Bana yardım edermisiniz

Nasıl gözünde vazgeçilmez olurum, iletişimi kesip beni özlemesini çok bekledim, sürekli arayıp bunaltan bir tipte değilim
Onun için nasıl vazgeçilmez olurum diye düşünmek yerine sizi sevmeyen bu adamdan vazgeçmeyi düşünseniz daha mantıklı olur,neden zorluyorsunuz ki herkes karşılıklı sevemez malesef.Sizin sevdiğiniz sizi sevmez onun sevdiği de onu sevmeyebilir.

Sizin için hiç çaba sarfetmemiş ki ,değeriniz yok ,bitirin kurtulun ,

yani şaka gibi bir konu açılışı, şakaysa komik değil, azcık gururun varsa başka şeylerler ilgilenirsin, başka şeylerin ulvi olmasına gerek yok, 21 sezonluk bir dizi de olabilir, bu bile sana bu adamdan beklentinden daha fazlasını veririr

Bunları söylemekte ne var ki?
Söylersin geçersin.
Herkes kurduğu cümlelere farklı anlamlar katar.
Kimisi de sırf artistlik olsun.
2 hava civa cümleler kurayım tamam.
Siz fazla anlam yüklediniz.
Karşınızdaki bu kadar ince düşünmediğine eminim.
Neden çünkü tavırları,size karşı davranışları bunu gösteriyor.

Benim eşimde bana dünyadaki en güzel kadın sensin. Diyor.
Bunun gerçek olmadığını ben biliyorum ama
He he diyip geçiyorum napim.

Madem beni sevmiyor o zaman ne halt yemeye benle görüşüyor
Zaman geçiriyor cnm sende o kadar değer veriyorsun bunu avantaja çeviriyor egosunu tatmin ediyor hem erkek değil mi ne güzel gel dediğinde gelen git dediğinde giden biri ee her şeyi de affediyorsun yalniz kalmakta yok ceptesin her türlü.Bu zamana kadar sen hep ayağına gitmedin mi fedakarlık yapmadın mı kendini ciddi geri çek bakalım aynılarını o yapacak mı?

Sevdim bunu iki rekat namaz kılsam bu adamdan daha fazlasını verir

Seni yedekte tutuyor

Kesin abisi de amerikadadır

bu ikili ilişkinin erkeği ben oldum resmen
demişsiniz ya olmayın işte
kadın olduğunuzun farkına varın
değerinizi farkedin

kendinizi neden sevmiyorsunuz bu kadar mesela?
onursuzca belli etmedim diyorsunuz da o istediğinde varım o istemediğinde yokum da diyorsunuz...
çelişiyorsunuz...

onun için değerli olduğunu hissediyor musun?
sana bişey olsa yanına koşar mı? canı acır mı?
neden onu kaybetmek istemiyorsun? seni neyi çekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…