canım siz kaç yıllık evlisiniz? son 1 yılda eşinle ilgili tam 10 tane konu açmışsın ve içerikleri hep aynı; bıktım,boşanacağım..hep aynı şeylerden dert yanmışsın,üzülmüşsün..
yani belli sorunlar var ve saygıyı yitirmişsiniz siz..eşin de sen de..düzelir mi bilemem ama çaba harcamıyorsunuz ki..senin kıskançlıkların ve müdahaleci tavırların eşinin kaba ve umursamaz tavırları sizi bu noktaya getirmiş bence.
açtığınız konulara baktım içeriklerini okumadım inanın başlıkları yetti
bence de boşanın gitsin ikiniz içinde en iyisi bu boşanmayı gerektirecek bir durum var mı yok ama bu kadar uzatıldığına göre boşanmak en sağlıklısı
benim eşim kozmetikçi işyerine hergün abartmıyorum yüzlerce kadın geliyor ben ne yapayım şimdi intihar edeyim o zaman ,
ben eşime çok güveniyorum onu çok iyi tanıyorum ya güvenmeyi deneyin yada dediğim gibi boşanın gitsin
bu masada 3 bayanla işe gırmseı ile başlayan bı durum değıl sonradan gelışti ve kendınde bırçok değişikler gördüm
Değişir tabi değişmez mi ben bile bazen oda da beyfendi muhabbetlerinden bunalım kaçıyorum başka bir köşeye kuaför muhabbeti yapmam lazım acil diyorum :)) Hafta sonu hurriyet ik'da tam da bu konu ile ilgili bir yazı vardı okumanızı isterdim, ortamda tek cins olmanın zorlukları, avantajları diye.. Sonuçta nasıl olursa olsun insanın gittiği yer evi ve evinde huzur ister, onu gülerek karşılayacak hayatı paylaşacak bir eş ister...
ev bakıyoruz arkadaşı bırkaç ev göndermiş satılık önce evlere baktım maılde dün gönderılmış ve sılınmemışti
Maillere bakabilirsiniz bunda sorun yok ama ne yazıp çizdiğine karışmamalısınız, sonuçta o işyerinde o çalışıyor ve her gün o insanlarla birlikte.. Çok basit ama sizin evliliğiniz yolunda olsa, saygılı mutlu bir çift olsanız hayatlarınıza müdahele etmiyor olsanız size bir hediye alacak olsa o kadınlardan bile fikir alabilirdi zamanla.
bu tarz çirkın davranışlardan rahatsız oldum bu maıllere dahıl olma dedım ama asla böyle düşünmedım iyi nıyetle idi
Söyleme şekliniz malesef bana iyi niyetli gelmedi, bana birisi böyle bir çıkış yapsa bırakın eşi, arkadaşım dese sanane derim!
bırde eşimin olacak (adamın) maılınden cvp verırım eşim gibi cvp verırım dedım bılmıyorum çok mu yanlıştı.
Ben kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum hala, sizi ilgilendirmez. Sonuçta adam sizi aldatmıyor ya da sizden gizli saklı bir iş yapmıyor, her iş yerinde olan klasik bir dedikodu durumu işte... Hangi iş yerinde yok ki bundan, yok diyene inanın gülerim.
offff kafam allak bullak sohbet edebılır tabı kı ama bu dedıkodu alaycı tavırlara bır ınsana yapılıyor
Olabilir, yeri geldiğinde sizinde arkadanızdan birileri (aile büyükleri, eş, dost, akraba vs....) alaycı tavırla dedikodunuzu yapıyor olabilir, siz bile bir arkadaşınızla iki kahve muhabbeti arasında bir arkadaşı çekiştiriyor olabilirsiniz insanız hepimiz, doğru demiyorum ama olabilir diyorum..
saygı çoktan bıttı maalesef,
Sevgi bitti mi peki? Bu ilişkinin bu hale gelmesinde tek suçlu beyfendi mi acaba? Siz çok mükemmeliyetçi olabilir misiniz? Dik çıkışlarınız olabilir mi? Empati kurmayı denediniz mi?
başımın ağrısından sağlıklı düşünemıyorum ama bıtmesı en hayırlısı
Hızlı kararlar almadan önce gerçekten empati kurun, biz nasıl evlendik ve bu evlilik nasıl bu hale geldi, etkenler neler? bu adam neden böyle bakıyor ben neden ona böyle davranıyorum ve biz birbirimize neden kırıcı sözler sarf ediyoruz sorularını sorun, cevaplara göre ya evlilik terapistine gidin ya da boşanın bu sizin kararınız.. Ağrı kesici alın isterseniz, yormasın sizi bu baş ağrısı :)
ondan artık nefret edıyorum ağlamaktan gözlerim şişti kimseye anlatmadım ama ortalığı ayağa kaldıracağım.
Hemen konuya geçmek istıyorum.eşim iş değiştirdi temız işyeri farklı kurumsal maaşı da yüksek.
Eski işyerınde çalışırken etrafında çalışan kadın hiç yoktu bu arada 3 kadınla aynı masada oturuyor
Öncekı konumdan bılenler bilir.ve eşim özellıkle iş değişimden sonra bana karşı da fazlasıyla değişti.
Neyse bu kadınlardan biri işe yeni girmiş,konuşma şeklı kaba,bağırarak konuşan,elındekı bardak tlfon ne varsa masaya çarpan vs. böyle şikayetler edıyordu bana
Herkesin sıkıntısı varmış bu kadınla ve diğer 3 bayan farklı zamanlarda tartışmış yenı işe gıren hanımla
Dün tesadüfen bır maıl gördüm x hanım yenı işe giren hanımla ilgili dalga geçerek maıl atmış ,
2 bayana ve eşime.
Ben onların tartışmasından sanane ,niçin bu maılı onca erkek içinden sadece sana göndermiş.bu yapılan hiç hoş değil
Eşim;bende rahatsız oluyorum , o yüzden olamaz mıdedi yüzünü gözlerını görsenız boğacak benı nerdeyse
Ben; Maılıne cvp verır mısn? Bu tarz hıç hoş değil,bu konuların içinde olmak istemedığını falan yazabılırsın
Yada toplanıp, bu hanımla rahatsızlıklarınızı dile getırebılır veya müdürnüzle konuşabılırsınız ne gerek var bu çocukça maıllere dedım
Bu söyledıklerımde çok mu yanlışım ben.
Eşim;Gönderemem yazamam hıçbişey deyınce
Ben;bende senın adına ben yazarım o zaman dedım
Eşim;salak mısın sen nelerle uğraşıyorsun? dişlerini sıkarak söyleyince iyice sinirlendim bu kaçıncı benımle bu şekılde konuşuyor.
Ben;farklı bır maıl alıp müdürünüze gönderceğim, o maılı yada yarın işyerine gidip soracağım bu hanımlara ,senınle ndn dedıkodu yapıyorlar gibi bişeyler söyledım
Yapacağım değıl tabıkı,sinirle söyledım bunları
Eşim;böyle bırşey yaparsan s ..git, boşanırım senden
Ben;ayyy çok korktum falan derken sesler yükseldı
Camı kapatmaya çalıştı ben açmaya çalışırken yüzüme ve koluma vurdu 
Ben;Mılletın kadınları için bı bana vurmadığın kaldı deyınce
Daha vurmadım bıle oldu cvbı
Daha önce eşimin ailesi benı ıstemıyor dıye görüşmedığını yazmıştım.
Zaten canım ve içim acırken,
ahhhh zamanında ..(sustu).demekkı gördükleri bir şey varmış dedı
Beynimden vurulmuşa döndüm,elıme ne geçtıyse yere çarptım
Yattı bırkaç saat uyandı
Nedır pişmanlığın,zorla mı evlısın benımle .sen bana vuramazsın,vurmaya yeltenemezsın,sen kendını ne sanıyorsun dedim doğru dürüst cvp vermeden
Evle ilgili aptalca sorular sordu sanıyor ki,bırkaç günlük küslükten sonra barışacağız
Not:herhangı bır yerımde ufacık zedelenme olsaydı polis çağıracaktım
Sonuç:Bitti bu evlilik
ben boşansam mı acaba diye bır soru sormadım kii, yıne de teşekkür ederım gösterdığınız yol ve yardımlar için
olaya ne şekılde baktığınızı anladım
çok kötü yanlış birşey yapmış olsam da bana VURAMAZ VURMAYA CESARET EDEMEZ
sadece konulara ve başlıklara bakarak benım hayatımı evliliğimi yaşadıklarımı anlayamazsınız
yazılmamış anlataılmamış yanlış ifade edılmış o kadarr şey var kıı
kıme ne kadar anlatabılırım yaşadıklarımı
bir saat bıle uyamadım bu şekılde yazıyorum ve kendımı hiç iii hissetmıyorum
muhtemelen diğer konularda da böyle hıssetmışımdır
Allah bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın
herkesın fıkrı olabılır ve sağolun
soz konusu siddet degilmi?!! neden ofice hayatinda olur oyle seyler
tepkinde haksizsin agirlik oluyor yorumlar anlamiyorum
tamam abartti tamam tepkisi sacmaydi hatta
kadin kocasinin uc kadinin dedikodusuna dahil olmasina sinirlendi ve
abartarak tepki verdi
sonuc dayak yedi
cokmu kasindi? her kasinan dayakmi yiyor?
deseki esim bana küstü konusmuyor o zaman esine bol bol hak verirdiniz
ama "vurarak" terbiye etmeye kalkan bir herif var ortada
ve bence bosan gitsin ilk defa vurmuyor zaten adam
sesini cikartmayacaksin yada ...
önceki konularınızı gözden geçirdim,hatta birtanesi beni şaşırttı"eşime karikatür yolladım,ama cvp vermedi" bence birşeyler yapın ve adamı biraz rahat bırakın..adamı "delirtmişsiniz"sonra da "bana vurdu"diyorsunuz..Allah eşinize sabır versin
siz onun annesi değilsiniz, ondan intikam almak için kendinizi rezil edersiniz.. hiçbir müdür, personelin eşinden gelen maili teşekkür ederek karşılamaz.. size gülerler ve bu sefer de dedikodusu yapılan kadın siz olursunuz inanın.. eşinize birşey olmaz, sizin yüzünüze salak diyen adam sizin arkanızdan "eşim akli olarak rahatsız kusuruna bakmayın" dese siz küçük duruma düşersiniz, ona hiçbir şey olmaz.. aslında ben hala anlayamadım size ne?
dün müdüre gönderirim derken ciddi değildim
bugün sinirden göndermemek için kenımı zor tutuyorum ve adım ve soyadımla alıp göndermem gönderecek olsam
kım gönderdı dıye bulmaya uğraşmazlar
yüzüne gülüp arkasından x hanımı rencıde edemezler koca ınsanlar
3 kadına eşim de uyamaz eğer varsa ısrarı benım eşim olamaz
ne öyle vıcık vıcık luablı erkekten nefret ederım
sadece bu yol bu tarz yanlış demiştim en başta
devamını yazdım işte
nasıl bu noktaya gelındı anlayamadan
ben boşansam mı acaba diye bır soru sormadım kii, yıne de teşekkür ederım gösterdığınız yol ve yardımlar için
olaya ne şekılde baktığınızı anladım
çok kötü yanlış birşey yapmış olsam da bana VURAMAZ VURMAYA CESARET EDEMEZ
sadece konulara ve başlıklara bakarak benım hayatımı evliliğimi yaşadıklarımı anlayamazsınız
yazılmamış anlataılmamış yanlış ifade edılmış o kadarr şey var kıı
kıme ne kadar anlatabılırım yaşadıklarımı
bir saat bıle uyamadım bu şekılde yazıyorum ve kendımı hiç iii hissetmıyorum
muhtemelen diğer konularda da böyle hıssetmışımdır
Allah bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın
herkesın fıkrı olabılır ve sağolun
sevgili konu sahıbı şu an sinirlisin başka kadınlar yüzünden eşinin sana vurduğunu düşünüyorsun fakat yanılıyorsun
vurmak kırmak olaylarına çok karşıyım fakat olaya objektif bakmalıyız adam sana sınırlendiği için vurmuş, başka kadınlara senden daha çok değer verdiği için falan değil vurma olayını çarpıtmamak için diyorum
ayrıca o maili müdüre yollarsan hem sen, hem kocan rezil olur ki eşin işinde yeni henuz ortamı bilmiyor sen adamın itibarını iki paralık ederk mi ona iyi eş olacaksın?
senın diyeceğin şey çok basitti aslında, aşkım bunlar çok çocukça ve basit şeyler ama zaten sen bunlara önem verecek bi adam değilsin demen senı o adamın gözünde bambaşka bir yere getirirdi
sakın kımseye mesaj falan atma. sana vurması konusunda özür dilemesini bekle konuşma bekle bakalım sinirleriniz yatışsın bu yuzden boşanılmaz fakat bu vurma işi bilemiyorum ya bu olayda önünü keser pişman edersin ya da en ufak başka bir olayda yıne vurur.
böyle şeyler yazmayın yhaa gider boşanır hiç tanımadığınız bırının gunahını alırsınız çok buyuk vebl boşanın gıtsın demek bı aıle var ortada bır boşanma olunca yer gök titrermiş o kadar üzücü bi olay boşanma nasıl boyle rahat rahat soyleyebılıosunuz boşan gıtsın bıseyler yolunda gıtmıosa urascaksın yoluna sokcaksın bu ne yhaaa hemen kaç bosan gıtsın
Evet biraz fazla abartıyorsunuz herşeyi diğer konularınızı da okudum çok üstüne düşüyorsunuz konuları büyütyorsunuz ama,
sizi çok iyi anlıyorum ilgi bekliyorusunuz eşinizden haklı olarak, ve okuduğum kadarıyla şiddete meyilli eşiniz en ufak şeyde böyle yapıyor bir kavga olsa tekme tokat dövebilir , evliliğinizde genel olarak çok sorunlar var önce bunları halletmenız gerekir ,
eşiniz de onu çok bunalttığınız için kendince böyle yollara başvuruyor demek ki,
çok fazla yıpratıp üzüyorsunuz kendinizi biraz sakin ve rahat olmaya çalışın üstüne o kadar düşmeyin ki kendini bir şey sanmasın ,önce siniiriniz geçsin sakinleşin sonra da tüm sorunlarınızı eşinizle konuşun çözülmüyorsa da daha fazla uğraşmayın bence zaten boşanmayı düşünmüşsünüz belki de öylesi en hayırlısı .
çok gecmıs olsunöncelıkle bu maılleşme başta arkadsmıs gıbı başlayıp devam etmesın sonra sızde haklı olarak kızmısınız dayak yemıssınız bunun azı çou darplısı darpsızı olmaz ama pencereyı açmak ıstemenıza hiç anlam veremedım yanı herkes duysun kocam benı dövuyor pek hoş olmamıs bu tabı ama o ankı sınırınıze verıyorum ben size tavsıyem yumusaklılıkla tatlılıkla esinizi kendınıze bağlamanız ama pat dıye de değişmeyın yavas yavas kocanızı o bayanlara kaptıracak değılsınız heralde ortalık koca avcılarıyla dolu brı ayrılsada alsak dıye beklıolar pusuda onlara fırsat vermeyın evlılıgınıze sahıp çıkın
dayağın meşru müdafaa dışında savunulacak bahane bulunacak bir tarafı yoktur. hani bu kadıncağız eline bıçak alıp kocasına mı saldırmış, vazo vs. ağır birşey mi fırlatmış kocasının kafasına da bu muameleye maruz kalmasına sebep aranıyor. çok şaşırıyorum yorumlara cidden.
böyle şeyler yazmayın yhaa gider boşanır hiç tanımadığınız bırının gunahını alırsınız çok buyuk vebl boşanın gıtsın demek bı aıle var ortada bır boşanma olunca yer gök titrermiş o kadar üzücü bi olay boşanma nasıl boyle rahat rahat soyleyebılıosunuz boşan gıtsın bıseyler yolunda gıtmıosa urascaksın yoluna sokcaksın bu ne yhaaa hemen kaç bosan gıtsın
boşanmayıp ne yapsın adamın belliki konu sahibi önemsediği yok işyerine gel de insan gör gibi birşeyler demiş eşine yani bu demek oluyor ki sen insan değilsin ..
konu sahibi en ufak hesap sormaya kalkınca s..git gerizekalı diyor kadına ( ne kadar aşağılayıcı bir durum ) hee zaten bide dayak var konu sahibi ısrarla beni ilk dövmesi değil diyor ne yapsın şimdi bu kadın insan yerine konmasın dayak yesin hakaret işitip otursun mu yuva kolay kurulmuyor diyorsunuz iyide hayata bir kere gelip kıymet bilmez deli bie adamla yaşamaktansa boşanır anasının babasının kahrını çeker daha iyi
zaten ilk yorumunda bu konu ile ilgili boşanılacak bir durum yok yazdım fakat diğer konularını okudukça şok oldum
konu sahibi zaten bitti bu iş demiş farkındaysanız ilk yazısında !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?