Aşılama Bana Ne Ya Olmazsa Olmasin Diyenlerin Bölümü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ins canim bir problem cikmaz, ve bunyen kabul eder. Bizim icinde dua et ne olur....

Kızlar mrb herkese!bugün başıma gelen kötü bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum,bugün aşılama tedavisine başlamak için nisa hastanesindeki m.hakyemez isimli doktora gittim,daha önceki doktorum uzak diye yakın bir doktor tercih etmiştim ama bin pişman oldum..randevum sabah 8:15 olmasına rağmen saat 10:10da odaya alındım,doktorun yüzü beş karış,dönüp bakmıyo bile bana,eşimin sorununu anlattım,ilgilenmedi,hemen muayene edelim dedi,üstten baktı,sonra birde alttan muayene edicem dedi,tamam dedim,yanlız bişey dicem doktor hanım,haliyle biraz tedirginim,stresliyim dedim koltuğa yatarken,aldığım cvp aynen şu kızlar:böyle stresli olursan sen çocuk sahibi bile olamazsın,asla çocuk doğuramazsın..!neye uğradığımı şaşırdım,ne diyeceğimi bilemedim,sizce böyle birşeyi o kadar sene okuyupta doktor olmuş,uzman adı altında,hem de tüp bebek merkezinin başında olan biri yapabilirmibununla bitmedi tabi,tam muayene edecek,sanki karşısındaki insan değil,haldur huldur hareket ediyor,haliyle acı hissediyorum ve bunu söyleyince bu şekilde sizi muayene edemem diyor ve geçiyor masasına,öylece bıraktı beni,çıkarken de elime bi kağıt tutuşturup önce kan tahlili yaptır,sonrada ona göre adet sökücü iç,bari adet ol dedi..!bu ne demektir yahu..??bu nasıl bir muameledir..!parasını hiç düşünmeden özel hastanelere gidiyoruz,hadi biraz daha iyi olsun,insan gibi davranılsın diyoruz gördüğümüz şeye bak..!inanın ağlayarak terkettim hastaneyikaç tane doktora gittim,kimisi oyaladı aylarca,kimisi başından savdı,ama hiçbir doktordan böyle muamele görmedim,eski doktoruma evime uzak diye gitmeyecektim ama bidaha mı başka doktor asla..!çocuk hasretiyle yeterince içimiz yanıyor,bir de böylesi insanlık dışı davranışlar iyice yıpratıyor insanı..!Rabbim hepimizi iyi insanlarla,iyi doktorlarla karşılaştırsın..!

merhaba canım uzulme boyle odun lar var hala ben pc hastasıyım 6 ay adet olamamıstım doktor bana menapoza erken gırmıssıın dedı 28 yasındaydım ona gıttıgımde 1 senelık evlıydım sok oldum aptallar okumuslar adam olamamıslar ınsanlıktan nasıplerını alamamıslar hemen doktoru degıstırdım tabı bolelerı para kazanmasınlar haa bıde tabıbler odasına sıkayet et tatlım bence sımdı guler yuzlu anlayıslı bı doktorum var eylul 24 de asılama yaptırdım sonucu ekım 8 de bellı olcak eger ikiz hamıle olursam o doktora gıdıp menapoza gıren cıfter cıfter doguruyo bak sen o dıplomayı bakkaldanmı aldın cope at demey dusunuyorum dua edın hamıle olayım sende hemen baska doktora gıt tatlım

Desteğin için sağol tatlım,öyle yaptım zaten,eve gelir gelmez aradım doktorumu,inş ekim ayında başlıcam yeniden,açıkçası maddi açıdan biraz pahalı bi doktor ama inan bugünkü muameleden sonra herşeye razıyım,para kazanılır ama yeterki gönüller kırılmasın,insan gibi davranılsın,ve biliyomusun bugünkü gittiğim doktor çok tanınan ve tavsiye üzerine gittiğim bi doktor,insanlar neyine bakıp ta memnun kalıyolar anlamıyorum!inş cnm hamilesindir ve istediğini yaparsın,böyleleri kendilerini okudum doktor oldum diye bişey zannediyolar hiçbişey değiller,o kadar insanın günahına giriyorlar..!

Canim cok gecmis olsun doktorun azizligine ugradigin icin.. sinir oluyorum boyle stresli suratsiz bayan doktorlarlarina, evdeki sorunlarini belkide is yerinde hastanede hastalarindan cikartiyorlar, ozaman calisma efendim , sana zorla gel calis diyen mi var!!!!!

sana yaptigi muamele gercekten cok yanlis, hic bir doktor, senin soruna karsi boyle cevap verme hakkina sahip degil, seni hem psiklolajik olarak hazirlamasi telkin vermesi zorunda. Senin cocugun olmaz ne demek yaa !!! neyse yaa soylenecek cok sey varda,Allaha havale et artik...

canim ben yurtdisinda yasiyorum, hic bir doktorum boyle muamelesini gormedim, ilgisiz davrandiklari oldu ama, hep guleryuzluydu.... simdi bir doktorum var, benden 7 saat uzakta, cok cok iyi bir doktor, her sorunu sor, gecen yil rahim filmi cektirdim, hem hemsireler hem doktorum, cok destek oldular, ben cok korkuyordum, ama korkulcak birsey yokmus, gulerek yattim masaya, hemsire , rahim filmi cektirirken, ellimden tuttu, tamam az kaldi biticek canim falan diye destek oldu , cok soguktu, gitti sicak ortu getirdi , yani anlatmak istedigim boyle kotu suratsiz bir muameleyi hic hakketmiyorsun, eger doktorundan memnunsan uzakta olsa oraya git derim ben canim.

Son düzenleme:

Desteğin için çok sağol tatlım,öyle yaptım zaten,bu kötü olaydan sonra hemen doktorumu aradım,ekim 20 den sonra gidicem,malesef yurtdışında semineri varmış doktorumun,o yüzden ekim sonuna kaldı benim aşılama,hatta bayrama yakın tarihte bile olabilir,aman olsun da o zamana denk gelsin sorun değil,bidaha mı bilmediğim doktora gitmek,asla..!!!

Allahh yardımcımız olsunn bu süreçler zaten zor bide dr lar stres çektiriyolar.....

ben de nihayet 43 gün sonra regl oldumm.... 3. günden itibaren klomene başlıcam . ve aldığım presedi yumurtlama günlerimde kullanıcam inşallah....

inşallahhh faydasını görürümm... bi bebeğim olmasınaa çok ihtiyacım var(( eşim şehir dışına çok çıkıyo zaten yabancı memleketteyim hiç ailemden kimse yok Artık yalnız kalmak istemiyorum....

bu gece yalnızdım baş ağrısı girip, karın ağrısı... ve sabaha karsıı gök yarılırcasına yıldırımlar düştü heryere.. fırtınalar koptuu, elektirikler kesildi dua ede ede uyumaya çalıştımm...

bi bebeğim olsaa yanımda ona sarılırdımm oyalanırdım.......

Kizlar selam,
Epeydir girmedim. Canim cok sikkindi. Ayrica antidepresan'a basladim. Bu cocuk isi beni acayip yipratiyor. Daha 15 gun once saclarimi boyamistim, dun sabah baktim bembeyaz
olmus yine. Neyse artik kendimi biraz daha iyi hissediyorum, toparladim gibi..

Bugun doktora gittim, Prugen diye bir ilac verdi bu ay asilama yapacak..

Ayrica denizyesili inanamiyorum doktora yaa nekadar aptal kendini ne zannediyor acaba??? Sikayet etsene hastane yonetimine? Vallahi yap.. zaten oldum olasi kadin doktorlardan hic hoslanmamm

Ah canim benim insallah insallahhhh... Bende ilk asilamami olucam yalniz bugun igne yapmam lazim henuz yapmadim nasil yapicam?

Ah canim benim insallah insallahhhh... Bende ilk asilamami olucam yalniz bugun igne yapmam lazim henuz yapmadim nasil yapicam?

canım ben eşime yaptırıyodum ama o yoksa mecbur kendim yapıyodum... oturuyodum yatağa karnımın yan tarfını biraz sıkıyodum ya Allah diyodum batırıyodum....

bide iğneni mutlaka aynı saatte yap....

Kızlar hepinize mrb..!biraz moralim bozuk,eşim bugün sperm testi vermeyi denicekti ama yine olmadı..doktorumla en son konuştuğumda böyle bi durum yine olursa eşinizden anezteziyle örnek alabiliriz demişti ama bunu tüp bebekte yapıyorlarmış,ee şimdi bu durumda nasıl olucak?tüp bebek bizim için ne kadar doğru olur?yani bu zamana kadar açıkçası öyle çok fazla tedavi olmadım ve yaşım 24,aklım karmakarışık..bu konuda düşüncelerinizi benimle paylaşırmısınız kızlar?ne düşüneceğimi bilemez haldeyim...

Kızlar canım çok sıkkın,eşim bugün sperm örneği vermeyi denedi bugün,ama malesef yine olmadı..bu durumda doktor eşimden anezteziyle örnek alabilirlermiş fakat bunu tüp bebekte yapıyorlarmış,ama ben daha aşılama bile olmadım,tüp bebek denememiz ne kadar doğru olur?yaşım 24,ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum,kafam karmakarışık,nolur düşüncelerinizi benimle paylaşın,ne düşüneceğimi bilemez haldeyim..

canim sen 43 gun niye bekledinki, doktor adet sokturucu ilac vermedimi? klomen kac ay kullancan ? ilk ayinmi?

ya niye bukadar kafana takiyorsun anlamiyorum:) hersey Allahtan , bebisimiz olmasada hayat devam ediyor, bir arkadasim yeni dogum yapti 5 yil sonra,ve simdiye kadar cektigim sikintilar, uzuntuler bosaymis dedi, bebek olunca....keske kendimi bukadar strese sokmasaydim , Allah ne zmaan ol derse ozaman oluyor, oyuzden sen canini sikma dedi .her morelim bozulunca bu sozleri aklima geliyor , teselli buluyorum.

canim daha yeni evlisin, uzulme stres yapma, esinle mutlu olmaya calis, gez dolas spor yap oky

sperm testi niye veremedi canim orasini anlamadim? belkide hastane ortaminda verememistir ? burdaki laboratuarlar, eve veriyor kabi, oyle bir sansiniz yokmu?

canim sen 43 gun niye bekledinki, doktor adet sokturucu ilac vermedimi? klomen kac ay kullancan ? ilk ayinmi?

canımm artık alıştım prolaktin sorunum var o yükselince adetim gecikiyo... onun ilacını kullanınca değer normalleşiyo ve adet oluyorum..

klomen 5 yıl boyunca 7-8 defa farklı aylarda denedimm

göbekten gonal f iğnelerini 5-6 defa denedim

1 kez aşılama yaptırdım..... olmadııııı

fakat 2 defa hamile kaldımm ikisindede dr a filan gitmemiş stres yapmamıştım kendiliğinden olmuştu....

klomen kullanınca 3-4 yumurtam oluyo bu ay yine denemeye karar verdimm...
bakalım kısmet....

sperm testi niye veremedi canim orasini anlamadim? belkide hastane ortaminda verememistir ? burdaki laboratuarlar, eve veriyor kabi, oyle bir sansiniz yokmu?[/QUOTE]

Cnm hastane ortamından dolayı stres yapıyo ve veremiyo,birkaç kere oldu bu,ama normalde hiç öyle bir sorunu yok,psikolojik olarak sanırım,hastane prosüdürlerine göre olmuyormuş,zaten hastanede evime yakın değil ki,o yüzden olmuyo...

sperm testi niye veremedi canim orasini anlamadim? belkide hastane ortaminda verememistir ? burdaki laboratuarlar, eve veriyor kabi, oyle bir sansiniz yokmu?

Cnm hastane ortamından dolayı stres yapıyo ve veremiyo,birkaç kere oldu bu,ama normalde hiç öyle bir sorunu yok,psikolojik olarak sanırım,hastane prosüdürlerine göre olmuyormuş,zaten hastanede evime yakın değil ki,o yüzden olmuyo...[/QUOTE]

valla bu işler erkek içinde kadın içinde zor Allah bu süreci yaşattığı tüm kullara kolaylıklar nasip etsinn...

denizyesili ,

anladim canim. Peki sperm testini baska hastanelerde yaptirabilirsin diye biliyorum, testin sonucuda doktora gosterirsin? daha ilk defa tedaviye baslayacaksaniz hemen tup bebek dusunmeyin bence. Eger illa bu doktor kontrolunde kalmak istiyorsan, baska hastanede yaptirin sperm testini. Ama size yakin bir yer olsun ve kabi eve versinler.

Son düzenleme:

cnm onu da hastane kabul etmiyo,illaki bu hastanede olması gerekiyor dediler,prosüdürleri böyleymiş,yoksa daha önce oturduğum yere yakın bir hastanede eve kap alarak vermişti örneği,o şekilde bir test sonucu var elimizde,bir de şöyle düşünüyorum,bunu defalarca denedi olmadı,hatta temmuz ayında aşılama olacaktı,tam o gün de veremediği için aşılamam olmadı,bişey bu kadar olmuyorsa vardır bunda da bir hayır,belkide bizim çaremiz tüp bebek,dün gece netten biraz araştırdım,yaştan dolayı tutma ihtimali daha yüksek,yani ileriki yaşlara göre.daha da karar vermiş değiliz bu konuda eşimle,iyice konuşup ona göre bir yol çizmemiz lazım,Rabbim hepimizin yar ve yardımıcısı olsun..!

valla bu işler erkek içinde kadın içinde zor Allah bu süreci yaşattığı tüm kullara kolaylıklar nasip etsinn...[/QUOTE]

Aynen cnm çok zor,o yüzden eşime de kızamıyorum,o da istemez böyle olmasını,Rabbim hepimize yardım etsin..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…