Bana ne oluyor ya

Eşinle öyle asilmayacak problmeleriniz yok sadece ikinizinde kafası dolu bence oturup konuş anlat. Anlayacaktir aslında kolay yola gelecek bi tip gibi

Hep kadınlardan dışlamış daha doğrusu kendine göre yontmuş
Şimdi eşimi ergenlik dönemi geçiriyor sanıyorum o kadar değişiyor ki kendi düşüncesi aynı ama sanki boşluk ta gibi
benim sevmediğim bir yemeği yiyemez benim oğlum, ben istemezsem seninle bile güzel geçinmez benim oğlum, benim sevmediğim insanlarlar konuşmaz benim oğlum(kendi babası bile olsa)...
kv sanırım hasta bir tip, dikkatli olun mümkün mertebe muhatap olmayın, sohbet etmeyin...

Kabullenmedim ama alışıyorsun. Alışmak ve kabullenmek çok ayrı
Alışmayın evlilik sizin evliliğiniz ne kayınvalide ne de kayınpeder burnunu sokabilir, gerekirse onlarla aranıza mesafe koyun ama mutlu olmanıza mani olmalarını engelleyin.

Eşinle öyle asilmayacak problmeleriniz yok sadece ikinizinde kafası dolu bence oturup konuş anlat. Anlayacaktir aslında kolay yola gelecek bi tip gibi
Eşimle problemim yok ki tek ortak problem bebek yine annesi giriyor devreye altlı üstlü oturuyoruz şimdi annem soracak bilmem ne olayına giriyor bazen acıyorum sırf o kadının çocuğu olup ona çektirdiği için o kadar küçük düşürüyor ki eşime de o kadar çok ilgm artıyor bu denli büyük olgunluk gösterip hatasını örttüğü için

Öyleydi ama son zamanlarda eşim beni çok şaşırtıyor bu yüzden korkuyorum belkide otuz yıldır olan huylarını hemde annesine karşı değiştiriyor bana neden değişmesin diyorum bazen

Alışmayın evlilik sizin evliliğiniz ne kayınvalide ne de kayınpeder burnunu sokabilir, gerekirse onlarla aranıza mesafe koyun ama mutlu olmanıza mani olmalarını engelleyin.
Ben görüşmüyorum artık akşamları inerim eşimle yarım saat neyse sonra alkarız yada misafir var sa ama muhakkak görmeleri lazım beni yoksa tartışma çıkarıyor kaynana eşimle aramı bozuyor oğlunu işteyken dolduruyor arayıp

Şuan ne yapabilirim. Sanırım saygınlıkta yok oluyor. Birbirimizi uyarıyoruz ama şaka dahi olsa saygısızlık oluyor bazen eşşek der gibi oluyor uyarıyorum ama sanırım bende bazen sinirlenince lan diyorum saygının eridiğini bugün fark ettim aslında o cümleler saygısızlık olduğu için uyarılıyor bide ben kaza dan sonra. Çok değiştim yapmam dediğim şeyleri yapıyorum hiç sevmediğim şeyler kendimi düzeltmek istiyorum ama olmuyor psikiyatri ye gitmek istemiyorum ama nasıl düzeleceğini de bilmiyorum sanki böyle boşluğa düşüyor gibiyim yoğun yorgun günlerim vardı evlenince tek işim evde oturmak oldu bide kaza yaptım evliliğim çok normal ilerlemedi kaynanam sağolsun ama artık düzen olsun istiyorum

Kv den bebek baskısı mı yapıyor, orayı kaçırdım ben

ne demek paylaşım kopyalamayın buraya yazıyorsan alıntı yapıcaz elbette

iyi de tatlım insanlar zaten değişir ona göre de sen degismissindir mesela küfür ediyorsa sana değilse sıkıntı yok sonuçta erkek ve biz bayanlar bile ediyoruz haber izlerken falan söylüyorsa hiç kızma sana etmesin ama saygısızlık olur. her zaman dediğim gibi ortada bir mesaj arama gerçekten şüphe ettirecek birşey yoksa boşuna kendinizi de eşinizi de huzursuz etmeyin sevgiler

S.a.v şeklinde kısaltılıyor o diye biliyorum da o yüzden sas ne dedim.
Hayir yanlis kisaltiliyor maalesef. Ordaki v baglac olan ve'dir. Baglaclar da kisaltilirken yazilmaz. Sallallahu Aleyhi ve Sellem. Buyuk yazdigim kelimelerin bas harfi kisaltilirken yazilir.

fasulyede kendini nimetten sayarmış bu söz tam eşine söylenmiş ,anasının baskısından kaçmış sana afra tafra yapıyor , sen evle ilgili görevlerini yerine getir ama ona çok sıcak olma o konuşmazsa sen hiç konuşma tavır yaptıgını anlar ,

Normal artık evladı evlendi e haliyle eskisi kadar otoriter olamıyor.

Yapamıyorum dün anlamsız bir şey için bağırdı anlamsız diyorum çünkü bugün hatırlamıyorum olayı şimdi küfredecem ha yeter dedi. Ben bilmiyorum o bana sesini yükseltince kalbim çarpıyor uzaklaşmak istiyorum ortamdan yatak odasına gittim biraz telefon ile uğraştım bir saat sonra falan yanına gittim meyve götürdüm tavırlı tavırlı sen bana küstün gittin dedi. Kendi de bana tavır alıyor sadece çok kızdığımda ağladığım da yada sinirlerim boiandığığında alttan alıp özür diliyor

sana küsmüyorum sadece kırılıyorum neden böyle davranıyorsun merak ediyorum de ama tavrına devam et çok uzatmadan bakalım dönüşü nasıl olacak

Yanlış anlamışsınız tabiki yapacaksınız ben o kısmın önemsiz olduğunu vurgulamak istedim yani değer vermediğim konuları da hafızamda tutamıyorum
ne demek paylaşım kopyalamayın buraya yazıyorsan alıntı yapıcaz elbette[/QUOTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…