- 28 Ocak 2014
- 150
- 30
- 123
- 35
- Konu Sahibi gunesinkizi23
-
bilmiyorumki kandım gitti bi andaBirini kendine göre şekillendirmek ne demektir ya..o kilo ver dedi hooop ver al dedi hooop al..birisi seni böyle beğenecekse bırak beğenmesin..elektriğine tükürem ben onun.asıl böyle adamdan sen nasıl hoşlandın ona şaşarım
Aslinda bu geri ne yapmis biliyor musun. Kizin kendisinden hoslanmadigini sanip geri cekilmis. Ben begenmedim, ben biraktim havasini vermis. Geri cekildigi icin konu sahibi de beni begenmedi diye dusunuyor. Klasik erkek oyunlari bunlar.
oda olabilir tabi bunlar ihtimal...
zaten kızı hep kilo ver zayıfla vs vs diyerek sindiriyodu yüz yüze görüşünce de baktı ki kız fıstık gibi olmuş utandı belkide dediklerinden bu kızı boş bırakmazlar diye düşündü ondan dolayı dediğin gibi tavır aldı
Senaryo bunlar tabi belkide hiç böyle değil çocuk gerçekten elektrik alamadı.
vallahi öyle yaptım anında..Konu sahibi, eminim seni cok seven kilo ile yargilamayan birini bulursun sana tavsiyem tum sosyal medya adresinden sil o kişiyi , telefon hattini da degistir kardesim !
teşekkürlerrnasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz anlamıyorum.bu da size ders olmuştur herhalde.böyle sanal alemden birilerini bulmak benim için hayattaki en saçma şeylerden biri.bir de doğru düzgün ilişkiniz olmadığı halde kendinde sizin kilonuza karışacak hakkı da bulmuş, bu ne hadsizlik?ama bu yüzü siz vermişsiniz ona.zaten kendisi sizi istemediğini açıkça belli etmiş, artık bu konu üzerinde daha fazla düşünmeyin.
oda olabilir tabi bunlar ihtimal...
zaten kızı hep kilo ver zayıfla vs vs diyerek sindiriyodu yüz yüze görüşünce de baktı ki kız fıstık gibi olmuş utandı belkide dediklerinden bu kızı boş bırakmazlar diye düşündü ondan dolayı dediğin gibi tavır aldı
Senaryo bunlar tabi belkide hiç böyle değil çocuk gerçekten elektrik alamadı.
Uzulmme artik canim :) hatalar olut ileride iyi biriyle karşılaştığında bu günlerre guleceksin ne salakmismmm dicenValla ben akılsızlık yaptım.. başkası yapmasın. Allah düşmanıma vermesin
Konu sahibi hoslanmamis ya. Bunu da belli etmis. Birde resimlerinden daha guzelsin demis. Bir erkek hoslanmadigi kiza neden bunu soylesin. Beni begenmeyecek diye dusunmus yani . Tamam olmuyor biz uyumlu degiliz deyip konu sahibinin tekrardan ona yalvarmasini istiyor ama kizimiz bunu yaparsa hem kisiligi gidecek hem de her gecen gun daha yipranacak.
Yok öyle şey hem kendini ağırdan satacak gururunu kıracak kıızın sonrada dönsün bana yalvarsın ki egom tavan yapsın!Konu sahibi hoslanmamis ya. Bunu da belli etmis. Birde resimlerinden daha guzelsin demis. Bir erkek hoslanmadigi kiza neden bunu soylesin. Beni begenmeyecek diye dusunmus yani . Tamam olmuyor biz uyumlu degiliz deyip konu sahibinin tekrardan ona yalvarmasini istiyor ama kizimiz bunu yaparsa hem kisiligi gidecek hem de her gecen gun daha yipranacak.
Iyi barii :)vallahi öyle yaptım anında..
Çok sevdim seni söylemeden geçemicem :)) ama.. numarasını resimlerini baglantılarımızı ve hatta whatsapp viber herseyimi kaldırdım sildim. işim olmaz.
keşke kendisi için kilo verseymiş..şu ana dek sadece kendim için kilo verdim..Tanımadığınız bir adam için yaptıklarınıza değdi mi?
Yok kilolu sevmiyormuş, yok yoğunum diyen bir adam var karşınızda siz hala sevdiğini sanıyorsunuz.
Açık konuşayım, bu adam sizden birazcık hoşlansa arkadaşınıza asılmazdı. Sizinle sadece vakit geçirmiş.
Yani elektrik alamama zaten baştan beri varmış.üzerine düşünmeye bile değmez, unutun ve önünüze bakın.
En dogrusu bana gorekeşke kendisi için kilo verseymiş..şu ana dek sadece kendim için kilo verdim..
benim faceden başkasını değecek..o yüz vermeyince benimle deneyecek..olacak şeymi..erkek müsveddesi..konu sahibi arkadaşında suçu yok değilElektrik aldin mi benden.Trafo gibiyimdir almaman mumkun degil zaten.
Kendin icin en iyisini yaparsin. Seninle olsa bile yarin baskasina, en yakin arkadasina bakar bu adam cunku kisiligi yeterince oturmamis. Adam dediysem lafin gelisi.
hahaha valla dogru.. : auran yüksek :))) adam degil zaten. -.-Elektrik aldin mi benden.Trafo gibiyimdir almaman mumkun degil zaten.
Kendin icin en iyisini yaparsin. Seninle olsa bile yarin baskasina, en yakin arkadasina bakar bu adam cunku kisiligi yeterince oturmamis. Adam dediysem lafin gelisi.
suçluyum ben . vallahibenim faceden başkasını değecek..o yüz vermeyince benimle deneyecek..olacak şeymi..erkek müsveddesi..konu sahibi arkadaşında suçu yok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?