutluluğundan mutlu olurdunuz yani. Sizin gibi olmak isterdim.
kendin diyorsun eşinin ailesiyle sorunlu diye.neden eşiyle olan mutluluğuna ortak olmadınız,onun mutluluğundan mutlu olmadınız.demek ki sizde o arkadaşınız için iyi bir arkadaş değilmişsiniz,çünki ben arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu olurum[/QUOT
Eşinizle boşanma noktasına geldiğiniz zaman sizi aramayan yanınızda olmayan insanlarla hala arkadaşlık kurardınız ve mutluluğundan mutlu olurdunuz yani. Sizin gibi olmak isterdim.
daha öncede yazdım.böyle bir durumda eğer arkadaşım kendisi beni arayıp sıkıntısını paylaşmazsa ben soramam.bu bana zor gelir.başsağlığına bile ilk gün gitmemişsem daha sonra gidemem.sanki acısını daha fazlalaştıracakmışım gibi gelir.ama siz kendi acınız olduğunda herkes sadece sizi düşünsün istemişsiniz.resmen mutluluklarını kıskanma durumu olmuş.hadi o kadının face inde sadece siz ekli olursunuz da bana nispet yaptı derseniz anlarım ama,250 arkadaşı olan birinin sırf sizi rahatsız etmek için yaptığını düşünemem
ayrıca benim arkadaşlarım çok değerlidir.neyi neden yaptıklarını çok iyi bilirim.eklediği resimleri, bana karşı diye kesinlikle düşünmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?