Bana o kadar acı çektirdikten sonra kendisinin çok mutlu olması... İnancım yavaş yavaş kayboluyor.

İnancınız size yapılan her kötülüğün cezasını gözlerinizle göreceğinizi mi vaad ediyor?

Boyle dusunme. Elbet kimse yaptiklarini yasamadan olmeyecek ama sorun surda sen onun yaptiklarinin cezasini ceksin diye bekledikce bu hic olmayacak, obur tarafa kalacak. Oncelikle onunla ilgili enerji bagini kesmelisin. Bu sekilde enerjini ona akitiyorsun o da enerjinle besleniyor. Ikincisi cok mutlu oldugunu nerden biliyorsun? Kimse o kadsr da cok mutlu degil. Mutlak mutluluk diye bir sey yok bu dunyada. Burasi sinav dunyasi cunku. Hepimiz birileriyle sinav oluyoruz. Onu takibi birak. Merak etme ettiklerini ceker, onun da haberi bir sekilde gelir. Ama sen once onu takip etmeyi birak. Evren yavasligi sever. Jic bir sey bir gunde olmaz. O yuzden sabredin denir bize. Herkes yaptiklarinin cezasini oyle cabuk cekseydi dunyads insan nesli kalmazdi. Son olarak isyan etme. Sen Allah a guven ve herseyi O'na birak. En guzelini O bilir. Inancini yitirme. Bu arada sebepsiz birakti drmissin ama sebepsiz degil, baska birini hayatina almak icin birakmis seni. Boyle birseyi ilk yasayan sen degilsin inan son da degilsin.Yasadiklarindan dersini cikar yoluna devam et. Sukret ki adamin gercek yuzunu erken gormussun. Ya evli iken yapsaydi. Egri belasini bulur merak etme. Er ya da gec. Sen dogruluktan vazgecme. Birak o ne hali varsa gorsun. Sen bunlari dusunerek bos yee negatif enerjiyle yuklenme. Hayat asansor gibidir. Hep ust katta kalamazsin. Hep alt katta da kalamazsin. Ust katta isen asagi katlara da inersin. Alt katta isen yukarilara da cikarsin. O simdi ustlerde. Merak etme sen yukarilara cikmaya baslarken o da altlara inmeye baslayacak. Ama sen bunun takibini birak. Birsekilde Allah haberini gonderir sana. Inancini adla yitirme. Oyle bir adam yuzunden de isyan icine girme. Hatta sukret ki erken gosterdi hayat sana o adamin gercek yuzunu.

Burada açıklamamam gereken bir sebepten ötürü. Bunda benim de o kızın da hatası yok. Sadece onunla ilgili bir durum var

Açıklamamam gereken bir sebep= adamın yaptığı ve sizin haklı göreceğiniz bişey bulamıyorum. Benim lugatımda budur.

Her neyse, ne olursa olsun ah etmek hiç bir zaman işe yaramıyor. Size kötü bişey yaptıysa hakkınızı hukuki yollarla arayın, hukuki yollarla hak aranacak bir durum yoksa unutun, allaha havale edin olsun bitsin.

Benim enerjimle nasıl beslenebilir ki? Onu anlamadım. Siz yazdıklarınızın içerisinde aslında bir şeye değindiniz ama onu yazamam burada :) Ben ona o gece hiçbir şey dememişken üzülüp gözleri dolan kendisi oldu. Ayrılmadan önce dışarda görüştük. Gözleri bir tuhaftı. Çok farklıydı.Aklım almadı söylediklerini. Sonrasında olanları keşke hiç yaşamasaydık. Çok kötü şeyler duydum kendimle ilgili. Ona çok yanıyorum.

Yorumunuza kısmen katılıyorum. Sadece "bir an"da sevgi bitemez.

Karşısındaki insan saygısızlık etmedikçe, hakarete maruz bırakmadıkça veyahut bun benzer şeyler olmadıkça birinin sevgisi akşamdan saabaha bitemez.

Siz de bir kadınsınız. Eşiniz/sevgiliniz bunu dese; mutlu uyandığınız bir sabah "sevgim bitivermiş".

Olmaz. Olmamalı. Benim diyen karakter de olmasın.

Hepimiz birileriyle yollarımızı ayırdık fakat zart diye bitmedi sevgimiz.
Ayrılmanın da adabı var. Ne kadınlar biliyorum, karşısındaki üzülmesin diye deneyen deneyen sevmeden istemeden.
Yorumunuzdan yola çıktım, kusura bakmayın.

Konu Sahibi, kimsenin kötülüğünü istemeyin. Allah ıslah etsin onu ve öylelerini.

Siz kurtulmuşsunuz, Allah yardım etmiş.

Son 3'üyle ilgili hiç yorum yapmadım :) Yalan, kandırma, aldatma... :)
Yazdığınız kadarını bilebiliriz haliyle.
Eğer onlar varsa zaten bu adamla işiniz ne?

Eski sevgilinizden haber alma ağınızı kesin kendi iyiliğiniz icin. Eğer iftira attığı bir durum varsa arkanizdan konustuklarinda yüzleşin bir zahmet. Ağzının payını verin, susturun.

Boyle kapali cevaplar verdiginiz surece kinse size yardimci olamaz. Uzgunum.

E canim onunla yok o konuyla ilgili yorum yapmadim yok bunu soyleyemem deyip duruyorsun. Bu sartlarda degerlendirilecek bir konu da yok ortada.!

Yerimde olsanız kafayı yerdiniz. Uykuya dalarken bambaşka olan insan ve birlikte uyuduk o gece. Sabah aklım almadı dediklerini. Ben kimsenin istemezdim ama onu kabul edemiyorum

Uzağız işte, gitmeyi bekliyorum.

gününü gün ettiğini nereden biliyorsun? hiç kimsenin içini bilemezsin ne kadar iyi tanırsan tanı mutluluk pozları verip içinde çok kopuk olan insanlar biliyorum ben ve islam inancın böyle şeylerle azalıyorsa sen hiç inanma daha iyi Allah senin aşk acın için millete fatura kesecek bir merci değil, ki dine inanmayan biri olarak sana şu sözü söylemek istiyorum annem hep der. Allah herkese yaptıklarının cezasını çektirir ama bunu bazen sen görmezsin çünkü görürsen mutlu olur oh olsun dersin sen günaha girme diye bazen görmezsin derdi aklında olsun.

Biliyorum, görüyorum. Söylediğiniz sözü de biliyorum ama ben de diyorum ki o beni acı çekerken gördü ve egosu tatmin oldu. Hiç üzülmedi üzdüğü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…