Bana o kadar acı çektirdikten sonra kendisinin çok mutlu olması... İnancım yavaş yavaş kayboluyor.

imam nikahları varmış gunah olmaz ki o zaman
Nikahı kim biliyomus? Yalnızca ikisimi?
eğer öyleyse onlar ya Allah kandırmaya kalkmış yada kendilerini. İmam nikahı zamanında belediye olmadığı için insanların birbirlerinin helali - eşi olduklarını resmilestirmekti. Yani bu imam nikahindan kimsenin haberi yoksa nikahları geçersiz bi arayip Diyanet işlerine sorsunlar...

Yok sevmek elbette degil. Yorumları okumadım.
Sevmek değil elbette, nikahız adamın koynunda girmek mesela.

Diğer konuya da yazdım, düzgün, güzel , iyi eğitimli vb. kadınlar genelde mutsuz. İslam'dan, bu konutla ilgili bir ayetin tez zamanda inip bizleri aydınlatmasını bekliyorum.
Kızın konusu kapanacak gibi görünüyor Peygamberimiz vefat edeli 1400 yıl oldu, sanırım daha çok beklersin :dondurma:

Cocugu aldirmayla ateizmin ilgisini kurdunuz ya, nasil yapabiliyorsunuz aklim durdu. Hamilelikte depresyon hormonaldir, bunu hekiminizin size anlatmasi gerekirken sizi caresiz birakmis. Aslinda siz o telkinlerinizi cinizdeki anneyi uyandirmaya yaramis, iyi olmus. Fakat lutfen aklinizi basiniza alin, zor anlarimizda hayatta kalma icgudusu diy e bir sey var, siz onu canladirmissiniz, gorunmez varliklarin bu olayda bir rolu yok. Hayatiniz sizin draminiz, oyuncusu sizsiniz, kontrol de sizin elinizde.
Alakası yok o dönemde bana yardımını kesmis gibi düşünüyor Allahın varlığına inanmaz olmuş Stephan King teorilerini izledikce buna daha çok inanıyor kendimi bu şekilde pekistiriyordum.Ama ölümden sonra ya hesap soran bir güç varsa diye kendimi sorguluyordum.Hayatım bitmişti işte o dönemde Allaha sığınarak o ilahi gücün varlığıyla bu süreci atlattı diyorum.Az daha ateist oluyordum.

1-2 sayfayı okudum, adamın ani terkedişi dışında bir şeyini söylememişsiniz, söyleyemem falan demişsiniz. Anlattıgınız kadarıyla yorum yapacağım, bazen bir şeylerin canımızı yakması o şeyin yanlış oldugu anlamına gelmez. Ki inandığınız dinin islam oldugunu varsayarak yazıyorum bildiğim kadarıyla islam dininde eğer bir haksızlığa uğradıysanız, haksızlığa uğradığınız kişinin cezalandırıldığını illaki bu dünyada göreceksiniz diye bir şey yok. Ona göre inancınızı sorgulayabilirsiniz
Çözdük biz konuyu. 7. ve 8. sayfaya bakabilirsiniz.

Beni hamileyken eşim aldattı Bebeğimi kaybettim boşandım da bu kadar isyankar olmadım. Arkadaşım zamanında asiktiniz güzeldi bitti artık isterse o adam rezil olsun isterse vezir seni ilgilendirmez. Kabullen
Asıl isyan etmek senin Hakkı'nken.... Bu arkadaşın konu öyle karışık ki, Ada'm nişanlı kızlarla çıkıyor sonra nişanlımdan yarılamıyorum diyip ayrılıyor yeni kızla çıkıyor, diğer kızda kabul ediyor devam ediyor bu karmaşanın içinde hangisinin duası kabul olacak....
Zor günler atlatmışsınız, Allah yardımıncınız olsun daima...

Alakası yok o dönemde bana yardımını kesmis gibi düşünüyor Allahın varlığına inanmaz olmuş Stephan King teorilerini izledikce buna daha çok inanıyor kendimi bu şekilde pekistiriyordum.Ama ölümden sonra ya hesap soran bir güç varsa diye kendimi sorguluyordum.Hayatım bitmişti işte o dönemde Allaha sığınarak o ilahi gücün varlığıyla bu süreci atlattı diyorum.Az daha ateist oluyordum.

Stephen King'in teorileri muhtemelen bilimkurgu uzerinedir, zira kendisi bir roman yazari.

Stephen Hawking demek istiyorsunuz, ama goruldugu gibi teorilerini pek anlamamissiniz. Adami suclamayiniz.

Asıl isyan etmek senin Hakkı'nken.... Bu arkadaşın konu öyle karışık ki, Ada'm nişanlı kızlarla çıkıyor sonra nişanlımdan yarılamıyorum diyip ayrılıyor yeni kızla çıkıyor, diğer kızda kabul ediyor devam ediyor bu karmaşanın içinde hangisinin duası kabul olacak....
Zor günler atlatmışsınız, Allah yardımıncınız olsun daima...

Teşekkürler canım şimdi iyiyim tekrar evlendim ve bir kızım var. Eski eşim acı çekse de çok mutlu olsa da benden gitmiş umurumda olmadı hiç. Tabi ki güvenim gitti,bebeğim gitti,umutlarım gitti o dönem çok yaralar açtı bende ama hayatta hersey sevgili yada kocis değil. Millet deliriyor kocam da kocam diye. Dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz ve kendimizin değerini bilelim.

Teşekkürler canım şimdi iyiyim tekrar evlendim ve bir kızım var. Eski eşim acı çekse de çok mutlu olsa da benden gitmiş umurumda olmadı hiç. Tabi ki güvenim gitti,bebeğim gitti,umutlarım gitti o dönem çok yaralar açtı bende ama hayatta hersey sevgili yada kocis değil. Millet deliriyor kocam da kocam diye. Dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz ve kendimizin değerini bilelim.

Kesinlikle öyle Can'ım, çok sevindim senin adına çektiğin acıların karşılığını sen mutlulukla almışsın önemli olan bu, bu kadar kin beslemek beddua etmek iyi değil kesinlikle olumsuzluk içinde boğulur insan

Back
X