- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi _donukpudra_
Çok yanlış birisini sevmişim. Deli divane oldum onun için. Çok uzaktaydık. Yapmadığım fedakarlık kalmadı. Çok sevdim nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Sonra ayrıldık. Adam gibi sebep gösteremedi. Gece yanında uyurken sarılıp 'seni seviyorum' diyen adam sabah bir yabancı gibi davrandı. Ayrıldık işte sonuç olarak. Ardından 1 ay geçmeden başka bir kızla oldu. Ben gece gündüz ağlarken, o başka bir kızla gününü gün etti. Hala ediyor. Üstelik arada bir sürü olay oldu. O kıza karşı beni küçük düşürecek şeyler söyledi. Sindiremiyorum. Aradan 8 ay geçti. Onu artık sevmiyorum evet ama yaptıklarının cezasını neden almıyor diye sorguluyorum. Ve artık islama inancım azalmaya başladı. Çok canım yandı, çok göz yaşı döktüm ama o yaptıklarının cezasını çekmedi. Kime ne zararım vardı ki? Benim cezam mıydı yaşadıklarım? Adalet yok mu?
Yasadiklarinizin dinle ne alakasi var? Inanciniz bu kadar sallantidayken ne bekliyorsunuz Allah'tan? Hic beklemeyin bosuna. Bizler beterin beteri var, Allah beterinden saklasin diye dua ederiz. Bir ask acisi cektiniz diye birden adalet yok mu oldu? Dunyanin sonu degil ya, biraz da sukredin.