Aşılama Bana Ne Ya Olmazsa Olmasin Diyenlerin Bölümü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaşasınnn tam 1 ay sürdü ama sonunda amerikadan preseedim geldii... ama BU SEFERDE eşim Romaya gitti bu bat tan sonra denerizz diye düşünüyorum İNŞALLAHHHHH işe yararsa sİzede tavsiye ederimmm:)))))))))))))))

inşallahhh canımmm bugün aslında adet günümdü ama tık yok?

bakalım yine niye gecikiyo

inş işe yarar ve heinize tavsiyeederim......

Ah belkide hamile kaldin???? Allahim insallah bir an once nasip etsin sana sen bizden daha uzun zamandir bekliyorsun, once sen! Topigimizin ilk hamisi sen olursun insallah canim benim...

Klomenden + ovitrelleden sonra benim yumurtaliklarim cok agriyo ya.. yaklasik 5 gun olacak acaba normal mi?

morena nasıl gidiyor bence tutmuşturki o ağrılar var benimde öyle oluyordu kaç gün sonra adet tarihin hade hayırlısı

morena nasıl gidiyor bence tutmuşturki o ağrılar var benimde öyle oluyordu kaç gün sonra adet tarihin hade hayırlısı

Canim yaaa insallah.. Benim pek umidim yok ama ogrendikce okudukca bu islerin oyle kolay olmyacagani anliyorum maalesef (Kismet artik ne desem bos..

Bat 25 eylul.. Fakat klomenden dolayi gecikme olabiliyormus adette..ben 29-30 undan once test yapmiyim diyorum.. Gereksiz olacak cunku bosuna uzuntu , heyecan.. Bizede yazik gerceknte. hepimize.. Cocuk diye hayati kaciyoruz gibi bir his var icimde.. Yatiyorum cocuk, kLkiyorum cocuk, yemek yiyorum hamilelik vs kafayi yemezzsem iyidir..

sen yinede gününü bekle rabbim inş yüzünü güldürecek gerçekten senin adına umut ediyorum hayırlısı sen elinden geleni yapıyorsun

Cnm biliyorum elinde değil ama bu kadar kafana takmamaya çalış,kendimizi üzmekten başka bişey yapmıyoruz bu şekilde inanki,yinede hep umutlu ol,bizim sınavımız da bu işte demekki,tedbir bizden takdir Allah'tan..!

Kizlar, bugun 7.gun yapiyim bakiyim dedim oylesine en azindan ilactan oturu cift cizgi goreyim diye ama o bile yok! Yine tek cizgi..

Kizlar, bugun 7.gun yapiyim bakiyim dedim oylesine en azindan ilactan oturu cift cizgi goreyim diye ama o bile yok! Yine tek cizgi..

canim ben amerikada yasiyorum. preseed kullanmstim, bende alerji yapti ve idrar yolu enfeksiyonu oldum o ay. Pressed den mi yoksa olacagi mi varmis bilmiyorum. ama buyolla hamile kalan cok kisi var. umarim sende hamile kalirsin canim. Guzel haberlerini aliriz. bizede dua et.

anladigim kadariyla yumurtlama gununden sonra 7.gunun dimi. agrilarin devam ediyormu?? umudunu kesme canim. ates olcme yontemi kullanirsa gebelik testi yapmana gerek kalmaz..

canim , gecen gun arkadasimla konustum , adet olduktan sonra iliskiye girmemis, esi yokmus sehir disinda, sonra esi gelmis bir sonraki adet olmasina 7-8 gun varmis iliskiye girmis, adet zamani gelmis adet olmus, sonra bir hafta sonra hemsire arkadasi kan testi yapmis ve hamile oldugunu ogrenmisler. yani bir haftalik hamileymis kan testinde, hastanedeki herkez sasirmis ve gulmus:)

Kızlar,bu akşam yeni birşey öğrendim,3 cuma üst üste sabah namazında yusuf suresi ve meryem suresine okuyan yada kendi niyetine okutan kişinin 4. cumaya hamile kaldığını öğrendim Allah'ın izniyle.bunu daha önce de duymuştum birinden ama o dönem çok üstüne olmamıştım açıkçası,bu arada okuyacak kişinin 5 vakit namazını sürekli kılması ve surelerin arapça okunması gerekiyormuş,ben denemeyi düşünüyorum açıkçası kızlar,vardır bir hayır mutlaka..!şimdi olmasa da sonra belki Rabbim dualarımızı kabul eder,kucağımı bebişlerimle doldurur,şimdi diceksiniz ki birini buldun da ikincisini arıyosun..nedense içimden hep ikiz geçiyo ama hayırlısı artık,sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bir evladım olsun da bi taneye de razıyım,yeterki Rabbim evlat kokusuna ömür boyu hasret bırakmasın ne beni,ne de isteyen herkesi..!

bende meryem suresini okumustum ve gercekten de 1 ay sonrasinda hamile kaldim.ve yanlis hatirlamiyorsam okudugum zaman vajinismustum.(onceden boyle bir rahatsizlik yasadim ben vajinismusu bu forumda atlattim)ve hem vajinismusum cozuldu ardindan da hemencik hamile kaldim sukurler olsun ki rabbime.okuyum kizlar samimi bir kalple isteyin rabbimden insallah rabbim dileyen herkese yasatir bu duyguyu

Bende bugun okuyacagim kismetse. Peki herhangi bir gunde okusam olur mu, yoksa cuma mi olmasi lazim?

Bende bugun okuyacagim kismetse. Peki herhangi bir gunde okusam olur mu, yoksa cuma mi olmasi lazim?

Cnm o kadarını bilemem ama cuma günü edilen dua kabul olur diye biliyorum ben,hayırlısı artık hepimiz için,inş Rabbim hepimizi dualarını kabul eder de biz de evlat sahibi oluruz..!

Cnm o kadarını bilemem ama cuma günü edilen dua kabul olur diye biliyorum ben,hayırlısı artık hepimiz için,inş Rabbim hepimizi dualarını kabul eder de biz de evlat sahibi oluruz..!

canim bence sen oku cuma gunu gene okursun tabiki daha ozel gunler de etmek daha iyi ama dua etmenin zamani olmaz bence yeterki samimi icten bir sekilde dua et.insallah rabbim hayirlisiyla kabul eder geri cevirmez.

yaaa canım işte benimde tek korkum bu enfeksiyon, mantar gibi bi problem olması inşallah sorun çıkmaz bünyem kabul eder ve bebişim gelirr....

hemen hemen hergün burda ki arkadaşlarıma dua ediyorum, inşallahhhh hepimiz hamileyimmmmmmmm müjdesi vericezzz:) ve inşallahhh bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcazzzz:))))))))) inşallahhhhhh:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…