Bana ne oluyor ya

Hep kadınlardan dışlamış daha doğrusu kendine göre yontmuş
Şimdi eşimi ergenlik dönemi geçiriyor sanıyorum o kadar değişiyor ki kendi düşüncesi aynı ama sanki boşluk ta gibi

Çünkü zina,haram adı altında çocugunu pıstırmış, güvensizleştirmiş en önemlisi iyi yada kötü bir bakış açısı olabilmesine izin vermemiş.
Adam kadınlar hakkında düşünememiş bile, direk tü kaka...
Doğru yolu göstermek bu degil,
Ergenlik yaşar tabi, yeni yeni keşfediyor çünkü.

Sen ister sevmiyorum ister dinlemiyorum de
Kesinlikle kayınvalide bundan sonra suç senin dedi diye tuhaf bi misyon edinmişsin
Karakterdir asıl olan, ona buna şuna göre değişmez bence. Sen niye değişmiyosun mesela
Eğer takılacak düşüncemi değiştirecek olgunlukta yada bilgiye sahip olsaydı değişirdim

Tüp bebek olunca ne oluyomuş
Benim de yeğenlerim tüp bebek yöntemiyle oldu ama diğer bebeklerden farkı yok yani
Eşin zır cahil annesi gibi millet ne der derdinde

Daha 2 yıllık evlisiniz ne çocuğu, önce aynı dili konuşun, birbirinizi kırmayın, birbirinizi tanıyın sonra çocuk düşünürsünüz. Tek çareniz oturup konuşmak ve 3. şahısları evliliğinizden uzak tutmak yoksa başınız daha çok ağrır.

baldızda yok ki yeni kapak aldıralım dedi ciddi gibi bağırdı çatalı doğrulttu asabımı bozma benim dedi.

İnternette okey oyunu oynuyor yanımda kadın mesaj attı eşim cevap vereyim mi dedi önce sen bilirsin dedim ama çok kötü oldum sonra baktım kadın hala yazıyor konu kötü ye gidecek hala konuşuyor musun saat kaç dedim ama ben sana sordum diyor sonra bir daha girmedi okey e ama tek başına bazen karar veremiyor doğru mu yanlış mı sonra yaptığını konuşuyoruz belki doğru yanlışı ayırıyor ama ben hayatını tam düzene koymadan yanlışa kaymasından korkuyorum çünkü annesi olmadan yapamam hala annem diyen biri ve ondan korktuğu daha doğrusu önem verdiği kadar kimseye vermiyor annesiyle aramda bir şey olsa önce beni atar diye düşünüyordum ama o susarsın o annem dedi yine tarafını belli etti.

Anne ve oğlunu düzeltmek sanki benim vazifem kadın oğlunu bırakmıyor ya iki tane daha var eşimin yakasında eli ama eşim artık söyleniyor söylendiği halde yine dediğini yapıyor bilmiyorum kafam o kadar karıştı ki artık sevgim mi ön planda yoksa saygıdan mı böyle davranıyorum bilmiyorum

En son tartışmada dedim ama arada yine oluyor hiç istediğim gibi bir evlilik olmadı evet görücü usulü ama eşimle sevgili olsaydım belki böyle mutlu olmazdı.
Eşimle problemim yok annesi yüzünden oluyor konuşacak hiçbirşey yok saolsun annesi her şey hallediyor

baldızda yok ki yeni kapak aldıralım dedi ciddi gibi bağırdı çatalı doğrulttu asabımı bozma benim dedi.
Kardeşim şekerdenlik almıştı hediye daha doğrusu kırdığı için onun yerine almıştı istemedim ama almıştı bir kere o da dalga geçiyor benimle kıskanıp sinirlendiğimi düşündüğü için yaptı sanırım bilmiyorum böyle acayip yerlerden paylaşım kopyalamayın ya :-(

Annesi burnunu soktuğu sürece mutlu olmanız zor, eşinizin tuhaf şakalarını saymıyorum bile... Annesinin baskılarından oluyor bütün bunlar.

Kayinvalide haramdan gözünü korumayı ogretmis de bi insanın çocuğu olmuyor diye bosatmanin ne kadar günah olduğunu ogrenmemis. Buna kV değil siz karar verirsiniz

Annesi burnunu soktuğu sürece mutlu olmanız zor, eşinizin tuhaf şakalarını saymıyorum bile... Annesinin baskılarından oluyor bütün bunlar.
Ailede şaka anlayışı bu çünkü bazen içimden kusmak geliyor yüzlerine ama saygı duymak zorundasın

Iste ben burayı anlamadım. Hem kendi söyleyip hem kendi bağırıp bide çatal mi dogrultmus

Kayinvalide haramdan gözünü korumayı ogretmis de bi insanın çocuğu olmuyor diye bosatmanin ne kadar günah olduğunu ogrenmemis. Buna kV değil siz karar verirsiniz
Ben sakin biri değilim susup ta sineye çektiğim yada cevap vermediğim nadirdir. Kaynananamı senin çocuğun yok mu diye soruyorlar sende yoksa oğlunu mu boşatacaksın dedim yok anam yok ben ne karışırım diyor

Ailede şaka anlayışı bu çünkü bazen içimden kusmak geliyor yüzlerine ama saygı duymak zorundasın

Aaa saygı da bi yere kadar kimse kusura bakmasın Allah Allah. Anasinin egitemedigi adamı ben egitmem

Tüp bebek olunca ne oluyomuş
Benim de yeğenlerim tüp bebek yöntemiyle oldu ama diğer bebeklerden farkı yok yani
Eşin zır cahil annesi gibi millet ne der derdinde
Annesi zaten onun aklını bulandıran ben mutluluğumuz için hazırım ben artık huzur istiyorum diyorum o başka konuşuyor bilmiyorum kabullenmemi istiyor başka bir düşüncesi mi var anlamıyorum

Aaa saygı da bi yere kadar kimse kusura bakmasın Allah Allah. Anasinin egitemedigi adamı ben egitmem
Adam da eğitecek bir şey yok aile öyle farklı bir şey görmemiş ufkunu genişletmek zor bende kendileri gibi başkaları üzerinden gönderme yapınca yanlışlarını anlıyorlar anne baba sına çok görmüyorum bildiğin cahiller eğitim seviyesi 1okuma yazma biliyorlar kayınpeder sürekli okur araştırır ama insanlıktan yoksun

Hayır ağzımı araması senin yüzünden acı çektim ben dermiyim diye.
Evet annesi kuldan bilir. Ben bilirim der ama hiçbir şey bildiği yok kuru gürültü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…