- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
Siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz ki belki ben konu sahibinden daha kötü Bi durumdayım daha beter şeyler yaşadım.O kadının yerinde olmayı istediklerine emin misiniz? Yoksa sadece istedikleri mutlu ve sıcak yuvalarında bir bebek sahibi olmak mı? Evliliğinde mutlu olmayan bir kadın, boşansa çocuğuna yetemeyecek bir anne ve mutsuz iki çocuk. Yaşamak sadece nefes almak değil. Bu yüzden kadına vicdan yaptıracak şekilde yüklenmeyin. Siz az sonra bu konuyu unutacaksınız ama o çocuk ve kadın bir ömür bu hayatı yaşayacak. Duyarınızı başka yerde kasın.
Devletin bize verdiği bir hak değil hanımefendi. Beden benim bedenim olduğu için tanımak zorunda olduğu bir hak. Siz sanıyorsunuz ki kürtajı yasaklarsa kürtaj ortadan kalkar. Hayır sağlıksız şekilde merdiven altı yerlerde kaçak şekilde yapılmaya devam eder. İş kazalarında ölen çocukların, ışıklarda dilenen çocukların, soğuktan donarak ölen çocukların, istismara uğrayan çocukların, kimsesizler yurdunda sevgisizlikten gelişme geriliği yaşayan çocukların hesabı kime sorulacak?Devletin size verdiği Bi hak ona zaten kimsenin Bi lafı yok da hak diye de doğru bişey olacağı anlamına gelmez sizin vicdanınız bu kadar demek ki benim ki de bu kadar şuan güncel kanunları yazan da beşerdir şaşabilir ileride bilimsel olarak kürtaj kesinlikle yapılamaz bebek anne rahmine düşdüğü anda birey olarak kabul edilse var olan yasal hak kaldırılsa cinayet kabul edilse bu vebali kim ödeyecek kürtajla giden canların hesabı kime sorulacak burada bize düşen fıtratı değiştirmeden engelli engelsiz hiç Bi şeye bakmadan onu anne karnında yanlız bırakmayan rızkını doğsun doğmasın veren ALLAH a sığınmak.... Yapmadığımız nerden biliyorsunuz bizim inancımız sağ elin verdiğini sol elin bile görmemesidir
Yok malesef benim doğru düzgün bir ailem yok zaten şiddetten kaçıp çok küçük 16 yaşında evlenmiştim
Neyi alakasız buldunuz siz bilimden bahsettiniz bende size bilimsel açıklama yaptım. Mantıklı ve sağlıklı düşünme sizin düşüncenizse eğer siz bu şekilde düşünmeye devam edebilirsiniz ama ben asla sizin gibi düşünmeyeceğimYıllardır bu sitedeyim bana yazılan en alakasız ve saçma yorum bu oldu. Size vicdanınızla iyi günler diliyorum ama mantık ve sağlıklı düşünebilme yetisi de olmazsa olmazdır. Vicdana ek olarak bunları da edinmeye çalışın derim.
Evet onu da biliyorum. Evlatlık versin fikri size aitti, ona ithafen yazdım. Annenin çocuğun evlatlık verilmesini kabul etmemesi apayrı bir bencillik. Çocuğum devlet korumasında kalsın ben gelip alacağım o arada çocuğun yaşadıkları, terk edilmişlik hissini düşünen yok. Bu koşullar altında konu sahibinin durumunu düzeltip çocuğunu geri alması öyle kısa zamanda olacak bir şey değil. Ben de sizin alternatiflerinizin çok mantıksız olduğunu düşünüyorum kendimce ve dediğiniz gibi burası bir forum ve birbirimizi eleştirme hakkımız var. İyi forumlar size :)
Yahu devletimiz çooook güzel her çocuğa sahip çıkıyor, 18 yaşına gelince de kapının önüne koyuyor... Sonrasında kötü yola mi düşmüş, sokakta aç sefil mi olmuş kimin umrunda?- Adam boşanalım demiş baba olmak umru mu sizce?
- çocuğa nafaka vereceğine inanıyor musunuz?
- Şu adamın baba olacağını bilmeye hakkı var mı sizce?
Ne güzel madde madde yazmışsınız da tek soruya cevap göremedim
KONU SAHİBESİ KARNI BURNUNDA, 5 PARASIZ SOKAKTA KLINCA NE YAPACAK??
Keşke tek madde yapıp buna cevap yazsaydınız
Beden sizin hak da sizin vicdan da sizin yasaklansa bile Her zaman olduğu gibi yasal olmayan yollardan Bi şeklide yapılacak bu her konu da durumda böyle zaten önüne geçilemiyor malesef. Hayat ne kadar kötü olursa olsun sağlıklı düşünen biri ölmek istemez. Anne karnındaki çocuğa yaşamak istiyor musun sorusuna bile fırsat vermeden öldürmek ne kadar doğru bilemiyorum. Hayatta her zaman iyi şeyler olmuyor keşke hep güzel şeyler olsa biz elimizden geldiğince iyi şeyler güzel şeyler yapalım bu sadece kendi çocuğumuz için ailemiz için değil insanlık için yapalım.Devletin bize verdiği bir hak değil hanımefendi. Beden benim bedenim olduğu için tanımak zorunda olduğu bir hak. Siz sanıyorsunuz ki kürtajı yasaklarsa kürtaj ortadan kalkar. Hayır sağlıksız şekilde merdiven altı yerlerde kaçak şekilde yapılmaya devam eder. İş kazalarında ölen çocukların, ışıklarda dilenen çocukların, soğuktan donarak ölen çocukların, istismara uğrayan çocukların, kimsesizler yurdunda sevgisizlikten gelişme geriliği yaşayan çocukların hesabı kime sorulacak?
Daha kalp atışını duymadan sağlıklı gebelik olup olmadığını bilmeden söylemek istemedim çünkü erkenden herkese duyurmasını istemiyorum insanların konuşmalarına sorularına hem ne cevap vericem bilmiyorum hemde güle oynaya cevap verecek durumda değilim şuanRabbim ol dediğine sen kıyarsan ahirette hesabı ağır olur. Rabbim eşine akıl fikir ve vicdan versin. Çok ağır imtihan bu dilerim bir an önce feraha kavuşursunuz. Gebe olduğunuzu eşinizden neden saklıyorsunuz peki? Söyleyin belki eşiniz aldırmak isteyecek?
Kusura bakmayın ama evlatlık vermek kürtajdan çok daha az insancıl...o cana sormadan dünyaya getir, sonra yine sormadan bilinmezlige bırak sonrada insanım diye ortalarda gez...Ben yorumlarimda sahip olduğu bütün alternatifleri belirttim. Sadece Evlatlık versin önerisini işinize geldiği gibi cımbızlamasaydınız keşke..
Illa kürtaj düşünecek olursa net şartıyla, bir cana kıyma pahasina illa kürtaj olarak evladıyla kötü vedalasacagina, evlat edindirme yasal usulüyle daha nazikçe ve insanca evladıyla vedalasmasinin da mumkun olacağını ifade etmek istedim.
Kürtaj yasal olduğu kadar, benim sunduğum bütün öneriler de yasaldır.
Ben yorumlarimda sahip olduğu bütün alternatifleri belirttim. Sadece Evlatlık versin önerisini işinize geldiği gibi cımbızlamasaydınız keşke..
Illa kürtaj düşünecek olursa net şartıyla, bir cana kıyma pahasina illa kürtaj olarak evladıyla kötü vedalasacagina, evlat edindirme yasal usulüyle daha nazikçe ve insanca evladıyla vedalasmasinin da mumkun olacağını ifade etmek istedim.
Kürtaj yasal olduğu kadar, benim sunduğum bütün öneriler de yasaldır.
Kusura bakmayın ama evlatlık vermek kürtajdan çok daha az insancıl...o cana sormadan dünyaya getir, sonra yine sormadan bilinmezlige bırak sonrada
Daha kalp atışını duymadan sağlıklı gebelik olup olmadığını bilmeden söylemek istemedim çünkü erkenden herkese duyurmasını istemiyorum insanların konuşmalarına sorularına hem ne cevap vericem bilmiyorum hemde güle oynaya cevap verecek durumda değilim şuan
Ooofffff keşke izlemeseydim....ya nolur paylaşmayın şöyle şeyler ben artık tövbe billah unutamam bitti benim olayım şu an..] bu videoyu izleyin lütfen
Ne gerek var böyle bi paylaşıma. Kimi neye ikna ettiniz izleyen insanları üzmekten başka. Kusura bakmayın ama çok yersiz....bu videoyu izleyin lütfen
Neyi alakasız buldunuz siz bilimden bahsettiniz bende size bilimsel açıklama yaptım. Mantıklı ve sağlıklı düşünme sizin düşüncenizse eğer siz bu şekilde düşünmeye devam edebilirsiniz ama ben asla sizin gibi düşünmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?