Bana yapılanların cezası verilmedi İçim acıyor...

O nasıl bir laf tövbe de.. En ufak bir sıkıntı da Allahı yok saymak nedir.
Sanmaki Dert Tek Sende Var sende ki derdi nimet sayanlar var,sana bunu der ve susarım.

Öncelikle şunu unutmayın her şey Allah'tan gelir ve şununda farkında olun bu yaşadıklarınız bir sınav siz bu sınavı sabrınızla ve yoktan var edene inanarak geçeceksiniz sınavınızı ayette ne diyor Allah en sevdiği kulunu sınarmış ayetler ap açık yazılmakta Allah sevdiği kullarını sınarmış peygamberler Allah'ın en sevgilileri sınava tabi tutulurken biz acîz bir kul olarak nasıl baş kaldırırız Hz Eyüp peygamberimiz rıvayetlere göre bir gece 18 tane oğlunu bilenler bilir çok varlıklı bir peyganber malını sağlığını tek bir gecede kaybediyor sonra sabrediyor ve sabrının ödülü olarak ibadetini vücuduna çıkan yaralar yüzünde yerîne getiremeyip yalvarır ve o an sağlığı malı 18 oğlu dirilir Yasin süresinde bile geçer (Kün Fe Yekün) ol der ve olur sakın sapma yanlışa

Cnm nerden biliyorsun mutlu olduğunu gelen gideni aratır bu bir ikinciside dışardan göründüğü gibi değil hiç bi şey. İşin iyiyse kendine bak deıer ver kendine gençsin .. saç boyat alısveriş yap mutlu et kendini her kadına iyi gelir..içten içe kendini yiyeceğine hayatın tadını çıkart..hayat kısa.. bu bir sınav allah başma dert varmesın bak trafina sıkıntısız insanmı var.. amaaann salla. Allaha sığın kurtul tövbe de..

Hayalhanem videolarını izle muhteşemler o gençler tüm nedenlerine cevap..

Hiç düşündünüz mü bilmiyorum ama
Hasta olabilirdiniz
Sakat kalabilirsiniz
İşsiz kalabilirdiniz
Çocuğunuz olabilirdi
Parasız olabilirdiniz
Insanlar sırt çevirebilirdi
Yardıma muhtaç olabilirdiniz
Bu liste böyle uzar gider
Ne zaman üzülsem daralsam hep benden daha kötü durumda olanları aklıma getiririm ve şükrederim size de tavsiye ederim acı ve çile çeken binlerce insan var ve biz onlardan üstün değiliz o kişi bizde olabilirdik ben daima şükürden yanayım tavsiye ederim
Tövbe edin Allah'a sığının Allah yardımcınız olsun

bence yanlış dusunuosun ,, Allah a ınancını kaybetmezsen asıl o zamann kazandgını goreceksın..cezasını vermedgını bılemezsın ..onu Rabbım bılır ve o en ıyisini bılır.. Bu dünyadakı varlığımızın sebebi baskalarını duzeltmek değil kendımızı duzeltmektır DOSdOGRU bir ınsan olabılmek için..hayat bu tür şeyleri İSRAF olarak goruyor..hıc kımseye degıl kendınıze saygınız olsun ve yep yenı hayata baslayın aynı yastayız ..Allah herkesın onune hayırlı temız ınsan eşleer cıkarsın ..

Canım benim üzülme ne olur Rabbim seni sahipsiz bırakmaz inançla bugün bismillah de yeni bir hayata başla neler değişecek hayatinda. Bak yerde insanların hiç görmeden basıp gittiği karıncanın bile rızkını turlu turlu veren Rabbim sana neler verecek. Allah de gerisini sil at. Onu bulan neyi kaybetmiş onu kaybeden neyi bulmuş. Salak bi adama takılıp kalma iyi olsa zaten ayrilmazdin.

Hayati dramatize edip sucuda yaradana atmayin litfen. Bu arada Eski esinden sana ne yahu!

Münevver kullandığın ilaç ne bilmiyorum bence doktorunla tekrar görüş. İlacın dozunda yeniden düzenleme yapılması lazım. Wallahi çok üzülüyorum. İtin teki için bitirdin kendini bu nedir ya? Lisansüstü düşünmez misin? MEB' le yurtdışına falan gitsen? Ah Ah neler kaçırıyorsun bir bilsen! Dışarıda kocaman bir hayat var ve sen minnacık bir su birikintisine sokmuşsun kafanı boğulmaya çalışıyorsun. Üstelik su o kadar sığ ki özel bir çaba sarf ediyorsun nefessiz kalmak için.

Bu arada etken maddesi farklı bir ilaçta deneyebilirsin. Sana iyi bir doktor lazım.

Neden ayrıldınız? Herkes yoluna baksın dıye degıl mı?
O bakmıs sızde ona bakıyorsunuz ....

kenini derhal topla daha cok gençsin maziyi bırak neden ben diye sorgulama kendini.elbet seninde karşına birisi çıkar geçmişle yaşanmaz allah onunda müstahakını verir sen böyle yapmaya devam edersen depresyondan hiç çıkamazssın.

Mutlu olmanızın anahtarı sizde. Siz böyle içinize kapanıp kaderinizin böyle olduğunu düşündükçe, geçmiş unutmadıkça hiçbir kapı açılmaz. Bakın evdesiniz kilo aldım diyorsunuz bu şekilde nasıl yeni bir hayatınız olabilir. Tek boşanan siz değilsiniz bunu öncelikle idrak edin, çalışmıyorsanız size uygun bir iş bulun, bilgisayar kurslarına gidin, spora yazılın, kilo verin, yürüyüşler yapın arkadaşlarınızla görüşün hemen birini bulmak için acele etmeyin bu yanlış kararlar almanıza ve yeni bir mutsuzluğa neden olabilir önce kendinizi toparlayın kendinizi ve hayatı sevin bir daha gelinmiyor bu dünyaya önce kendiniz için yaşamayı öğrenin Allah'a inanmıyorum diyorsunuz dualar okuyun göreceksiniz ferahlayacaksınız. Yapabilirsiniz.

Başkasının mutsuzlugu seni mutlu etmez. O sebeple onu mutsuz görsen ne olur görmesin ne olur. Kocan seni unutmuş önüne bakmış yeni bir hayat kurmuş. Sen hala ona takılı kalmissin hala 3 yıl önce de yaşıyorsun bu halinde kimse hayatına giremez zaten. O yüzden titre ve kendine gel. Koçani unut hayat güzel tadını ikarmaya bak. Sevgiler

Yaşamayan bilemez
Yasamadigimida nerden cikardin 25 yasinda bosandim eski esim 2 yil sonra evlendi evlendigi gun gelin konvoyunu kapimin onunden gecirdi. Ailemle cok ters dustum cok agladim psikolojik destek aldim ama hic bir zaman senin gibi isyan etmedim ve mukafatimida aldim cok sukur gecen yil dunya iyisi birine asik olup evlendim ve cok mutluyum.

yaşamayan bilmez, yaşamayan bilmez diyorsunuz da ilk boşanan siz değilsiniz sonda olmayacaksınız. eski kocası evlenen, aldatılan, dövülen, kapıya atılan daha sayamadığım nice kötü şey yaşayan kadın var sevgili ülkemde. nedir bu olayları dramatize etmek, nedir bu duygusallığa vermek hayatını bitirmek. derdiniz ne sizin ya? genceciksin daha yeni bir hayat kur kendine. çok sinirleniyorum sizin gibi insanları görünce. benim çevremde de var en yakınım hatta, üstelik erkek.. neymiş inancını yitirmiş, neymiş efendim Allah onu unutmuş (tövbe haşa). herkese verdiği gibi sizede kalp ve gerektiği yerde ona söz geçirmeniz için akıl fikir vermiş. siz ve sizin gibiler ne ediyorsanız sadece kendinize değil bu kendinizi saldığınız ruh halinizle çevrenizdekileri de bitiriyorsunuz. sirkelenin kendinize gelin. zira hayat sizin kafanızla çekilmez. ne bekliyorsunuz ne olsun yani nasıl mutlu olacaksınız. Rabbim sizlere akıl, fikir, dirayet versin.

Münevver, merhaba. Umarım iyisindir. Ara ara gel gitler yaşaman normal. Bu hemen seni yıkmasın. Hiç sigara içmeyenle sigara içip sonrasında bırakmış biri aynı olmaz. Bu da bunun gibi. O hiç sigara içmemişler gibi, sıfır noktasıda asla olamayız ama şunu da bilmeni isterim. Hayat denilen şey aslında şu değil: Yani mutlu olmak için evlenilecek, çocuk yapılacak... böyle bir kural yok. bunlar bizim salakça kafamızda tasarladığımız, ve mutlu olmak için kendimizce böyle bir sıralama yaptığımız şeyler. Mutluluk bizde, içimizde. Onu arayarak bulubilirsin. Mutluluk bir başkasına da bağlı değil.
Şunu da unutma: Yüzde yüz mutluluk diye bir şey yok. O evlenip çoluk çocuğa karışanların da bir sürü sorunlar var. Hayat böyle. Kimse mutlak mutluluğu yaşamıyor. Herkesin bir sorunu mutlaka oluyor.
Önce kendini affetmelisin. Kendini mi suçluyorsun olanlardan? Bırak herşey olması gerekiyordu ve oldu. Sorgulama. Hayat sorgulamayı sevmez, sadece yaşa. Bak üç yılın böyle geçti, daha fazla kendine zulüm etme.
Şükür ki ailen yanında. Ümidi asla kesme. Nefes alıyorsan şükret, elbet güzel şeyler olacak. Güzel şeyler geç gelir zaten ki kıymeti bilinsin diye. kötü şeyler çabuk olur zaten. Ve şunu unutma evren yavaşlığı sever. O yüzden hep sabredin derler. Eski eşini görünce hissettiklerine takılma. Ara ara gelgitler olacak, bu normal. Bir süre sonra o sana artık sokaktaki herhangi biri gibi gelecek. Şu an için onu hala önemsediğin için bunları hissediyorsun. Bir süre sonra gözünde o değersizleşince, onu gördüğünde de bir şey hissetmediğin gibi "ay ben bununla mı evlenmişim" bile diyeceksin. Her şeyin bir zamanı var. Bizler sabırsızız. Tedavine devam et Münevver ve kendinde değişimi başlat. Dıştan içe doğru değişim.... Önce daha iyi hissetmen için dış görünüşünde değişiklikler yap. Dış görünüşünde yaptığın değişim ruhuna da yansır. Sonra da içine yönel biraz. Özüne in. Yalnızlık da kötü bir şey değil, hatta bazen son derece de keyifli. Yalnız kalmaktan da korkma. Ve en önemlisi kendinle barış, kendini affet....

Gecen bi arkadaş soylemisti aslında o yönden bakarsan çok rahatlıyor icin. Allah bu dünya da bi musibet vermisse ve sen bunu sabırla karsilayip bol bol dua.edersen bunun mükafatını diger tarafta alirsin demisti. Onlari görmek simdi sana zor gelse de imtihanin bu olduğunu düşün ve basariyla gecmek icin bol bol.dua.et namaz kıl Rabbime sarıl yoksa burda biz ne dersek senin içini rahatlatamayiz sadece rabbim rahatlatir seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…