Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

sevgili konu sahıbı şu an sinirlisin başka kadınlar yüzünden eşinin sana vurduğunu düşünüyorsun fakat yanılıyorsun

vurmak kırmak olaylarına çok karşıyım fakat olaya objektif bakmalıyız adam sana sınırlendiği için vurmuş, başka kadınlara senden daha çok değer verdiği için falan değil vurma olayını çarpıtmamak için diyorum

ayrıca o maili müdüre yollarsan hem sen, hem kocan rezil olur ki eşin işinde yeni henuz ortamı bilmiyor sen adamın itibarını iki paralık ederk mi ona iyi eş olacaksın?

senın diyeceğin şey çok basitti aslında, aşkım bunlar çok çocukça ve basit şeyler ama zaten sen bunlara önem verecek bi adam değilsin demen senı o adamın gözünde bambaşka bir yere getirirdi

sakın kımseye mesaj falan atma. sana vurması konusunda özür dilemesini bekle konuşma bekle bakalım sinirleriniz yatışsın bu yuzden boşanılmaz fakat bu vurma işi bilemiyorum ya bu olayda önünü keser pişman edersin ya da en ufak başka bir olayda yıne vurur.

6 sene oldu

bu son 1 senenın içinde 6 ay falan ayrı kaldık iş nedenıyle

belkı bekar hayatı ona rahat geldı bılmıyorum

ne söylesem bı şekılde suçlanıyorum ben

6 aylık dönemde belırllı sürelerle,bır araya geldık ama ilgi sıfırdı

müdahale konusunda kendısı altta kalmaz

ama olmayan sabrı,vakti,tahammülü vs. herkese var

asıl sorun burdan başladı

ben boşansam mı acaba diye bır soru sormadım kii, yıne de teşekkür ederım gösterdığınız yol ve yardımlar için

olaya ne şekılde baktığınızı anladım

çok kötü yanlış birşey yapmış olsam da bana VURAMAZ VURMAYA CESARET EDEMEZ

sadece konulara ve başlıklara bakarak benım hayatımı evliliğimi yaşadıklarımı anlayamazsınız

yazılmamış anlataılmamış yanlış ifade edılmış o kadarr şey var kıı

kıme ne kadar anlatabılırım yaşadıklarımı

bir saat bıle uyamadım bu şekılde yazıyorum ve kendımı hiç iii hissetmıyorum

muhtemelen diğer konularda da böyle hıssetmışımdır

Allah bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın

herkesın fıkrı olabılır ve sağolun

tek tek cvp vermışsın teşekkür ederim

elbette bende hata vardır

yüz yüz haklıyım dıyemem

ama bazı yaptıkları bana bu eşim olamz dedirtiıyor

çok gecmıs olsunöncelıkle bu maılleşme başta arkadsmıs gıbı başlayıp devam etmesın sonra sızde haklı olarak kızmısınız dayak yemıssınız bunun azı çou darplısı darpsızı olmaz ama pencereyı açmak ıstemenıza hiç anlam veremedım yanı herkes duysun kocam benı dövuyor pek hoş olmamıs bu tabı ama o ankı sınırınıze verıyorum ben size tavsıyem yumusaklılıkla tatlılıkla esinizi kendınıze bağlamanız ama pat dıye de değişmeyın yavas yavas kocanızı o bayanlara kaptıracak değılsınız heralde ortalık koca avcılarıyla dolu brı ayrılsada alsak dıye beklıolar pusuda onlara fırsat vermeyın evlılıgınıze sahıp çıkın

çok pardon boşanırım senden diyen siz değil eşinizmiş

Evet biraz fazla abartıyorsunuz herşeyi diğer konularınızı da okudum çok üstüne düşüyorsunuz konuları büyütyorsunuz ama,

sizi çok iyi anlıyorum ilgi bekliyorusunuz eşinizden haklı olarak, ve okuduğum kadarıyla şiddete meyilli eşiniz en ufak şeyde böyle yapıyor bir kavga olsa tekme tokat dövebilir , evliliğinizde genel olarak çok sorunlar var önce bunları halletmenız gerekir ,
eşiniz de onu çok bunalttığınız için kendince böyle yollara başvuruyor demek ki ,

çok fazla yıpratıp üzüyorsunuz kendinizi biraz sakin ve rahat olmaya çalışın üstüne o kadar düşmeyin ki kendini bir şey sanmasın ,önce siniiriniz geçsin sakinleşin sonra da tüm sorunlarınızı eşinizle konuşun çözülmüyorsa da daha fazla uğraşmayın bence zaten boşanmayı düşünmüşsünüz belki de öylesi en hayırlısı .

Son düzenleyen: Moderatör:

vurdu diyorum ılk defa değil diyorum

bana anlatılan ofis hayatındakı durumlar

banane ofis hayatından ben 3 kadınla yaptığı dedıkodudan bahsedıyorum
herkes istediğini seçip cvp verıyor

sanırım benı anlamayan ,anlayandan daha fazla

:) diğer konumdan sadece burayı alıp bununla mı karar verdınız

sinirli ve üzgün anımda aklıma ılk gelenı düşünmeden yazdığım şeylerden biri

asıl sorun ılgısız evde varlığı yokluğu bellı olmayan bir koca

işte bende ifade edemeyecğince kendimi
böyle anlaşılabılıyor

haklsınız ne dıyeyım

her şeyı baştan anlatmaya kelımeler yetmez

zaten benimde ifadem yanlış

konuşalım bir dınleyın derdımı ahhh keşke ama bu mümkün değil

böyle şeyler yazmayın yhaa gider boşanır hiç tanımadığınız bırının gunahını alırsınız çok buyuk vebl boşanın gıtsın demek bı aıle var ortada bır boşanma olunca yer gök titrermiş o kadar üzücü bi olay boşanma nasıl boyle rahat rahat soyleyebılıosunuz boşan gıtsın bıseyler yolunda gıtmıosa urascaksın yoluna sokcaksın bu ne yhaaa hemen kaç bosan gıtsın

konunun en başında gayet düzgün bir şekılde çocukca gıbı şeyler söyledım

ilk tepkısı kiiii bunu genelde yapıyor, diğer kadınları savunmak

dediğin gibi söyelsemde farketmeyeckti bence
çünkü ne söylesem batıyor ona

bılmıyorum bunlar nasıl unutulur devam edılır
çok zorrr

müdüre maıl atarım derken farklı bı maıl adresi alıp atarım demiştim

ben olduğumu uğraşmadan asla bulamzlar ama insanlık bende kalsın

aslında arkadan konuşmanın dedıkodu yapmanın cezasını çekmış olurlardı

üstüme daha fazla atarım şuan gıcığım kendısıneee

boşanmayıp ne yapsın adamın belliki konu sahibi önemsediği yok işyerine gel de insan gör gibi birşeyler demiş eşine yani bu demek oluyor ki sen insan değilsin ..

konu sahibi en ufak hesap sormaya kalkınca s..git gerizekalı diyor kadına ( ne kadar aşağılayıcı bir durum ) hee zaten bide dayak var konu sahibi ısrarla beni ilk dövmesi değil diyor ne yapsın şimdi bu kadın insan yerine konmasın dayak yesin hakaret işitip otursun mu yuva kolay kurulmuyor diyorsunuz iyide hayata bir kere gelip kıymet bilmez deli bie adamla yaşamaktansa boşanır anasının babasının kahrını çeker daha iyi

zaten ilk yorumunda bu konu ile ilgili boşanılacak bir durum yok yazdım fakat diğer konularını okudukça şok oldum

konu sahibi zaten bitti bu iş demiş farkındaysanız ilk yazısında !

dayağın meşru müdafaa dışında savunulacak bahane bulunacak bir tarafı yoktur. hani bu kadıncağız eline bıçak alıp kocasına mı saldırmış, vazo vs. ağır birşey mi fırlatmış kocasının kafasına da bu muameleye maruz kalmasına sebep aranıyor. çok şaşırıyorum yorumlara cidden.

çoktan kendını bı bo.... zannettırdım ben ona

bu kadar değersizsem ben daha da uğraşmaya gerek yok

sabrettıkçe düzeleceğıne daha kötü oldu

ses yukseldı dıe kapattı pencereyı

sesını yukseltme mılletten çekınıyorsan uyuzzz

kımseye duyurmadım şükretsın

herkes bırbırınden farklı,düşündükleri de farklı

ofis hayatını merak etmıyorum

ofis hayatı,vurmasının önüne geçti

eeee diğer konumlarımda anlatamadığım bazı yerlerde saçmaladığım olmuş

olsun yıne de herkes benımle aynı şeyi düşünemez hıssedemez

buradaki hiçbir kadının üyeler boşan dedi diye boşanacağını sanmıyorum herkes belirli yaşta ve mantıkta ,o kadar kolay değil bunu hepimiz biliyoruz.ama işler yolunda gitmiyorsa da elbette boşan yönünde tavsiyeler de olacak.

asla unutamadığım unutamayacağım sözlerden bazıları

dedım yaa sabrı tahammülü yok diye
öylesıne evlıyız iştee....

Herkes ne kadar hoşgörülü olmuş ya neymiş efendim iş arkadaşları ile mailleşebilir.Evet iş için mail atabilirler ama konu başka bir kadını çekiştirmekse çok saçma ve komik altında başka birşey ararım ben.Ayrıca konu sahibi benimle ilgilenmiyor diyor ama o saçma dedikodular için iş arkadaşları ile konuşabiliyor yani zaman ayırıyor.Sizi bilmem ama bende olsam aynı tepkiyi gösterirdim.Arkadaşın tek yanlışı müdüre mail atacam demesi oda sinirden söylemiş.Ayrıca hiç bir olay vurmasını haklı çıkarmaz kalkan el bir daha inmez ! Arkadaşım üzülme lütfen ayrılmak istemiyorsan özür dilemesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…