Bana yardım eder misiniz? Ne yapmam gerektiğini bilmediğim bir evredeyim :(

Veya çocuğu 18 yaşına kadar devletin yetiştirip okutmasını da talep edebilirsiniz devletten. Ziyâret hakkınız oluyor çocuğu ve durumunuz düzelirse tekrar dilediğinizde yanınıza alıyorsunuz.

Şimdi siz çocuğu düşündüğünüz yaşanmasını istediğiniz için veriyorsunuz bu aklı ama sizce bir çocuk annesinin onu belli zamanlarda ziyaretiyle bir devlet yurdunda çok mu mutlu büyüyecek? Teşekkür mü edecek ileride ailesine benim için katlandın diye? Ben düşüncesizce hamile kalıp doğurayım devlet baksın öyle mi? Hele ki doğur evlatlık ver sevgiyle büyüsün fikrinize hayret ettim. Garantisi var mı bunun? Çocuk aldırmak günahta bakamayacağın çocuğu doğurup başka bir ailenin insafına bırakmak günah değil mi? Oturduğunuz yerden ne güzel akıllar veriyorsunuz. Bu sitede daha ne kadar şaşırabilirim acaba?

Günümüzde çocuk aldırma gunahina gerek yok... magdur bebek ve aileleri sahiplenen devletimiz var..

????
Siz bilmediğiniz hayatlar hakkında yorum yapıp ne güzel vebale giriyorsunuz böyle.

Devlet çocuğun başına çatı koyar tabi de, o çocuk annesiz babasız, kardeşsiz aile ne bilmeden sahipsiz büyüyecek. Sorunlu, mutsuz bir birey olacak hayatboyu. Şöyle yazıp bir çocuğu asla mutlu olamayacağı 80 yıllık bir hayata itiyorsunuz farkında mısınız?

O bebeğin yaşama hakkı var.
Eşinizle konuşun.
Hamileliğinizi bilmek onun da hakkı.
Boşanmak da sizin hakkınız.
Bu şartlar altında evliliği sürdürmek istemiyorum. Ama hamileyim, deyin mesela eşinize.

Ya kendine çeki düzen versin, ailesine sahip çıksın, ailesini bir arada sağlam tutsun...
Ya da size bebek 2 yaşına gelene kadar sahip çıksın, sonrasında boşanın.

Haklıya hakkını teslim edin.
Bebeğinize------yaşama hakkı
Eşinize------------baba olacağını bilme hakkı
Size-----------------değer göreceğiniz evlilik, aksi taktirde boşanma hakkı

Eşiniz bu hakların hakkından gelmiyorsa, size 2-3 yıl sahip çıkacak ve sonra herkes kendi yoluna...

Doğru demişsiniz olacak olan bu yazdıklarınız gibi görünüyor şuan

- Adam boşanalım demiş baba olmak umru mu sizce?
- çocuğa nafaka vereceğine inanıyor musunuz?
- Şu adamın baba olacağını bilmeye hakkı var mı sizce?

Ne güzel madde madde yazmışsınız da tek soruya cevap göremedim

KONU SAHİBESİ KARNI BURNUNDA, 5 PARASIZ SOKAKTA KLINCA NE YAPACAK??

Keşke tek madde yapıp buna cevap yazsaydınız

Psikolojik şiddet var diyorsunuz, adam sevgisiz boşanmak istiyorum diyorsunuz şu şartlar altında şöyle bir adama niye bedeninizi kullandurıyorsunuz?? Niye?? Boşanmak isteyen kadınlar neden hep hamile??

Doğru demişsiniz olacak olan bu yazdıklarınız gibi görünüyor şuan
Allah kolaylık ve gönül rahatlığı versin.
Bazen eşler birbirine öfke biriktiriyor.
Belki düzelecek olan evlilikler bu öfkeyle yıkılabiliyor.
Hamilelik çok duygusal bir dönem.
Bu duygusallıkla çok da mantıklı karar alamayabilir insan.

Aile terapisi mi deneseniz.
Dilerim eşiniz kendisine çeki düzen verir ve ailesini parçalanmaktan kurtarır,mutlu bir yuvaya dönüştürür.

Veya çocuğu 18 yaşına kadar devletin yetiştirip okutmasını da talep edebilirsiniz devletten. Ziyâret hakkınız oluyor çocuğu ve durumunuz düzelirse tekrar dilediğinizde yanınıza alıyorsunuz.

Çok şahane bir fikir. Çanta bu çünkü insan değil elden ele gezdirelim. 18yaşına kadar yetimhanede kalan çocuk tanımadığı anne ve kardeşin yanına güle oynaya gelecek çünkü. Abime/ablama baktın ama ben yurtlarda süründüm diye anneden nefret etmeyecek. Sonra normal, mutlu, sağlıklı bir birey olarak yaşamına devam edecek.

Son düzenleme:
Evet baba olacağını bilmeye hakkı var. Baba olmayı hak etmese de, bunu bilmeye hakkı var.

1 çocukla 5 parasız, mesleksiz, aile desteksiz, evsiz ne yapacaksa, karnı burnunda da onu yapacak.

Eşi olacak kişiden gelecek nafakaya güvenip boşanılır mı Allah aşkına!!!

"1 çocukla 5 parasız, mesleksiz, aile desteksiz, evsiz BUGÜN ne yapacak" keşke siz de buna cevap yazsaydınız.

Yani ne yazacağımı şaşırmış durumdayım sizin ne hakkınız var pardon da Bi cana kıymaya herhalde doğmamış diye cansız falan zannediyorsunuz Bi insan olarak bi kadın Bi anne olarak sizi şiddetle kınıyorum ne yaşarsanız yaşayın şartlar ne olursa olsun o çocuğun hayatını elinden almaya hakkınız yok yapmadan önce düşünseydiniz olduktan sonra aldırmak nedir yaa Allah akıl fikir versin yaşadıklarınız çok zor Allah yardımcınız olsun ama kusura bakmayın bu size Bi cana kıyma hakkını vermez

Ne alaka ister çalış ister çalışma 3 yaşındaki çocuğu tabiki size verir devlet

Yasamak sadece nefes alip vermekmi? Parasiz hir gür siddet icinde büyümek dahami iyi? Bu sekilde o cana kiyilmiyormuda? Sanki 1 cocuk yetmiyormus gibi 2 cocuk ile o siddet olan evde.

Eee ablacım siz yazmışsınız eş sahip çıksın diye. Bu adam böyle bir şey yapmaz, net. Kadın boşanmıyor zaten, adam boşanalım demiş 3 gün sonra adam çekip giderse konu sahibesi ne yapacak?

1 çocukla sokakta kalmak 2 çocukla kalmaktan kat kat iyi inanın.

Son düzenleme:
ne acı' biz çocuğumuz olsun diye maddi manevi her şeyimi verdik hala da uğraşıyoruz siz aldırmayı düşünüyorsunuz evet belkide sizde haklısınız ama aldırmayın çok yazık olur

Yasamak sadece nefes alip vermekmi? Parasiz hir gür siddet icinde büyümek dahami iyi? Bu sekilde o cana kiyilmiyormuda? Sanki 1 cocuk yetmiyormus gibi 2 cocuk ile o siddet olan evde.
Dediğiniz şekilde büyümeyebilir ama aldır demek nasıl mantıkdır ha yaşayan çocuğunu öldürmüş ha karnındakini aldırmış hiç bir fark yok o çocuk da hır gür içinde büyüyor deyin o zaman onu da öldür bu şekilde büyümesin diye Allah vermiş se vardır Bi bildiği

Anne baba düzenli periyotlarla çocuk devlette de olsa koruyucu aileye de verilse çocuğuyla görüşme hakkı oluyor... Annenin kürtaja sıcak bakmadığını düşündüğüm icin kotunun iyisi olarak devlet alternatiflerini sundum. Elbette herkes biliyor devlet ne kadar şefkat verebilir ki bir annesi babası kadar. Obur türlü kürtaj yaptırdığımnda da anne eliyle bir nevi bir cinayet işlemiş olma pişmanlığı, keşkeleri travmaları oluşabilir.

Ne kadar da zorlu bir durum,şu an aslında kendime dert olarak gördüğüm şeyler meğer dert bile değilmiş Allah yardımcınız olsun...

Hanımefendi ne bu şiddet bu celal ben aldırmaya hakkım var aldırıcam demedim aksine hakkımın olmadığını vicdanen doğru bulmadığımı belirttim zaten

Psikolojik şiddet var diyorsunuz, adam sevgisiz boşanmak istiyorum diyorsunuz şu şartlar altında şöyle bir adama niye bedeninizi kullandurıyorsunuz?? Niye?? Boşanmak isteyen kadınlar neden hep hamile??
Anlamadığım ve asla anlamak istemediğim bi durum bu neden yani nasıl bi kendini değersizleştirme !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…