Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

canım benim, öncelikle yargılamak bize düşmez.internetten tanışan pek çok insan var.
gelelim asıl meseleye bu adamın özgüveni tavanda, kendisine tapacak, ne isterse yapacak birilerini arıyor gibi.
yüzyüze olunca her türlü bağlarım ben bunu diye düşündü heralde.
o kim oluyormuşta senin kilona laf ediyormuş?kendisi bulunmaz hint kumaşı mı?her yeri falso bu adamın ya,*
kız adam seni oyalamış,arkadaşının falan face'ini istemiş, bir de seni bir araba eziklemiş ohooo valla iyi ki olmamış.
ezdirme bu kadar kendini,özgüvenli ol azıcık

ben sadece ALLAH a havale ediyorum zaten. :

Yalandır.
Sizden elektrik alamamış, gayet doğal, o da bulunmaz hint kumaşı değil sonucta.
Benim anlamadıgım siz neden kendinizden ödün verdiniz bunca zaman size kilolu demiş siz de kilo vermişsiniz ben böyle saçma şey görmedim.. Sizi bir kalıba sokmaya çalışmış siz de olabildiğince taviz vermişsiniz kişiliğinizden, ama adam öyle görselci ki hala istediğini bulamamış demek ki sizden vazgecmiş. Böyle fiziksel özellikler üzerinden insanları analiz eden adamdan hayır gelmez. Evet tabi ki insan ilk bakışta şöyle bir çekim olsun ister arada ama atıyorum bu adamla evlenseniz hamilelik geçirseniz kilo alsanız falan dakikasında başka kadınlara kayar bu adamın gözü.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz da bu iş olmamış, yolunuza bakın...

Ona olan ilginizi kabul ettikten sonra listenizdeki arkadaşınızı beğenmiş, onunla iletişime geçmiş.

Arkanızdan iş çevirmemiş ki her şeyden haberiniz olmuş.

Yok kilon, yok basenin demiş, yüz yüze görüşünce umut vermemiş.

Şanslıymışsınız ki karşınıza netteki sapıklardan çıkmamış.

Bu kadar aleni duruma rağmen umut bağlamanıza bakılırsa çok kötü şeyler gelebilirdi başınıza...

Allah korumuş...

bu adamın bence aynı anda konuştuğu üç dört kız vardır
türkiyeye gelince görüşürüm içinden de seçerim demiş gibi geldi bana

kimseye güvünmemek değilde ipuçlarını daha iyi takip et bence bi dahaki sefere
bu tipler cidden bi yerden belli ediyolar kendilerini

türkiyeden birkaç kızla yazışıp geldiğinde hepsi ile bi buluşup kararını ona göre veren biri olmasın bu?
sizinle konuşurken arkadaşlarınıza bakıp birini beğenip bi de onunla konuşmuş vs vs..
illa biri ile "olacak" yani.. nasıl bir mesai bu?
düşünmeye değmez 1 saniye bile..

işte sizden bu cevabı duymak istedim. bende öyle hissediyorum başkası vardı ve beni oyaladı belkide görmek istedi aklı bende kalmasın diye

hyr ya ben de iki lafa kanan gerizekalılardan biriyim.

öyle deme ama daha elele tutuşup yürümemişsin onunla ama senin basenlerinden bahsedebiliyor..
daha dikkatli ol daha seçici ol..
çoğu genç kız "acaba seviyor mu" ları bir bıraksa
"karşımdaki kim nasıl biri nasıl davranıyor bana" lara takılsa daha iyi olur..

HAKLISINIZ KAFAMI DUVARLARA VURMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM. KALDIKİ BU KİŞİ NAMAZINDA NİYAZINDA ALLAH YOLUNDA BİRİYDİ... BİLMİYORUM...
İMANINI YARGILAYAMAM AMA SUÇ BENİMDİ HEMEN GÜVENDİM..

Başlayan bir şey yok zaten. Seni saf görmüş gönül eğlendirmiş. 21 yaşında kaç tane kız hiç tanımadığı yüzyüze gelmediği bir adamla sevgili olduğunu sanır ya da seviyorum dediğinde inanır? Çok komik geldi bana açıkçası. Neyse fazla uzamadan bitmiş. Sevgi falan da yokmuş arada fazla düşünme artık.

işte sizden bu cevabı duymak istedim. bende öyle hissediyorum başkası vardı ve beni oyaladı belkide görmek istedi aklı bende kalmasın diye
sende öyle hissettiysen öyledir zaten dehşet o profili çiziyo anlattıkların
aman iyi olmuş boşver bi cacık olmazmış zaten o adamdan

ama bu tiplerin en çok yapıp yapıp hakkını helal et demesine uyuz oluyom biliyo çünkü hakkına girdiğini ya hemen hakkını helal et

işim olmaz onunla zaten ben kendime üzülüyorum

ALLAHINDAN BULSUN.

insan elele tutusmadan yanyana gelmeden birlikde vakit gecirmeden nasil birbirini sever anlamadm ya hadi hayirlisi.bu adam senle dupeduz dalga gecmis ve sen hala farkinda degilsin uyan cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…