- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Bence mantıklı yorum okumak istiyorsaniz konunuzu baştan düzenleyip biraz daha detaylı anlatın. Yok ben rahatlamak için söyledim diyorsanız umarım rahatlamissinizdirUzağız işte, gitmeyi bekliyorum.
Yorumunuza kısmen katılıyorum. Sadece "bir an"da sevgi bitemez.
Karşısındaki insan saygısızlık etmedikçe, hakarete maruz bırakmadıkça veyahut bun benzer şeyler olmadıkça birinin sevgisi akşamdan saabaha bitemez.
Siz de bir kadınsınız. Eşiniz/sevgiliniz bunu dese; mutlu uyandığınız bir sabah "sevgim bitivermiş".
Olmaz. Olmamalı. Benim diyen karakter de olmasın.
Hepimiz birileriyle yollarımızı ayırdık fakat zart diye bitmedi sevgimiz.
Ayrılmanın da adabı var. Ne kadınlar biliyorum, karşısındaki üzülmesin diye deneyen deneyen sevmeden istemeden.
Yorumunuzdan yola çıktım, kusura bakmayın.
Konu Sahibi, kimsenin kötülüğünü istemeyin. Allah ıslah etsin onu ve öylelerini.
Siz kurtulmuşsunuz, Allah yardım etmiş.
Yorumunuza kısmen katılıyorum. Sadece "bir an"da sevgi bitemez.
Karşısındaki insan saygısızlık etmedikçe, hakarete maruz bırakmadıkça veyahut bun benzer şeyler olmadıkça birinin sevgisi akşamdan saabaha bitemez.
Siz de bir kadınsınız. Eşiniz/sevgiliniz bunu dese; mutlu uyandığınız bir sabah "sevgim bitivermiş".
Olmaz. Olmamalı. Benim diyen karakter de olmasın.
Hepimiz birileriyle yollarımızı ayırdık fakat zart diye bitmedi sevgimiz.
Ayrılmanın da adabı var. Ne kadınlar biliyorum, karşısındaki üzülmesin diye deneyen deneyen sevmeden istemeden.
Yorumunuzdan yola çıktım, kusura bakmayın.
Konu Sahibi, kimsenin kötülüğünü istemeyin. Allah ıslah etsin onu ve öylelerini.
Siz kurtulmuşsunuz, Allah yardım etmiş.
siz dışarıyı görüyorsunuz açıp içini kalbini görüyor musunuz ???Biliyorum, görüyorum. Söylediğiniz sözü de biliyorum ama ben de diyorum ki o beni acı çekerken gördü ve egosu tatmin oldu. Hiç üzülmedi üzdüğü için.
Bi anda sevgi bitmez. Sevginin bittiğini bir anda hissedebilir ama insan. Böyle bişey yaşadım o yüzden yazıyorum.
Bir gün önce buluşup harika vakit geçirdiğim, çok sevdiğimi düşündüğüm adamdan ertesi gün ayrıldım. Ben bitirmişim, sevgim bitmiş fareketmemişim sadece. Farkedince bitti işte. Konu sahibininki de öyle bişeydir muhtemelen. Bir taraf uzatmaları oynuyordur diğer taraf mükemmel ilişki olduğunu sanıyordur.
Gece, birlikteydik. Zaten o gece birlikte kaldık. Bir durum vardı. O durumla ilgili ağzımı açıp hiçbir şey söylemedim. O konuştu sadece. Ben de dayanamadım yatağa gidip yattım ağladım. Sonra o geldi. Sarıldı öptü. Uyuyacaktık seni çok seviyorum dedi arka arkaya. Ben uyuduktan sonra mesaj da yazmış yollamış. Sabah uyandık bambaşkaydı. Anlamadım.Bi anda sevgi bitmez. Sevginin bittiğini bir anda hissedebilir ama insan. Böyle bişey yaşadım o yüzden yazıyorum.
Bir gün önce buluşup harika vakit geçirdiğim, çok sevdiğimi düşündüğüm adamdan ertesi gün ayrıldım. Ben bitirmişim, sevgim bitmiş fareketmemişim sadece. Farkedince bitti işte. Konu sahibininki de öyle bişeydir muhtemelen. Bir taraf uzatmaları oynuyordur diğer taraf mükemmel ilişki olduğunu sanıyordur.
Gece, birlikteydik. Zaten o gece birlikte kaldık. Bir durum vardı. O durumla ilgili ağzımı açıp hiçbir şey söylemedim. O konuştu sadece. Ben de dayanamadım yatağa gidip yattım ağladım. Sonra o geldi. Sarıldı öptü. Uyuyacaktık seni çok seviyorum dedi arka arkaya. Ben uyuduktan sonra mesaj da yazmış yollamış. Sabah uyandık bambaşkaydı. Anlamadım.
Hirsizin hicmi suçu yok? Adam yapmis pisligini suç islamami kaldi?
Islamin sucu ne?
Eden elbet bulur. Belki sen sabirsiz davraniyorsundur.
Bu dunyada olmasa obur dunyada zaten yaptığının cezasini cekecek.
Ama sabirli ol. Eminim eden kisi bu dunyadada buluyor yaptiginin cezasini.
Bu cok uzun. Cekim enerjisi ya da kuantum enerjisi denilen bir sey var. Arastirmani tavsiye ederim. Dunya denilen sey enerji ile isliyor. Hepimiz atomlardan olusuyoruz. Donen her sey etrafinda manyetik akim olusturur. Biz de atomlardan olustigumuza gore cekirdegin etrafinda donen hersey manyetik enerji olusturuyor. Su cakra enerjisi denilen sey diger bir deyisle. Ancak sen ya da bizler bunu goremeyiz. Cunku bizler 400 ile 700 nm arasini gorebiliyoruz ve belli dalga boylarindaki sesleri duyabiliyoruz. Cunku bizler uc boyutlu yaratiklariz. Oysa Allah uc boyutlu degil. Sen O sesini duymuyor saniyorken aslinda karincanin bile sesini duyuyor.Ben enerji akışı dediğiniz şeyi merak ettim sadece. Söyler misiniz?
Baska bi kiz vardi kizin hamile oldugunu ogrendi ve ona gitii o halde baska bir sey gelmiyor aklina söyleyiver o seyi de yahu! Bulmaca mi cözücez bu saatte ama..Gece, birlikteydik. Zaten o gece birlikte kaldık. Bir durum vardı. O durumla ilgili ağzımı açıp hiçbir şey söylemedim. O konuştu sadece. Ben de dayanamadım yatağa gidip yattım ağladım. Sonra o geldi. Sarıldı öptü. Uyuyacaktık seni çok seviyorum dedi arka arkaya. Ben uyuduktan sonra mesaj da yazmış yollamış. Sabah uyandık bambaşkaydı. Anlamadım.
Bu anlattığımda zaten yok. Size sadece şu kadarını söyleyeyim. Ben ki bakımıma çok dikkat eden bir insanım. Göbeğimdeki ayva tüyleri bile alırım. Ben kollarımı alıyorum diye bana 'sen salak mısın neden alıyorsun canını yakıyorsun' diyen insan, bana 'çok güzel kokuyorsun, çok güzelsin' diyen, beni yanına çağırıp uzanmak isteyen insan yeni sevgilisine 'benim çok bakımsız olduğumu, tüylü olduğumu yanındayken, koktuğumuDüşünmüş taşınmış olmayacağına karar vermiş demek ki. Yani anlattığınız kadarıyla ah edecek ah tutacak bir durum yok.
Şimdiye kadar çevremde ne kadar ah ettim diyen insan varsa hayatı yoluna giremedi, ah edilen gayet mutlu oldu. Ama kim ne hali varsa görsün dediyse birdaha iflah olmadı karşıdaki insan. Belki ah etmek iyi bişey değildir ya da ne bileyim gerçekten vazgeçince geliyordur başına gelecek olan.
Siz söylediniz ya senin enerjinle besleniyor diye? Diyelim ki ben onu çok düşünüyorum ne oluyor? Hiç düşünmeyince ne oluyor?Bu cok uzun. Cekim enerjisi ya da kuantum enerjisi denilen bir sey var. Arastirmani tavsiye ederim. Dunya denilen sey enerji ile isliyor. Hepimiz atomlardan olusuyoruz. Donen her sey etrafinda manyetik akim olusturur. Biz de atomlardan olustigumuza gore cekirdegin etrafinda donen hersey manyetik enerji olusturuyor. Su cakra enerjisi denilen sey diger bir deyisle. Ancak sen ya da bizler bunu goremeyiz. Cunku bizler 400 ile 700 nm arasini gorebiliyoruz ve belli dalga boylarindaki sesleri duyabiliyoruz. Cunku bizler uc boyutlu yaratiklariz. Oysa Allah uc boyutlu degil. Sen O sesini duymuyor saniyorken aslinda karincanin bile sesini duyuyor.
enerji meselesine gelince hepimizin eyrafinds bir manyetik enerji var kendimize ozgu.. ve buenerji dunyanin kendi etrafinds donerek meydaba getirdigi manyetik enerjiyle ayni. Yani 7.8 megahetrz. Sen sinirli uzgun ofkeli ya da kizgin oldugunda kendi enerjini dusuruyorsun. Mutlu oldugunda da enerjin yukseliyor. Dunya ile ayni frekansta enerjin oldugunda en uyumlu enerji halin yani en huzurlu halin. Neyse enerji yoktan var olmaz vardan da yok olmaz. Bir sekilden digercsrkile donusur ya da bir yerden diger yere iletilir. Sen enerjini dusurdugunde o senden gidrn enerji ona iletiliyor. Hepimiz aslinds bir sekilde birbirimize bagliyiz. Bu cok karisik anlatmasi boyle yazarak zor. Bence biraz arastir. Bununla ilgili bilimsel yayinlar bile var. Hatta insanlarin etrafindaki manyetik alanlar bile olculmus. Bir de deniz ertenin isaret diye kitabi var. Biraz kalin ama eger o tip kitaplari okumayi seversen tavsiye ederim.
Bu anlattığımda zaten yok. Size sadece şu kadarını söyleyeyim. Ben ki bakımıma çok dikkat eden bir insanım. Göbeğimdeki ayva tüyleri bile alırım. Ben kollarımı alıyorum diye bana 'sen salak mısın neden alıyorsun canını yakıyorsun' diyen insan, bana 'çok güzel kokuyorsun, çok güzelsin' diyen, beni yanına çağırıp uzanmak isteyen insan yeni sevgilisine 'benim çok bakımsız olduğumu, tüylü olduğumu yanındayken, koktuğumuyanımda duramayıp başka yerde oturduğunu, saçlarımın yağlı olduğunu söylemiş. Bu en basiti. Hatta size belki çocukça bile gelebilir. Üstüne söylediği onca kelime de cabası
Bu anlattığımda zaten yok. Size sadece şu kadarını söyleyeyim. Ben ki bakımıma çok dikkat eden bir insanım. Göbeğimdeki ayva tüyleri bile alırım. Ben kollarımı alıyorum diye bana 'sen salak mısın neden alıyorsun canını yakıyorsun' diyen insan, bana 'çok güzel kokuyorsun, çok güzelsin' diyen, beni yanına çağırıp uzanmak isteyen insan yeni sevgilisine 'benim çok bakımsız olduğumu, tüylü olduğumu yanındayken, koktuğumuyanımda duramayıp başka yerde oturduğunu, saçlarımın yağlı olduğunu söylemiş. Bu en basiti. Hatta size belki çocukça bile gelebilir. Üstüne söylediği onca kelime de cabası
Bana hakaret eden insanın onları söylediğine de eminim diyebilirim.E yani çocukça biraz. O kız da gelip bunları neden ve nasıl sana anlattı hiç anlamadım. Kızın doğru söylediğinden ne kadar eminsin bir de?
Yani yeni sevgilisine seni kötüledi diye ah etmek de biraz çocukça açıkçası. Ne hali varsa görsün der geçerdim ben.
Yok evli değildi, evlenme yolunda giden birisiBana anlatamadiginiz durum adamin evli oldugunu ogrenmeniz geliyor. Hani hicbir sey demediginiz konu. Cunku baska bir uyenin degindigini soylediginiz sey o olabilir.
Egee oyle degilse, bu mesajda anlattiklariniz cok klasik ve basit seyler.
Yeni sevgilisine muhtesem kokuyordu, cok seksiydi, saclarina dokunmadan duramiyorum falan diyecek hali yok.
Aynen. Suc hep onlarin. Bizler sutten cikma ak kasik. Kalbimiz temiz. Yuregimiz temiz herseyimiz heryerimiz tertemiz masaALLAH sanki camsir suyu ile yikanmissiz. :)))Suç genelde ya Kader'e ya Şeytan'a ya İlahi Adelet'e kalıyor
Bknz:
Kader böyleymiş
Şeytana uydum
İlahi adalet yok
.
.
.
Şeytana kadere hiç suç atmadımAynen. Suc hep onlarin. Bizler sutten cikma ak kasik. Kalbimiz temiz. Yuregimiz temiz herseyimiz heryerimiz tertemiz masaALLAH sanki camsir suyu ile yikanmissiz. :)))
Suc hep saydığın seylerin :) onlar bizi zorluyor çünkü.
Bana hakaret eden insanın onları söylediğine de eminim diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?