Şimdi öncelikle ben erkeklerin bu tarz yalanlarına pek inanmıyorum mesela örnek veriyorum sadece eski kız arkadaşımı çok seviyodum en yakın arkadaşımla bastım işte ben paraya önem vermem vs yani düşünsem aklıma daha çok gelirde neyse konuyla alakası ne derseniz şimdi bu adam yurtdışına gidecek çalışacak uğraşacak emek verecek sonra evli bile değil bak sadece sevgilisi olan bi kıza herşeyi bırakıp gelecek bence yalan o evde kızın daha çok katkısı vardır o yüzden bırakmıştır. yada başka bişey olabilir neyse konumuza gelecek olursak adamın yaşı olmasa para kazanılır boşver derdim ama bu adam şimdiye kadar yapamamış yani bırak ev almayı birikim ile yapmamış evlendikten sonrada yapamaz bence zaten yapacak olanda o ışığı görürsün boşver bence kendi hayatına bak tabiki sırf maddiatı iyi diye kimseyle evlenilmez ama biraz gönlüne hoş gelsin birazda taşı sıksa suyunu çıkaracak cinsten biri olsun benim fikrime göre ha kardeşinin malı ne alaka anlamadım Allah daha çok versinBir sevgilim var fakat maddi olarak durumu kötü uuzun yıllar yurt dışında yaşamış orda ev almış birlikte yaşadığı kişiye evi bırakmış ve Türkiye'ye dönüp sıfırdan başlamış. Bir evi yok arabası yok sigortalı bir işte çalışıyor. Sıfırdan başladı ve iki yıldır birlikteyiz. Ama nasıl evlencez nasıl nişan düğün gözüm çok korkuyor. Yaşı da benden on yaş büyük. Bir kardeşi var ve kardeşi çok zengin biriyle evli evlerinde yok yok. Fakat ben sakın yanlış anlama yin kıskandım için değil ama evlerine 100 bin liradan fazla giriyor aylık kira gelirleri vs ne yapmalıyım herşey para değil seviorm ama bazen çok ben il tarafı da oluyor bu gözümü korkutuyor