Adam da eğitecek bir şey yok aile öyle farklı bir şey görmemiş ufkunu genişletmek zor bende kendileri gibi başkaları üzerinden gönderme yapınca yanlışlarını anlıyorlar anne baba sına çok görmüyorum bildiğin cahiller eğitim seviyesi 1okuma yazma biliyorlar kayınpeder sürekli okur araştırır ama insanlıktan yoksun
benim sevmediğim bir yemeği yiyemez benim oğlum, ben istemezsem seninle bile güzel geçinmez benim oğlum, benim sevmediğim insanlarlar konuşmaz benim oğlum(kendi babası bile olsa)...Hep kadınlardan dışlamış daha doğrusu kendine göre yontmuş
Şimdi eşimi ergenlik dönemi geçiriyor sanıyorum o kadar değişiyor ki kendi düşüncesi aynı ama sanki boşluk ta gibi
Alışmayın evlilik sizin evliliğiniz ne kayınvalide ne de kayınpeder burnunu sokabilir, gerekirse onlarla aranıza mesafe koyun ama mutlu olmanıza mani olmalarını engelleyin.Kabullenmedim ama alışıyorsun. Alışmak ve kabullenmek çok ayrı
Eşimle problemim yok ki tek ortak problem bebek yine annesi giriyor devreye altlı üstlü oturuyoruz şimdi annem soracak bilmem ne olayına giriyor bazen acıyorum sırf o kadının çocuğu olup ona çektirdiği için o kadar küçük düşürüyor ki eşime de o kadar çok ilgm artıyor bu denli büyük olgunluk gösterip hatasını örttüğü içinEşinle öyle asilmayacak problmeleriniz yok sadece ikinizinde kafası dolu bence oturup konuş anlat. Anlayacaktir aslında kolay yola gelecek bi tip gibi
Öyleydi ama son zamanlarda eşim beni çok şaşırtıyor bu yüzden korkuyorum belkide otuz yıldır olan huylarını hemde annesine karşı değiştiriyor bana neden değişmesin diyorum bazenbenim sevmediğim bir yemeği yiyemez benim oğlum, ben istemezsem seninle bile güzel geçinmez benim oğlum, benim sevmediğim insanlarlar konuşmaz benim oğlum(kendi babası bile olsa)...
kv sanırım hasta bir tip, dikkatli olun mümkün mertebe muhatap olmayın, sohbet etmeyin...
Ben görüşmüyorum artık akşamları inerim eşimle yarım saat neyse sonra alkarız yada misafir var sa ama muhakkak görmeleri lazım beni yoksa tartışma çıkarıyor kaynana eşimle aramı bozuyor oğlunu işteyken dolduruyor arayıpAlışmayın evlilik sizin evliliğiniz ne kayınvalide ne de kayınpeder burnunu sokabilir, gerekirse onlarla aranıza mesafe koyun ama mutlu olmanıza mani olmalarını engelleyin.
ne demek paylaşım kopyalamayın buraya yazıyorsan alıntı yapıcaz elbetteKardeşim şekerdenlik almıştı hediye daha doğrusu kırdığı için onun yerine almıştı istemedim ama almıştı bir kere o da dalga geçiyor benimle kıskanıp sinirlendiğimi düşündüğü için yaptı sanırım bilmiyorum böyle acayip yerlerden paylaşım kopyalamayın ya :-(
Ya çok üzgünüm bilmiyorum kendi elimle mi itiyorum yoksa saçmalıyor muyum. Kocam çok sessiz mülayim romantik ama duygularını dışa aktarmayan biriydi. Kayınvalidem hep baskı kurmuş hep bayanları ötekileştirmiş sadece kendisi ile muhabbet etmişler.
Evliliğimin ikinci yılı bitti bebeğimiz yok. Eşim eskisi gibi değil sanki bana karşı seviyorum diyor ama eskisi gibi bakmıyor sanki ilgilenmiyor gibi annesi ilk kız arkadaşı sensin oğlum A hep haram dan gözünü koru dedim bundan sonra yaparsa suçlu sensin dedi.ben eşimin arkadaş çevresi olsun istedim ama işyeri hep erkek ve argo kelimeler konuşuyorlar eşim artık ağzından kaçırıyor, kelimeleri yuvarlıyor.
Şaka bile olsa sinirlendiriyor kendime hakim olamayıp git al ikinci karın olur felan diyorum ama ciddiye almıyor gibi gülüyor ama başka zaman sen böyle demiştin aklıma iş düşünüyorsun diyor.
Dünde rus uçağıyla alakalı bir paylaşım vardı güldü paylaştı sil dedim silmedi sabah facebook a baktım yok birşey fark ettim sadece herkese açık paylaşımları görüyorum
Demek kısıtladın beni dedim saçmalama dedi.
Sadece herkese açık olan paylaşım ları görüyorum.
Gizli olmayacak görecek tabi arkadaşlar
Herkes görüyor sadece arkadaşların değil
Olmaz öyle şey ya arkadaşlarım ve arkadaşları ben pek anlamam zaten.
Diye ciddi konuştu sonra
Akşamki paylaşım yok dedim sen sil dedin ya sildim bende dedi.
Şeker kasesinin kapağı düştü elimden kırıldı sinirle güldü kıskançlık krizine girdi yine baldızda yok ki yeni kapak aldıralım dedi ciddi gibi bağırdı çatalı doğrulttu asabımı bozma benim dedi.
Sevdiğini söylüyor bütün kalbimle inanıyorum ama bu şakaları beni sinir ediyor. Nasıl yenecem bu düşünceleri ya bir kez de facebook sayfasında böyle kadınların olduğu bir sayfa vardı
Bu ne dedim kıvanç almıştı telefonu facebook tan birine birşey yazacak mış o aldıydı dedi
Bir daha verme istemiyorum sana musallat edecek sanki öyle geliyor bana dedim saçmalama dedi.
Çok mu abartıyorum. Kıskanıyorum hemde çok. Hem duruşu bakımından hemde bekarlıkta gördüğüm çevre yüzünden ama hakim olamıyorum ne yapacam ben ya
S.a.s nedir..?
S.a.v şeklinde kısaltılıyor o diye biliyorum da o yüzden sas ne dedim.Sallallahu Aleyhi ve Sellem..
Hayir yanlis kisaltiliyor maalesef. Ordaki v baglac olan ve'dir. Baglaclar da kisaltilirken yazilmaz. Sallallahu Aleyhi ve Sellem. Buyuk yazdigim kelimelerin bas harfi kisaltilirken yazilir.S.a.v şeklinde kısaltılıyor o diye biliyorum da o yüzden sas ne dedim.
Normal artık evladı evlendi e haliyle eskisi kadar otoriter olamıyor.Ben görüşmüyorum artık akşamları inerim eşimle yarım saat neyse sonra alkarız yada misafir var sa ama muhakkak görmeleri lazım beni yoksa tartışma çıkarıyor kaynana eşimle aramı bozuyor oğlunu işteyken dolduruyor arayıp
Yapamıyorum dün anlamsız bir şey için bağırdı anlamsız diyorum çünkü bugün hatırlamıyorum olayı şimdi küfredecem ha yeter dedi. Ben bilmiyorum o bana sesini yükseltince kalbim çarpıyor uzaklaşmak istiyorum ortamdan yatak odasına gittim biraz telefon ile uğraştım bir saat sonra falan yanına gittim meyve götürdüm tavırlı tavırlı sen bana küstün gittin dedi. Kendi de bana tavır alıyor sadece çok kızdığımda ağladığım da yada sinirlerim boiandığığında alttan alıp özür diliyorfasulyede kendini nimetten sayarmış bu söz tam eşine söylenmiş ,anasının baskısından kaçmış sana afra tafra yapıyor , sen evle ilgili görevlerini yerine getir ama ona çok sıcak olma o konuşmazsa sen hiç konuşma tavır yaptıgını anlar ,
sana küsmüyorum sadece kırılıyorum neden böyle davranıyorsun merak ediyorum de ama tavrına devam et çok uzatmadan bakalım dönüşü nasıl olacakYapamıyorum dün anlamsız bir şey için bağırdı anlamsız diyorum çünkü bugün hatırlamıyorum olayı şimdi küfredecem ha yeter dedi. Ben bilmiyorum o bana sesini yükseltince kalbim çarpıyor uzaklaşmak istiyorum ortamdan yatak odasına gittim biraz telefon ile uğraştım bir saat sonra falan yanına gittim meyve götürdüm tavırlı tavırlı sen bana küstün gittin dedi. Kendi de bana tavır alıyor sadece çok kızdığımda ağladığım da yada sinirlerim boiandığığında alttan alıp özür diliyor
ne demek paylaşım kopyalamayın buraya yazıyorsan alıntı yapıcaz elbette[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?