Bana yardım edin birlikte kalma sorunu

Benim kardesim aile apartmaninda ve memnun. Hem kayin ailesi cok iyiler ve ozel hayata saygililar, hem de kardesim akrabalik iliskilerini seven birisi. Yani kisaca iki taraf da benzer olunca oluyor neden olmasin.

Sahsen ben cok akrabalik iliskilerinde iyi degilim, bayram seyran tamam da surekli dip dibe olmak istemem, kendi ailem dahil. O yuzden bana olmaz eminim.

Siz de kendi huyunuza karakterinize gore karar verin. Cok onyargili olmayin, neticede mutlu olmasaniz degistirirsiniz.

Anlaşabildiğim yapıda insanlar olursa bende aile apartmanında oturmak isterdim, ama öyle bir dünya benim için yok, eşimin annesi, ablası ve sevgili elticiklerim ve daha bir ton akrabası ilk etapta beni :temizlik: böyle gördükleri için ayda yılda bir görüşüyorum, yeter.

İyide polisler hep yerinde durmuyo bildiğim kadarıyla. Ne kadar zaman oturcaksınız orda bellimi. Şimdi oturalım da Sonra taşınırız diyenler bi daha çıkmıyo hazır ev varken. Bence bi deneyin nişanlınızı. Ben vazgeçtim deyin bakalım ne tepki verecek. Bu çok önemli bence. Çünkü ilerisinde de öyle olur

şöyle birşey var
burda ben kaynanamdan memnunum çok seviyorum bana çok değer veriyor tarzı şeyler göremezsiniz
çünkü burası BDV
benim de okurken içim darlanıyor erkek arkadaşımın annesinden soğuyorum durduk yere
okuduklarımızdan bence tamamen :KK53:

benim dayım evini sattı annanemlerin evine yerleştiler, birlikte yaşıyorlar
annanem melek gibi bir insan asla kötü konuşmaz kırmaz, her zaman yapıcıdır
ama gelin hanım bütün aileye illallah ettirir, huzur bozar, kavga çıkarır
kendinizi şartlamayın

burdaki birçok kadın kaynanadan çekiyor, evet ama çoğunun kendi annesi de bir kaynana
belki sizin anneniz de bir gelinin kaynanasıdır, kötü bir insan mı mesela anneniz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum :KK43: ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?

Eşin polis sende atanır öğretmen olursan çok büyük harcamalariniz olmazsa kirada yaşanır parada biriktirilir çok rahat. Bence de bu fikirden caymalısın herkes başta iyiydi sonra kötü diyor😕 birlikte olmayınca bilemezsin

Hepiniz cevapları için teşekkür ederim ,ben bu cevapları görünce çok üzüldüm nişanlıma söyledim o da babama söyledim kararımdan dönemem ama bir sorun olursa cıkarız dedi annesiyle iyi anlaşıyorum bakalım insallah kötü şeyler olmaz dua edin

Polis maaşıyla nasıl kirada olmuyor anlamadım ben. Sorun olursa çıkarız da laf bence.. ben şahsen yapamam özgür ruhluyum tekil takılmayı severim. İlla ki bazı akşamlar beraber yenecek oturulacak, kayınvalide melek olsa sevmem böyle şeyleri.
Eğer siz ben severim benim için asla sorun olmaz derseniz oturun. Açılan konular genelde çiftlerin yalnız takılamamasından, kayınvalidenin gelip gitmesi bizde yiyin diye ısrarı vs.

Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum :( ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Ne kadar iyi olursan ol altlı üstlü oturunca beraber oturmuş kadar oluyosun baş başa bir yere gitmek istesen nadiren gidiyosun evde rahat rahat dolasiyim desem pat kapı çalar romantik bi ortam kursan ya yemeğe gelirler ya da çağırırlar sürekli beraber birşey yapma istekleri yani bunlara kötü insanlar denemez asla ama rahat olamayabilirsiniz bunun ihtimali çok yüksek

Sorun olucaksa uzaktaykende olur akışına bırak çok iyi geçinen insanlarda var cevremdede var gayet mutlular ayrı yemek olayı önemli 😁birde baştan olur demişsiniz zaten şuan ben vazgectim demek doğru gelmedi bana

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum :KK43: ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Bir an önce atanmaya bak gitmek için sebebin olur. Ve kabul etme. Yoksa özelin kalmaz. Yemeklerinizi bile başbaşa yiyemezsiniz eşinle. Yatmadan yatmaya evinize gidersiniz. Kalan tüm gün kv ile geçer. Bi tane üniv.den arkadaşım aile apartmanına gelin gitmişti. Diyodu ki bi sorun mu oldu eve geçelim mi dedim trip atıp sen git ben burda durucam diyip annesigille oturuyordu, ne zaman kavga etsek annesigile gidip orda yatıyordu dedi. Kadın zaten herşeylerine burnunu sokuyormuş rahat vermiyormuş. Kız tekrar dönmüştü baba evine. Dava falan açmıştı ayrıldı galiba bağlarımız koptu fazla haber alamadım. Ama yani sonucu şiddete kadar gitmişti anneme bunu dedin anneme şunu dedin annem sana ne yapıyo sanki annem annem annem... kızı bunalttı o da bir gece valizi toplamış taksi çağırmış gitmişti baba evine. Ona en başından neden böyle altlı üstlü oturmayı kabul ettin dediğim de bana şu cevabı vermişti.
-Kadın hastaydı, bana ne zararı olabilir ki melek gibiydi kendi annem gibi davranıyordu kabul edeyim hem birikim de yaparız diye düşünmüştüm ama kendimi çok kötü birşeyin içinde buldum demişti.

Ammaaan diyim uzak dur bende uzun yıllar oturdum karşılıklı olarak sonuç kavga gürültüyle taşındık uzun bir sürede konuşmadılar benle

7 24 izlenmek gelenine gidenine müdahale edilmek , kocanla girmene çıkmana ota boka herşeyine karışılmasını istiyorsan otur
Yıllarca oturdum vallahi birgün evimizde huzur olmadı doğru dürüst eşim bile sürekli der taşındıkta evlilik neymiş huzurlu olmak neymiş anladım

bu o kadar kisilerle alakali bir durum ki. kaynanasinin yaninda annesinden daha rahat ettigini soyleyen arkadasim var. 15 senedir kaynanasiyla sorunsuz oturan arkadasim var. sonra kaynananin hic bir zaman ice sinmemesi durumu var. var da var

arkadaslarimda ayni dusunceyle aile apartmanına taşındı.olanlari söyleyim devamlı çat kapi gelme heleki.cocuk olunca sabah akşam musaitmisin falan yok yani,calisiyosan aksam yemekleri bize gel de ye denicek sonra bir bakmışsın hooop yemekleri ayri yiyemez olmuşsun,Her gittigin yerde iyi niyet bile olsa nereye? sorusu gelincede gelin gelmistir bir bakayim.He her gelen misafire senin habrrin olsun olmasın hosgeldine cikilir hizmet edilir pasta pustada hep sizdendir.Ayrica ailenizin her gelişide batar net..

Bir an önce atanmaya bak gitmek için sebebin olur. Ve kabul etme. Yoksa özelin kalmaz. Yemeklerinizi bile başbaşa yiyemezsiniz eşinle. Yatmadan yatmaya evinize gidersiniz. Kalan tüm gün kv ile geçer. Bi tane üniv.den arkadaşım aile apartmanına gelin gitmişti. Diyodu ki bi sorun mu oldu eve geçelim mi dedim trip atıp sen git ben burda durucam diyip annesigille oturuyordu, ne zaman kavga etsek annesigile gidip orda yatıyordu dedi. Kadın zaten herşeylerine burnunu sokuyormuş rahat vermiyormuş. Kız tekrar dönmüştü baba evine. Dava falan açmıştı ayrıldı galiba bağlarımız koptu fazla haber alamadım. Ama yani sonucu şiddete kadar gitmişti anneme bunu dedin anneme şunu dedin annem sana ne yapıyo sanki annem annem annem... kızı bunalttı o da bir gece valizi toplamış taksi çağırmış gitmişti baba evine. Ona en başından neden böyle altlı üstlü oturmayı kabul ettin dediğim de bana şu cevabı vermişti.
-Kadın hastaydı, bana ne zararı olabilir ki melek gibiydi kendi annem gibi davranıyordu kabul edeyim hem birikim de yaparız diye düşünmüştüm ama kendimi çok kötü birşeyin içinde buldum demişti.
Bilmeden kendimi ateşe atmışım sorun şu ki kendi annem bile desteklemiyor kayınvalide altına git diyor ben simdi hayır desem sorun cıkarsam ben kötü olcam of of

Polis maaşıyla nasıl kirada olmuyor anlamadım ben. Sorun olursa çıkarız da laf bence.. ben şahsen yapamam özgür ruhluyum tekil takılmayı severim. İlla ki bazı akşamlar beraber yenecek oturulacak, kayınvalide melek olsa sevmem böyle şeyleri.
Eğer siz ben severim benim için asla sorun olmaz derseniz oturun. Açılan konular genelde çiftlerin yalnız takılamamasından, kayınvalidenin gelip gitmesi bizde yiyin diye ısrarı vs.
Polis maaşı 6 bin oturacağımız yer siteli olmasın lazım cünkü gece görevine gidiyor ayrıca işine de yakın olması lazım arabası var arabasına garaj lazım vs...

Back
X