Bana yardım edermisiniz

Canım Önce sen! Bu anlattıklarına bakılırsa Bu adamın seni sevdiği felan yok.. Yol yakınken vazgec, Vazgecmeye çalış yoksa cok üzülürsün... Ve eminim Allah daha hayırlı birini çıkarıcak karşına

Nasıl gözünde vazgeçilmez olurum, iletişimi kesip beni özlemesini çok bekledim, sürekli arayıp bunaltan bir tipte değilim
acık soyleyeyım bu kısının gozunde gonlunde vazgecılmez olabılmenız artık mumkun degıl sızı hıc sevdıgı ve saygı duydugu yok seven ınsan boyle davranmaz hos adama da kızamıyorum kendıne bunu yapan hanımkızımız baskalarına neler yapar kendını bu kadar sevmeyen degersız goren yanı... bu yuzden tam aksıne guven verıcı gelmezsınız kısılere

taş yerınde agırdır unutmayın

Başarmak istesen yaparsın emin ol yeterince istemiyorsun demek ki. Bu adam sadece boş bir zaman kaybı. İlerde en çok kaybettiğin zamana ve boşa giden emeklerine üzüleceksin , adamdan ayrıldığına değil.
Düşünüyorum 32 yasına gelmişsin hiç evlenmemişsin 2 senedir beni tanıyorsun peki neden adım atmıyorsun be adam! Bir kere nişan atmış kız başka şehirdeymiş bu annesini bırakmamak için kız yaşadığı şehri bırakmayınca nişanı atmış, 5 yıl geçmiş, şimdi onun yaşadığı şehirde iş bulmuş annesiyle gidecekmiş! Şaka gibi Ya!

Adamın aklı hâlâ onda olabilir seni de yedekte tutmaya çalışıyor sanki. Kendine yapacağın en büyük iyilik kurtulmak. Sevgi aşk karşılıklı olunca güzel, tek taraflısı insanı tüketir.

32 yaş nedir ki? 32 yasina gelipte evlenmemek cok normal bisey o zaman bizim kocalarimiz ölsün mu aaaaaaaaaaa

Ben kendime güveniyorum kendimi seviyorum öyle ezik suskun değilim ki, ama bu adama ne yapsam işlemiyor

Sizinki sevmek değil, adamı hayat hedefi yapmış olmak.

Ya konu inanmak istemeyeceğim kadar özsaygı eksikliği içeriyor.

Nasıl gözünde vazgeçilmez olurum, iletişimi kesip beni özlemesini çok bekledim, sürekli arayıp bunaltan bir tipte değilim
Daha bu kadar caba’yı niye siz vermek istiyorsunuz?
Karşılığında aldığınız hiç mücadele olmadığı halde.
Ayrıca kimse vazgeçilmez değildir.
Mesela sizde karşı tarafı vazgeçilmez sanıyorsunuz.
Ama öyle bişey yok.

Sadece zamanınız gidiyor,boş yere emek veriyorsunuz.
Neden bitirmiyorsunuz?
Elinizde gerçekten sağlam bir sebep olması lazım.
Seviyorum,aşığım gibi şeyler değil.
Çünkü ne seviyorsunuz,nede aşıksınız.
Sadece öyle olduğunu sanıyorsunuz.

Önce kendinize değer verin ,kendinizi siz yüceltmezseniz kimse yüceltmez ,
Onu sevmiyorsunuz ,sadece kendinizden daha değerli buluyorsunuz ,boşluğunuza gelmiş ,enerjiniz düşmüş ,bi silkelenin lütfen kendinizi mutlu edin ,eşit şartlarda doğmuyoruz,farklı ortamlarda büyüyoruz aynı olamayız ama herkesten çok değerli olun kendiniz için ...
Kullandırmayın ,ailenize bile kendinizi

O ihtimal aklımdan hiç çıkmıyor ki, Kemal Sunal’ın dediği gibi Ya çıkarsa, bana söylediği bir kaç şeyi o anları hafızamdan silemiyorum, gülerek beni kendine aşık etme dediğini ve seninle nikah kıyıp yurtdışına abimin yanına gitmeyi ne çok isterdim demesini, evet önüme bakmalıyım

Çünkü seni sevmiyor bunun farkındasın ve savaşıyorsun adamda çok sevildiğini biliyor kafasına göre oynuyor yapma ama seni oyuncak yapmış kendine.Sende sevilmeye saygı duyulmaya layıksın

O zaten o kadar güçlü ki, feleğin çemberinden geçmiş sanki, bu akşam ölse sabaha kalkar çay demler, bu yüzden ne benim üzülmemi takıyor, ne geleceğini düşünüyor, ne de birine kapılmak istiyor

Adam resmen senınle gonlunu eğlendırıyor.Sende izin verıosun.Çok zor ama muhattap olma o nasıl davranıyosa sende oyle davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…