valla bu işler erkek içinde kadın içinde zor Allah bu süreci yaşattığı tüm kullara kolaylıklar nasip etsinn...
Selam kizlar,
Naptiniz ne var ne yok? Hayirli haber var mi kimseden?
Optum hepinizi.
bende şimdilik yok ama umudumm var olucakkk:)))))
klomen kullanıyorum çarşamba tatile gidioz... belki diyorum stresten uzakk kendi halinde meleğim geliverir:)
sende ne var ne yok.....
Tatlisko,
Cok guzel, harika bir tatil olmasini diliyorum canim. Bende Puregon var :) 3.gunum persembe kontrole gidicem bakalim kismet.. Eger hersey youlda olursa cumartesi asilama..
Tatlisko,
Cok guzel, harika bir tatil olmasini diliyorum canim. Bende Puregon var :) 3.gunum persembe kontrole gidicem bakalim kismet.. Eger hersey youlda olursa cumartesi asilama..
Selam sekerler,
Topic resmen kurumus. Insallah hepiniz hamissinizdirde ondan buralarda takilimiyorsunuzdur..
BEn bugun doktora gittim, 18 solda, 19 sagda olmak uzere 2 tane yumurtam var.. Bu aksam saat 10 da Ovitrelle igne yapicam.. Cumartesi sabah 11 de asilama var..
Hakkimizda hayirlisi hepimizin, Rabbim guzel seyler cikarsin karsimiza.. which is this
Kizlarrrr asilamami oldum eve geldim! 18mio ile asilama yapildi hadi bakalim simdi zaman nasil gececek..,
hayırlı olsun morena bugun bebişin inş sana tutunacak
Kizlarrrr asilamami oldum eve geldim! 18mio ile asilama yapildi hadi bakalim simdi zaman nasil gececek..,
Ee kizlar durumlariniz ne? Of yaa 15 gun sabretmek ne kotu bisey :) Hemen asilamadan sonra olup olmayacagni soyleseler keske ahah
morenacımm hayırlı olsunnn bebişlerinnn:))))) bak Allah sötletti ikiz olucak inşallahhh:))))
Mrb cnm..!keşke cnm öle bişey olsa,hemen söyleseler..ben iyi bir doktor buldum ama biraz tedirginim,bu zamana kadar hep bayan doktora gittim,bu sefer erkek doktora gidicem,normalde doktorun erkeği yada kadını olmaz biliyorum,bunun bilincindeyim ama yine de biraz çekiniyorum,erkek doktorların bayanlardan daha kibar ve insanca davrandığını söylüyo birçok tanıdığım ama yine de hayırlısı olsun artık ne diyim..!sen de bol bol nette ol da bari beraber sayalım günlerini cnm,mutlaka haberdar et bizi merakta bırakma şekerim olurmu..
Selam canim, benim doktorum erkek. Cok memnunum kadin doktorlari hic sevmiyorum, ozellikle Turkiye'dekiler ekstra aksi oluyorlar herhalde.. Bende bastan cekinmistim ama insan herseye alisiyor. Bide burdaki doktorda carsaf falanda yok, oyle pat die oturuyorsun cok fena
Wuwwww...inş cnm bende kolayca alışırım,bu arada neler yapıyosun vakit geçirmek için?
Kizlarrr nerdesinizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?