Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

Yaşın genç olduğu için olaydan bukadar etkilenmişsin.telefonda görüşmeleriniz olsa da yüzyüze ilk kez görüşmüşsünüz ve senden elektrik alamadığını söylemiş,bu çok olağan bir durum.aynı şey senin içinde geçerli sende etkilenmeyebilirdin ondan.ortada yarı yolda bırakmak falan yok denemiş ama olmamış sizi oyalamadan,kandırmadan baştan söylemiş.size tavsiyem eğer biriyle birlikte olmak istiyorsanız net olmasını isteyin,arkadaşınızla görüşüyor size dönüyor ve siz kabulleniyorsunuz,veya kilo mevzusu..insan severse hertürlü sever şartlı şurtlu değil.yani aslında başından ne olacağı belliymiş

zaten yarı yolda bıraktığı falan yok keşke bıraksaydı. ama o oraya istemeye istemeye geldi. hatta gelmeden en son 1 hafta önce konustu benle. konuştugu sey suydu " cuma bulusalım fazla vaktim yok, eger gelmiceksen arkadaslarımlada bulusacagım"
istanbula geldini bile haber etmedi. yetmemiş gibi ben yazdım ona öyle yazdı bana .. yani tek neden elektrik olsaydı insan bu olabilir yani etkilenemeyebilir ama bu başından bitirmiş kafasında diye düşünüyorum.

kurtulman iyi olmuş. senin değerini bilen biri mutlaka çıkacaktır karşına. şimdilik üzülmen doğal. yarın öbür gün hatırlayıp kendine bile güleceksin neye üzüldüğünü görünce.

ben bisey hissetmedim ama iyi çocuck dedim sadece ona baktım durdum hoslanmaya calıstım..

ben buraya takıldım. Bu kadar saçmalık aşık olsan deli gibi çekilir de, onun dışında sen neden elektrik almadığın birinin bu aptallıklarını çekiyorsun. Yaşın da genç. derdin ne anlamadım.

Anladigim kadari ile sen de ondan pek etkilenmemissin, o da senden..ayrica ben gönül eğlendirdigini değil de kendi kriterlerine göre birini aramış ama bulamamış birini gördüm. .ve biraz da bencil..kendine gore daha iyi birini bulmus demek..boşver gitsin..en azından kötü niyetli biri çıkmamış. ..

İnsanlara hayır diyen biri degilim kolay kolay,
yani ben elektrik almadıgımda (onu görünce içim kıpraşmadı yalan yokkk) o da almış olsaydı en azından bir şansla denerdim.
bu benim kişiliğimle alakalı..
ama benim derdim. bana gerçekten haketmediğim bir şekilde kötü davrandı, ben ona güvendim dürüsttüm tüm benliğimle ama o değildi. ve ben isterdim ki telefonda vedalaşcağıma yüz yüze anlaşarak ve uzlaşarak vedalaşmak ama onun yüzü yoktu ki telefonda vedalaştı klişe sözlerle

-sen iyi bir kızsın
-ağırbaşlısın
-güzelsinde
-uzaktan biriyle ilişki zor olur demiştim
-ailemin bir etkisi yok
- ama bu elektrik uyum meselesi.
ben istiyorumki görüşmeyelim. hakkını helal et nolur üzülme. benim üzerinde hakkım yok dedi ve kapattı.

Haklısınız, sorun burda madem bulmuşsa beni bekletmeseydi bu benim zoruma gitti ya

İyi bir insan olmakla kendini ezdiren bir insan olmak arasında fark vardır. Siz size terbiyesizlik yapan birinin ağzının payını vermezseniz ondan da saygı bekleyemezsiniz çünkü kendini ezdiren insanlara ancak çok iyi insanlar saygı duyar. Geri kalan herkes daha da ezer. Bir çizginiz, bir duruşunuz, bir ağırlığınız olsun. Elalemin 3 kuruşluk insanları sizi telefonda azarlayamasın. Buluşacağı zamanı söylemekten aciz bir adama 3 kere buluşacak mıyız demeyin. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

haklısınız. işte.

Haklısınız, sorun burda madem bulmuşsa beni bekletmeseydi bu benim zoruma gitti ya

Canım haklısın ancak belli adam mantık evliliği yapacak birini arıyor. .tatile de büyük ihtimal kendine birini bulmaya gelmiştir. .büyük ihtimal ya sen tek değildin görüştüğü ya da çevresi birilerini daha buldu..hele çevre de bulduysa guzel guzel ikna da etmislerdir..bundan sonra gozunu ac daha dikkatli ol bu kadar saf olma tatlim baska yapacak birsey yok ve kesinlikle arkadasca da olsa bir daha gorusme..

Bacım dahada görüşmem belkide ailesi internetten kız istemedi cevresinde kapalı birini istemistir.. kendisi de kapalı istiyordu zaten ne bilim ya..

Cidden hala bi umut var gözüylemi bakiyorsunuz Bazen gercekten bu kadar safmi kizlarimiz yoksa saf ayaginami yatiyorlar diye cidden düsünüyorum ... Yok yani yasinizda kücük degil, ergenlik cagi falan desem...

Cidden hala bi umut var gözüylemi bakiyorsunuz Bazen gercekten bu kadar safmi kizlarimiz yoksa saf ayaginami yatiyorlar diye cidden düsünüyorum ... Yok yani yasinizda kücük degil, ergenlik cagi falan desem...
yoooook asla umut falan yok. varsa bir umut hırsımı almaktır. pişman etmektir. benim böyle biriyle yaşadıgım aptallıgın tekrarı olmasın inşAllah

yazık.. acıyorum maalesef ben sizin gibi kızlara. .sakın gücenmeyin bana ama böyle. .nedir bu hiç bir zaman anlamış değilim anlamayacağım da facebooktan biriyle tanıştım yok twetterdan takip ettim kameradan konuştum ne bu be ..ordan burdan takip edilen aralarında bir çoğunun evli olduğu abuk subuk sitelerden tanışılan insanlardan ne hayır gelir ki insana ..yok fotoğrafların şöyle çıkmış yok anneme gösterdim bende yedim...

sizin gibi arkadaş akraba olsun yeter. :))) ÇOK PİŞMANIM

Bence adam seni hiç sevmemiş ama sen de artık farkına varmışsın zaten... anneme gösterdim, ablam bayıldı, babam tam aradığımız kız dedi falan, bunlar hikaye hep.. sen kendinden çok ödün vermişsin, değmemiş, 21 yaşında bir ders olmuş sana.. artık karşıdakine değer vermeye başlamadan önce daha dikkatli olursun..

bnce başka birini buldu ve senden vazgeçti gorunen o ki seni yedekte tutmuş hayırlısı boyleymiş sana tavsiyem bir daha arayıp sormaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…