- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi gunesinkizi23
-
evet. değmemiş işte... çok sağolun bu sözler geç olsada anlam kazanıyor..Bence adam seni hiç sevmemiş ama sen de artık farkına varmışsın zaten... anneme gösterdim, ablam bayıldı, babam tam aradığımız kız dedi falan, bunlar hikaye hep.. sen kendinden çok ödün vermişsin, değmemiş, 21 yaşında bir ders olmuş sana.. artık karşıdakine değer vermeye başlamadan önce daha dikkatli olursun..
yok Allah a havale ettim... hiç bi şekilde görmek istemiyormbnce başka birini buldu ve senden vazgeçti gorunen o ki seni yedekte tutmuş hayırlısı boyleymiş sana tavsiyem bir daha arayıp sormaman
Allah korusun.. ama pişman olmasını isterim... icimde edemedigim o kadar laf kaldıki sadece onları söyleyip gitmek..Kendine yazik ediyorsun. Seni istemedigini anlatman icin daha ne yapmasi lazim. Bu rinsodan bir cacik olmaz. Bu saatten sonra hadi istedi diyelim sen kabul edersen senden de bir cacik olmaz.
sizin gibi arkadaş akraba olsun yeter. :))) ÇOK PİŞMANIM[/QUOTEtamam ben burdayım senin ablanım
öf aklıma getirdikce inan deli oluyorumadam baştan beri güvenilmez biri olduğunu belli etmiş nasıl güvendin bu kişiye? arkadaşına asılmış sana da söylemiş bunu.ne kadar iğrençmiş.bence başına bir iş açılmadan kurtulduğuna şükret bir daha asla muhatap olma.
Allah korusun.. ama pişman olmasını isterim... icimde edemedigim o kadar laf kaldıki sadece onları söyleyip gitmek..
evet dogruBence zaten hic ilişki olmamis aranizda sen gelin güvey olmuşsun gibime geliyor bu çocuktan da hayir gelmez o gel diyo gidiyorsun gelme diyo gitmiyosun .. Boşver
haklısınKiz arkadasina yanastigi icin mi pisman olacak, sonra ondan yuz bulamayip sana dondugu icin mi pisman olacak , seni seviyorum ayaklarina yattigi icin mi pisman olacak, yoksa sana kilolu dedigi icin mi pisman olacak.
Bu saatten sonra o pisman olsa ne olur. Hayatina bu kadar mudahale etmesine izin verdigin icin pisman olmasi gereken biri varsa o da sensin ama hala aklin bir karis havada.
zaten sende elektrik alamamışssın senin için en kolayı olmuş boşver :)
öyle zatenzaten sende elektrik alamamışssın senin için en kolayı olmuş boşver :)
nasıl yaniiiiiii:OAslinda bu geri ne yapmis biliyor musun. Kizin kendisinden hoslanmadigini sanip geri cekilmis. Ben begenmedim, ben biraktim havasini vermis. Geri cekildigi icin konu sahibi de beni begenmedi diye dusunuyor. Klasik erkek oyunlari bunlar.
Valla ben akılsızlık yaptım.. başkası yapmasın. Allah düşmanıma vermesinBoyle şeylere kanmayalim ne olur arkadaşlar okudum uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?