- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi calikusuu1903
İlk tamam dedim sonra vazgeçtim o da tamam dedi sonra annem kayınvalidemle konuşmuş ikisi de anlaşmış sonra kayınvalidem bana sordu ben de hayır diyemedim cünkü eşime seninle ahırda bile yasarım demiştim öyle kaldı zaten nişanlım kardeşiyle altta kalıyor ailesiyle yaşamıyor o da bana annem bize bile gelmiyor yasakları başta konuştuk onunla da konusucam dedi merak etme ben de güvenmeyi seçtim hayırlısı![]()
Konu açarım kına yakarsın sen de tövbe
Eşim kendi babasına bile ayar vermiş bir insan iki sene Hakkari’de tek başına yaşamış hani ailesine o kadar da bağımlı değil bakalım hayırlısı olsun
Öncelikle annesi iki oğlu bekarken evlerine uğramaz ama siz evlenince kıymete binecek eviniz,sürekli size gelmeye çalışacak bu bir.
İkincisi de burada insanlar size tecrübelerini aktarmaya çalışıyor. Size pozitif şeyler söyleyip süper hemen koş aile apartmanına deseler yada aman etme eyleme deseler ellerine ne geçecek yorum yazanların. İnsanlar sizi yardımcı olmaya çalışıyor ama siz sakın gitme ayrı evde kal diyen herkese ya nişanlınızı ya ailesini övüyorsunuz.
Madem o kadar mükemmeller neden konu açtınız? Çünkü siz de güvenmiyorsunuz.
Daha önce de konuya yorum yazmıştım ama yorum yazanlara yok konu açarsam kına yakarsınız falan yazmanız çok yakışıksız oldu.
Burada yorum yazdıktan sonra herkes hayatına bakacak o hayatı siz yaşayacaksınız. Gidip yaşayın ve görün öyleyse.