Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

Aslinda bu geri ne yapmis biliyor musun. Kizin kendisinden hoslanmadigini sanip geri cekilmis. Ben begenmedim, ben biraktim havasini vermis. Geri cekildigi icin konu sahibi de beni begenmedi diye dusunuyor. Klasik erkek oyunlari bunlar.

oda olabilir tabi bunlar ihtimal...
zaten kızı hep kilo ver zayıfla vs vs diyerek sindiriyodu yüz yüze görüşünce de baktı ki kız fıstık gibi olmuş utandı belkide dediklerinden bu kızı boş bırakmazlar diye düşündü ondan dolayı dediğin gibi tavır aldı

Senaryo bunlar tabi belkide hiç böyle değil çocuk gerçekten elektrik alamadı.

hahaha:)))

Konu sahibi, eminim seni cok seven kilo ile yargilamayan birini bulursun sana tavsiyem tum sosyal medya adresinden sil o kişiyi , telefon hattini da degistir kardesim !

nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz anlamıyorum.bu da size ders olmuştur herhalde.böyle sanal alemden birilerini bulmak benim için hayattaki en saçma şeylerden biri.bir de doğru düzgün ilişkiniz olmadığı halde kendinde sizin kilonuza karışacak hakkı da bulmuş, bu ne hadsizlik?ama bu yüzü siz vermişsiniz ona.zaten kendisi sizi istemediğini açıkça belli etmiş, artık bu konu üzerinde daha fazla düşünmeyin.

teşekkürlerr

Konu sahibi hoslanmamis ya. Bunu da belli etmis. Birde resimlerinden daha guzelsin demis. Bir erkek hoslanmadigi kiza neden bunu soylesin. Beni begenmeyecek diye dusunmus yani . Tamam olmuyor biz uyumlu degiliz deyip konu sahibinin tekrardan ona yalvarmasini istiyor ama kizimiz bunu yaparsa hem kisiligi gidecek hem de her gecen gun daha yipranacak.

Çok sevdim seni söylemeden geçemicem :)) ama.. numarasını resimlerini baglantılarımızı ve hatta whatsapp viber herseyimi kaldırdım sildim. işim olmaz.

Yok öyle şey hem kendini ağırdan satacak gururunu kıracak kıızın sonrada dönsün bana yalvarsın ki egom tavan yapsın!
Zaten uzak ilişki yürütmek herkesin harcı değil hemde uluslararası bir ilişki neye kime güvenicen kaç ay sonra ilkkez buluşmuslar çok zormuş zaten bittiyse bitti bırakmak en iyisi.

Çok sevdim seni söylemeden geçemicem :)) ama.. numarasını resimlerini baglantılarımızı ve hatta whatsapp viber herseyimi kaldırdım sildim. işim olmaz.

Elektrik aldin mi benden. Trafo gibiyimdir almaman mumkun degil zaten.

Kendin icin en iyisini yaparsin. Seninle olsa bile yarin baskasina, en yakin arkadasina bakar bu adam cunku kisiligi yeterince oturmamis. Adam dediysem lafin gelisi.

[QUOTE7, post: 36858159, member: 530603"]Elektrik aldin mi benden. Trafo gibiyimdir almaman mumkun degil zaten.

Kendin icin en iyisini yaparsin. Seninle olsa bile yarin baskasina, en yakin arkadasina bakar bu adam cunku kisiligi yeterince oturmamis. Adam dediysem lafin gelisi.
[/QUOTE]
Hahahha super cevaplama :)

keşke kendisi için kilo verseymiş..şu ana dek sadece kendim için kilo verdim..

benim faceden başkasını değecek..o yüz vermeyince benimle deneyecek..olacak şeymi..erkek müsveddesi..konu sahibi arkadaşında suçu yok değil

hahaha valla dogru.. : auran yüksek :))) adam degil zaten. -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…