Hep kadınlardan dışlamış daha doğrusu kendine göre yontmuş
Şimdi eşimi ergenlik dönemi geçiriyor sanıyorum o kadar değişiyor ki kendi düşüncesi aynı ama sanki boşluk ta gibi
Eğer takılacak düşüncemi değiştirecek olgunlukta yada bilgiye sahip olsaydı değişirdimSen ister sevmiyorum ister dinlemiyorum de
Kesinlikle kayınvalide bundan sonra suç senin dedi diye tuhaf bi misyon edinmişsin
Karakterdir asıl olan, ona buna şuna göre değişmez bence. Sen niye değişmiyosun mesela
Tüp bebek olunca ne oluyomuşBebeği çok takıyor eksiğim ben diyor.
Ben kendine olumlu yaklaşmaya çalıştıkça sanki üzerime geliyor gibi çocuk olmadığı için böyle olduğunu sanıyorum ama tüp bebek tedavisi için başvuru yapalım diyorum herkes bilecek çocuğa tüp bebek dicekler sen yine masalara yatacaksın ben senin hayatını hep kötü etkiliyorum diyor. Bu konular bitince bir müddet aşık gibi davranıyor sonra depresyona girmiş gibi hareket ediyor anlamaya yardım etmeye çalışıyorum bu kez sanki kendimi küçük düşürüyorum hissine kapılıyorum sonra eşim önce yapacaksın tabi deyip sesini yükseltiyor gülerek sonra teşekkür edip çocuk gibi sarılıyor
İnternette okey oyunu oynuyor yanımda kadın mesaj attı eşim cevap vereyim mi dedi önce sen bilirsin dedim ama çok kötü oldum sonra baktım kadın hala yazıyor konu kötü ye gidecek hala konuşuyor musun saat kaç dedim ama ben sana sordum diyor sonra bir daha girmedi okey e ama tek başına bazen karar veremiyor doğru mu yanlış mı sonra yaptığını konuşuyoruz belki doğru yanlışı ayırıyor ama ben hayatını tam düzene koymadan yanlışa kaymasından korkuyorum çünkü annesi olmadan yapamam hala annem diyen biri ve ondan korktuğu daha doğrusu önem verdiği kadar kimseye vermiyor annesiyle aramda bir şey olsa önce beni atar diye düşünüyordum ama o susarsın o annem dedi yine tarafını belli etti.Çünkü zina,haram adı altında çocugunu pıstırmış, güvensizleştirmiş en önemlisi iyi yada kötü bir bakış açısı olabilmesine izin vermemiş.
Adam kadınlar hakkında düşünememiş bile, direk tü kaka...
Doğru yolu göstermek bu degil,
Ergenlik yaşar tabi, yeni yeni keşfediyor çünkü.
En son tartışmada dedim ama arada yine oluyor hiç istediğim gibi bir evlilik olmadı evet görücü usulü ama eşimle sevgili olsaydım belki böyle mutlu olmazdı.Daha 2 yıllık evlisiniz ne çocuğu, önce aynı dili konuşun, birbirinizi kırmayın, birbirinizi tanıyın sonra çocuk düşünürsünüz. Tek çareniz oturup konuşmak ve 3. şahısları evliliğinizden uzak tutmak yoksa başınız daha çok ağrır.
S.a.s nedir..?Adama neden ikinci kari al dedin ben orayi anlamadim?
Bela agizdan cikan soze baglidir der Peygamberimiz (s.a.s)
Kardeşim şekerdenlik almıştı hediye daha doğrusu kırdığı için onun yerine almıştı istemedim ama almıştı bir kere o da dalga geçiyor benimle kıskanıp sinirlendiğimi düşündüğü için yaptı sanırım bilmiyorum böyle acayip yerlerden paylaşım kopyalamayın ya :-(baldızda yok ki yeni kapak aldıralım dedi ciddi gibi bağırdı çatalı doğrulttu asabımı bozma benim dedi.
Annesi burnunu soktuğu sürece mutlu olmanız zor, eşinizin tuhaf şakalarını saymıyorum bile... Annesinin baskılarından oluyor bütün bunlar.En son tartışmada dedim ama arada yine oluyor hiç istediğim gibi bir evlilik olmadı evet görücü usulü ama eşimle sevgili olsaydım belki böyle mutlu olmazdı.
Eşimle problemim yok annesi yüzünden oluyor konuşacak hiçbirşey yok saolsun annesi her şey hallediyor
K.v. Sevmem ben onun lafını da takmam gerçekten çocuk için boşatıyorsa boşatsın umrumda değil onun isteği oğluda biliyor sevmediğimi kendi için sustuğumu.
İşe girmek istiyorum ama eşim evde otur diyor ama annesi yüzünden o konular biraz dağınık yani çalışma imkanı ‰1
Bilmiyorum çocuk için de baskı kurmak istemiyorum. Bunun için doktora gitmek istemiyorum dedi. Acı çekeceksin benim yüzümden diyor sen olsaydın dedim acımı başına kalkardım dedi. Sanırım ağzımı aradı ben önce far etmedim senin için katlandığım şeyleri göz ardı edip beni ezmezsen niye gündeme gelsin dedim sonra başıma kalkacaksın yani farkında olmadan on ima ettin deyince ağzımı aradığını düşündüm. İçimden geçenleri söyledim bende oda lütfen sus kaldıramıyorum açmayalım dedi kapattı (içimden geçenler. Evlilik oyuncak değil istediğini almayınca bırakacaksın boş yere mi evet dedin hastalıkta, sağlıkta derken, benim yüzümden olsaydı bu olay bırakacaktın demek sen evliliğin ne demek olduğunu hala bilmiyorsun 40 fırının 35 i kalmış dedim. Tamam sus dedi) ben fedakarlıktan bahsederken o bana mecburmuş havalarına girmek istemiyorum der edası gibi konuştu anlayamıyorum
Ailede şaka anlayışı bu çünkü bazen içimden kusmak geliyor yüzlerine ama saygı duymak zorundasınAnnesi burnunu soktuğu sürece mutlu olmanız zor, eşinizin tuhaf şakalarını saymıyorum bile... Annesinin baskılarından oluyor bütün bunlar.
baldızda yok ki yeni kapak aldıralım dedi ciddi gibi bağırdı çatalı doğrulttu asabımı bozma benim dedi.
Ben sakin biri değilim susup ta sineye çektiğim yada cevap vermediğim nadirdir. Kaynananamı senin çocuğun yok mu diye soruyorlar sende yoksa oğlunu mu boşatacaksın dedim yok anam yok ben ne karışırım diyorKayinvalide haramdan gözünü korumayı ogretmis de bi insanın çocuğu olmuyor diye bosatmanin ne kadar günah olduğunu ogrenmemis. Buna kV değil siz karar verirsiniz
Ailede şaka anlayışı bu çünkü bazen içimden kusmak geliyor yüzlerine ama saygı duymak zorundasın
Baştan durumu kabullenmiş gibi duruyorsunuz bize bir şey demek düşmez.Ailede şaka anlayışı bu çünkü bazen içimden kusmak geliyor yüzlerine ama saygı duymak zorundasın
Annesi zaten onun aklını bulandıran ben mutluluğumuz için hazırım ben artık huzur istiyorum diyorum o başka konuşuyor bilmiyorum kabullenmemi istiyor başka bir düşüncesi mi var anlamıyorumTüp bebek olunca ne oluyomuş
Benim de yeğenlerim tüp bebek yöntemiyle oldu ama diğer bebeklerden farkı yok yani
Eşin zır cahil annesi gibi millet ne der derdinde
Adam da eğitecek bir şey yok aile öyle farklı bir şey görmemiş ufkunu genişletmek zor bende kendileri gibi başkaları üzerinden gönderme yapınca yanlışlarını anlıyorlar anne baba sına çok görmüyorum bildiğin cahiller eğitim seviyesi 1okuma yazma biliyorlar kayınpeder sürekli okur araştırır ama insanlıktan yoksunAaa saygı da bi yere kadar kimse kusura bakmasın Allah Allah. Anasinin egitemedigi adamı ben egitmem
Kabullenmedim ama alışıyorsun. Alışmak ve kabullenmek çok ayrıBaştan durumu kabullenmiş gibi duruyorsunuz bize bir şey demek düşmez.
Hayır ağzımı araması senin yüzünden acı çektim ben dermiyim diye.Bu gayet açık aslında
Sen anlamak istemiyorsun
Adam diyor ki bende ailemde böyleyiz, çocuk olmayınca nasip demez kuldan biliriz
Sen diyorsun ki bence öyle demek istemedi de ağız aradı
Sen bilirsin
Fedakarlıklardan bahsederken bile sus demiş sana, bunun altında nasıl bir olumlu şey bulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?