Bana ne oluyor ya

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Ya çok üzgünüm bilmiyorum kendi elimle mi itiyorum yoksa saçmalıyor muyum. Kocam çok sessiz mülayim romantik ama duygularını dışa aktarmayan biriydi. Kayınvalidem hep baskı kurmuş hep bayanları ötekileştirmiş sadece kendisi ile muhabbet etmişler.
Evliliğimin ikinci yılı bitti bebeğimiz yok. Eşim eskisi gibi değil sanki bana karşı seviyorum diyor ama eskisi gibi bakmıyor sanki ilgilenmiyor gibi annesi ilk kız arkadaşı sensin oğlum A hep haram dan gözünü koru dedim bundan sonra yaparsa suçlu sensin dedi.ben eşimin arkadaş çevresi olsun istedim ama işyeri hep erkek ve argo kelimeler konuşuyorlar eşim artık ağzından kaçırıyor, kelimeleri yuvarlıyor.

Şaka bile olsa sinirlendiriyor kendime hakim olamayıp git al ikinci karın olur felan diyorum ama ciddiye almıyor gibi gülüyor ama başka zaman sen böyle demiştin aklıma iş düşünüyorsun diyor.
Dünde rus uçağıyla alakalı bir paylaşım vardı güldü paylaştı sil dedim silmedi sabah facebook a baktım yok birşey fark ettim sadece herkese açık paylaşımları görüyorum

Demek kısıtladın beni dedim saçmalama dedi.
Sadece herkese açık olan paylaşım ları görüyorum.
Gizli olmayacak görecek tabi arkadaşlar
Herkes görüyor sadece arkadaşların değil
Olmaz öyle şey ya arkadaşlarım ve arkadaşları ben pek anlamam zaten.
Diye ciddi konuştu sonra
Akşamki paylaşım yok dedim sen sil dedin ya sildim bende dedi.

Şeker kasesinin kapağı düştü elimden kırıldı sinirle güldü kıskançlık krizine girdi yine baldızda yok ki yeni kapak aldıralım dedi ciddi gibi bağırdı çatalı doğrulttu asabımı bozma benim dedi.

Sevdiğini söylüyor bütün kalbimle inanıyorum ama bu şakaları beni sinir ediyor. Nasıl yenecem bu düşünceleri ya bir kez de facebook sayfasında böyle kadınların olduğu bir sayfa vardı
Bu ne dedim kıvanç almıştı telefonu facebook tan birine birşey yazacak mış o aldıydı dedi

Bir daha verme istemiyorum sana musallat edecek sanki öyle geliyor bana dedim saçmalama dedi.
Çok mu abartıyorum. Kıskanıyorum hemde çok. Hem duruşu bakımından hemde bekarlıkta gördüğüm çevre yüzünden ama hakim olamıyorum ne yapacam ben ya

Adama neden ikinci kari al dedin ben orayi anlamadim?
Bela agizdan cikan soze baglidir der Peygamberimiz (s.a.s)
Bebek olmuyor dedi. Annesi sürekli baskı kuruyor ben onun yetersiz olduğunu bilmelerini istemiyorum anneside işte kaynanam böyle yaptı dedi

Çocuğu olmazsa kayın babam boşanıp tekrar evşenecekmiş felan bende oğlunuz orda çok istiyor sa evlendrin dedim.

Akşamda eşime annen beni boşatacakmış sen beni sevmiyor musun dedim soruya güldü bende git ikinciyi al belki ondan olur dedim. Sinirle söyledim ve maksadım yol açmak değil di

Eşinin tavırları itici
Sende çok didikliyosun
O bulunmaz hint kumaşı da sen evde kukumav kuşu gibi bekleyen taraf mısın
Adama neden ikinci kari al dedin ben orayi anlamadim?
Bela agizdan cikan soze baglidir der Peygamberimiz (s.a.s)
Şakası bu yöndeymiş adamın sanırım
Bugün şakasını yapan...

Ben eşim karı kız peşinde dolaşıyor diye değil. Değiştiği için yazdım bu postu.

Ailecek tuhaflar
Bi eşin tuhaf değil yani
Kayınvaliden gözünü haramdan korudum oğlumun ama bundan sonra bakarsa suç senin demiş
Sen onun velisi misin
Eee sen harama bakarsan suç kiminmiş
Gıcık ediyolar insanı, ne biçim konuşuyorum

Ben eşim karı kız peşinde dolaşıyor diye değil. Değiştiği için yazdım bu postu.
Ama sen ne desen eşin oralı olmuyor
Gülüyor ve haline devam ediyor
Bunlar normal değil
Anne babasının gazından mı işyerindeki arkadaşlarına uymak istediğinden mi bilemem ama evet değişik.

Eşinin tavırları itici
Sende çok didikliyosun
O bulunmaz hint kumaşı da sen evde kukumav kuşu gibi bekleyen taraf mısın

Şakası bu yöndeymiş adamın sanırım
Bugün şakasını yapan...
Oda diyor üzerime çok geliyorsun bunaltıyorsun beni sorularınla diyor ama yapacak bir şeyim yok oyalanamıyorum başka türlü akşam ne yemek istersin diye sorsam bile suç ona göre ne istiyorsan onu yap ben her türlü yerim yemek seçen sensin der. Ne desem ne sorsam hep olumlu karşılar hiç muhabbet edecek konumuz yok arada bir işten bahseder canı isterse onuda özetler iki cümlede işin nasıl geçti derim eve iş mi taşıyım der yorucumuydu derim eh işte der susar nişanlıyken ayrıydı evlendim ayrı şimdi ap ayrı bazen sevmediğini düşünüyorum ama ailesi öyle ilgisiz annesi babasından ne gördüyse ben ilk zamanlar canımlı konuşurdum bana canım deme dedi şimdi annesi diyorki onu tutmak senin elinde biraz canım hayatım de oğlum sende açtı gözünü felan diyor ilk başta bütün şevkimi kırdınız ailecek şimdi tam düzeldi diyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama konduramıyorum hep derdi sen kızınca daha güzel oluyorsun diye ama sevdiği için mi kızdırıyor yoksa aklından geçiyor mu puff deli olacam ya kuruntu yapıyorum dimi

Sen bebe konusunda eşini koruyorsun o seni herkese ezdiriyor.
Neden bu işkenceyi kendine yapıyorsun?
Ezikliğini yaşıyor hiç yanyana gelip bir açıklama yapmadık ben hep kazayı öne sürdüm vakti var dedim bahane uydurdum annesini nasıl susturdu bilmiyorum benim için önemli olan onun susmasıydı oda susuyor.

Sen bi işe gir bence
Tek uğraşın eşin olmuş
Adam yemeği sormana gerek yok istediğini yap diyosa bi daha sorma
Kayınvalide seni fişeklemiş, sende ne yapsam da kocamı dışardan alıkoysam sadece kendime bağlasam derdindesin
Sana şunu diyeyim kocan adam değilse istersen kuş sütünü eksik etme, yine dışarıya kayar
Kayınvalidene de selamımı söyle sen harama kayarsan suç kimin olacakmış ?

Gözünü haramdan koruyan anne, eksiksiz tamamlamış bir şekilde görevi eşe devreder.
Eş de,
face de ne paylaşıp ne paylaşmayacağına kadar karışarak görevini kusursuzca yerine getirir.
Hep kadınlardan dışlamış daha doğrusu kendine göre yontmuş
Şimdi eşimi ergenlik dönemi geçiriyor sanıyorum o kadar değişiyor ki kendi düşüncesi aynı ama sanki boşluk ta gibi

K.v. Sevmem ben onun lafını da takmam gerçekten çocuk için boşatıyorsa boşatsın umrumda değil onun isteği oğluda biliyor sevmediğimi kendi için sustuğumu.

İşe girmek istiyorum ama eşim evde otur diyor ama annesi yüzünden o konular biraz dağınık yani çalışma imkanı ‰1

Bilmiyorum çocuk için de baskı kurmak istemiyorum. Bunun için doktora gitmek istemiyorum dedi. Acı çekeceksin benim yüzümden diyor sen olsaydın dedim acımı başına kalkardım dedi. Sanırım ağzımı aradı ben önce far etmedim senin için katlandığım şeyleri göz ardı edip beni ezmezsen niye gündeme gelsin dedim sonra başıma kalkacaksın yani farkında olmadan on ima ettin deyince ağzımı aradığını düşündüm. İçimden geçenleri söyledim bende oda lütfen sus kaldıramıyorum açmayalım dedi kapattı (içimden geçenler. Evlilik oyuncak değil istediğini almayınca bırakacaksın boş yere mi evet dedin hastalıkta, sağlıkta derken, benim yüzümden olsaydı bu olay bırakacaktın demek sen evliliğin ne demek olduğunu hala bilmiyorsun 40 fırının 35 i kalmış dedim. Tamam sus dedi) ben fedakarlıktan bahsederken o bana mecburmuş havalarına girmek istemiyorum der edası gibi konuştu anlayamıyorum

Bu gayet açık aslında
Sen anlamak istemiyorsun
Adam diyor ki bende ailemde böyleyiz, çocuk olmayınca nasip demez kuldan biliriz
Sen diyorsun ki bence öyle demek istemedi de ağız aradı
Sen bilirsin
Fedakarlıklardan bahsederken bile sus demiş sana, bunun altında nasıl bir olumlu şey bulacaksın

Ben oğlunun namusunu taşıyor muşum felan kaynanam ayrı cahil zaten eşim o kadının elinden kendini nasıl yetiştirdi hayret ediyorum orası ayrı da eşimin tavırları benim yüzümden değiştiyse bunun sonu beni korkutuyor

Sen ister sevmiyorum ister dinlemiyorum de
Kesinlikle kayınvalide bundan sonra suç senin dedi diye tuhaf bi misyon edinmişsin
Karakterdir asıl olan, ona buna şuna göre değişmez bence. Sen niye değişmiyosun mesela

Ama sen ne desen eşin oralı olmuyor
Gülüyor ve haline devam ediyor
Bunlar normal değil
Anne babasının gazından mı işyerindeki arkadaşlarına uymak istediğinden mi bilemem ama evet değişik.
Bebeği çok takıyor eksiğim ben diyor.
Ben kendine olumlu yaklaşmaya çalıştıkça sanki üzerime geliyor gibi çocuk olmadığı için böyle olduğunu sanıyorum ama tüp bebek tedavisi için başvuru yapalım diyorum herkes bilecek çocuğa tüp bebek dicekler sen yine masalara yatacaksın ben senin hayatını hep kötü etkiliyorum diyor. Bu konular bitince bir müddet aşık gibi davranıyor sonra depresyona girmiş gibi hareket ediyor anlamaya yardım etmeye çalışıyorum bu kez sanki kendimi küçük düşürüyorum hissine kapılıyorum sonra eşim önce yapacaksın tabi deyip sesini yükseltiyor gülerek sonra teşekkür edip çocuk gibi sarılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…