- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
İnancınız size yapılan her kötülüğün cezasını gözlerinizle göreceğinizi mi vaad ediyor?Çok yanlış birisini sevmişim. Deli divane oldum onun için. Çok uzaktaydık. Yapmadığım fedakarlık kalmadı. Çok sevdim nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Sonra ayrıldık. Adam gibi sebep gösteremedi. Gece yanında uyurken sarılıp 'seni seviyorum' diyen adam sabah bir yabancı gibi davrandı. Ayrıldık işte sonuç olarak. Ardından 1 ay geçmeden başka bir kızla oldu. Ben gece gündüz ağlarken, o başka bir kızla gününü gün etti. Hala ediyor. Üstelik arada bir sürü olay oldu. O kıza karşı beni küçük düşürecek şeyler söyledi. Sindiremiyorum. Aradan 8 ay geçti. Onu artık sevmiyorum evet ama yaptıklarının cezasını neden almıyor diye sorguluyorum. Ve artık islama inancım azalmaya başladı. Çok canım yandı, çok göz yaşı döktüm ama o yaptıklarının cezasını çekmedi. Kime ne zararım vardı ki? Benim cezam mıydı yaşadıklarım? Adalet yok mu?
Hayır birlikte olmadık. Cinsellikle alakalı bir şey değilAnladigim kadariyla siz bu adamla birlikte oldunuz ve sizi yüz üstü birakip gitti. Aciklayamadiginiz baska bir sey olamaz herhalde??
O benim acı çektiğimi gördüyse evetİnancınız size yapılan her kötülüğün cezasını gözlerinizle göreceğinizi mi vaad ediyor?
E canim benim bu kadar seyi anlatip neyi aciklayamiyorsun. Sonucta hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz ve bu yüzden icimizi döküyoruz burada degil mi?Hayır birlikte olmadık. Cinsellikle alakalı bir şey değil
Burada açıklamamam gereken bir sebepten ötürü. Bunda benim de o kızın da hatası yok. Sadece onunla ilgili bir durum var
Benim enerjimle nasıl beslenebilir ki? Onu anlamadım. Siz yazdıklarınızın içerisinde aslında bir şeye değindiniz ama onu yazamam burada :) Ben ona o gece hiçbir şey dememişken üzülüp gözleri dolan kendisi oldu. Ayrılmadan önce dışarda görüştük. Gözleri bir tuhaftı. Çok farklıydı.Aklım almadı söylediklerini. Sonrasında olanları keşke hiç yaşamasaydık. Çok kötü şeyler duydum kendimle ilgili. Ona çok yanıyorum.Boyle dusunme. Elbet kimse yaptiklarini yasamadan olmeyecek ama sorun surda sen onun yaptiklarinin cezasini ceksin diye bekledikce bu hic olmayacak, obur tarafa kalacak. Oncelikle onunla ilgili enerji bagini kesmelisin. Bu sekilde enerjini ona akitiyorsun o da enerjinle besleniyor. Ikincisi cok mutlu oldugunu nerden biliyorsun? Kimse o kadsr da cok mutlu degil. Mutlak mutluluk diye bir sey yok bu dunyada. Burasi sinav dunyasi cunku. Hepimiz birileriyle sinav oluyoruz. Onu takibi birak. Merak etme ettiklerini ceker, onun da haberi bir sekilde gelir. Ama sen once onu takip etmeyi birak. Evren yavasligi sever. Jic bir sey bir gunde olmaz. O yuzden sabredin denir bize. Herkes yaptiklarinin cezasini oyle cabuk cekseydi dunyads insan nesli kalmazdi. Son olarak isyan etme. Sen Allah a guven ve herseyi O'na birak. En guzelini O bilir. Inancini yitirme. Bu arada sebepsiz birakti drmissin ama sebepsiz degil, baska birini hayatina almak icin birakmis seni. Boyle birseyi ilk yasayan sen degilsin inan son da degilsin.Yasadiklarindan dersini cikar yoluna devam et. Sukret ki adamin gercek yuzunu erken gormussun. Ya evli iken yapsaydi. Egri belasini bulur merak etme. Er ya da gec. Sen dogruluktan vazgecme. Birak o ne hali varsa gorsun. Sen bunlari dusunerek bos yee negatif enerjiyle yuklenme. Hayat asansor gibidir. Hep ust katta kalamazsin. Hep alt katta da kalamazsin. Ust katta isen asagi katlara da inersin. Alt katta isen yukarilara da cikarsin. O simdi ustlerde. Merak etme sen yukarilara cikmaya baslarken o da altlara inmeye baslayacak. Ama sen bunun takibini birak. Birsekilde Allah haberini gonderir sana. Inancini adla yitirme. Oyle bir adam yuzunden de isyan icine girme. Hatta sukret ki erken gosterdi hayat sana o adamin gercek yuzunu.
Hangi dinmis o?O benim acı çektiğimi gördüyse evet
Öyle ama bunu söyleyemem.E canim benim bu kadar seyi anlatip neyi aciklayamiyorsun. Sonucta hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz ve bu yüzden icimizi döküyoruz burada degil mi?
Son 3'üyle ilgili hiç yorum yapmadım :) Yalan, kandırma, aldatma... :)Hangi dinmis o?
Yada kim sevmediği için cezalandırılır?
Vazgeçmiş işte.
Aldatmamış, kandırmamış, yalan söylememis.
Ayrıldığınız insanların neden acı çekmesini istiyorsunuz anlamıyorum. Adam size kötü bişey yapmamış, sadece ayrılmış. Akşam seviyorum deyip sabah gitmesi falan mesele değil. İnsanın sevgisi bir anda bitebilir bazen. O ettiğiniz ahlar çoğu zaman gereksiz olduğu için tutmuyor.
O hayatına devam ediyor belli ki, siz de devam edin. Sekiz ay birini unutamamak için çok uzun bir süre.
Yazdığınız kadarını bilebiliriz haliyle.Son 3'üyle ilgili hiç yorum yapmadım :) Yalan, kandırma, aldatma... :)
Boyle kapali cevaplar verdiginiz surece kinse size yardimci olamaz. Uzgunum.Benim enerjimle nasıl beslenebilir ki? Onu anlamadım. Siz yazdıklarınızın içerisinde aslında bir şeye değindiniz ama onu yazamam burada :) Ben ona o gece hiçbir şey dememişken üzülüp gözleri dolan kendisi oldu. Ayrılmadan önce dışarda görüştük. Gözleri bir tuhaftı. Çok farklıydı.Aklım almadı söylediklerini. Sonrasında olanları keşke hiç yaşamasaydık. Çok kötü şeyler duydum kendimle ilgili. Ona çok yanıyorum.
Yerimde olsanız kafayı yerdiniz. Uykuya dalarken bambaşka olan insan ve birlikte uyuduk o gece. Sabah aklım almadı dediklerini. Ben kimsenin istemezdim ama onu kabul edemiyorumYorumunuza kısmen katılıyorum. Sadece "bir an"da sevgi bitemez.
Karşısındaki insan saygısızlık etmedikçe, hakarete maruz bırakmadıkça veyahut bun benzer şeyler olmadıkça birinin sevgisi akşamdan saabaha bitemez.
Siz de bir kadınsınız. Eşiniz/sevgiliniz bunu dese; mutlu uyandığınız bir sabah "sevgim bitivermiş".
Olmaz. Olmamalı. Benim diyen karakter de olmasın.
Hepimiz birileriyle yollarımızı ayırdık fakat zart diye bitmedi sevgimiz.
Ayrılmanın da adabı var. Ne kadınlar biliyorum, karşısındaki üzülmesin diye deneyen deneyen sevmeden istemeden.
Yorumunuzdan yola çıktım, kusura bakmayın.
Konu Sahibi, kimsenin kötülüğünü istemeyin. Allah ıslah etsin onu ve öylelerini.
Siz kurtulmuşsunuz, Allah yardım etmiş.
Ben enerji akışı dediğiniz şeyi merak ettim sadece. Söyler misiniz?Boyle kapali cevaplar verdiginiz surece kinse size yardimci olamaz. Uzgunum.
Uzağız işte, gitmeyi bekliyorum.Yazdığınız kadarını bilebiliriz haliyle.
Eğer onlar varsa zaten bu adamla işiniz ne?
Eski sevgilinizden haber alma ağınızı kesin kendi iyiliğiniz icin. Eğer iftira attığı bir durum varsa arkanizdan konustuklarinda yüzleşin bir zahmet. Ağzının payını verin, susturun.
Biliyorum, görüyorum. Söylediğiniz sözü de biliyorum ama ben de diyorum ki o beni acı çekerken gördü ve egosu tatmin oldu. Hiç üzülmedi üzdüğü için.gününü gün ettiğini nereden biliyorsun? hiç kimsenin içini bilemezsin ne kadar iyi tanırsan tanı mutluluk pozları verip içinde çok kopuk olan insanlar biliyorum ben ve islam inancın böyle şeylerle azalıyorsa sen hiç inanma daha iyi Allah senin aşk acın için millete fatura kesecek bir merci değil, ki dine inanmayan biri olarak sana şu sözü söylemek istiyorum annem hep der. Allah herkese yaptıklarının cezasını çektirir ama bunu bazen sen görmezsin çünkü görürsen mutlu olur oh olsun dersin sen günaha girme diye bazen görmezsin derdi aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?