- 14 Ağustos 2018
- 21.131
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.001
- 598
- Konu Sahibi temizsayfa
Her şeyi göre göre evlenmişsin aslında. İyi düşün zararın neresinden dönersen kardırKızlar ben eşimle 1 yıldır evliyim. Öncesinde 3 sene nişanlı kaldık ve 8 yıldırda tanışıyoruz. Sevgililik döneminde hiç kavga etmezdik birirmizi severdik onun sevgisini kalbimde hissederdim. Nişanlandık ve ben sınava hazırlanıyordum stresli bir zamanımdı onunda iş bulma kendini ispat etme dönemleri ve nişanlılık derken kavgalar başladı çok büyük kavgalarda ettik. 2 kere işten çıktı kendi hatası yüzünden 3 yıl nişanlı kaldık hiçbişey biriktirmeyip herşeyi borca yaptık. Evlendim gurbete geldim . Ailemden çok uzaktayım aynı zamanda çalışmayada başladım robot gibi bir hayatımız oldu . Sürekli iş ev rutine döndü herşey. Evliliğimizin il yılları bile balayına gitmedik. Bana onca söz verdi yapacam diyip hiçbirini yapmadı dış çekimimi bile yaptırmadım. Para yok sonra yaparız dedim kaldı. Parası olsa da olmasada benim onu nekdar istediğimi biliyor hep içimde bıraktı hiç demedi ki ben bu kızın gözünde bişeyi burakmayım. Beni gerçekten sevdiğini düşünmüyorum. Ama eskisi gibi değiliz hayatın verdiği sorumluluklar benim evliliğimin ilk yılları yaşadığım maddi sıkıntılar herşey üstte geldi. Annem bile bize kalmaya geldiğinde sen üzerine ne kDar çok şey almışsın dedi . Hiç süpriz yapmaz hiç ufak tefekte olsa bir söz bile olsa söylemez. Herzaman böyle değildi ama şimdi işten çıktı yine böyle . Yine ben onun psikolojisinin bozukluğunu ve beni yoksun bıraktığı sevgisizliği çekmek zorundayım. Eskisi gibide değil daha büyük kavgalarımız . İş bulmak için bir iki yere başvursa bile kendini yırtarcasına çalışmıyor . İstediği iş olursa girermiş iki aydır evde . Annemde en sonr bu böyle giderse hiç bişey için geç değil kızım dedi sen uzaksın biz senin hiçbişeyini paylaşamıyoruz sana hasretiz birde böyle zorluk çekmene gönlümüz razı değil dedi. Bunuda duymuş busefer ailemede düşman oldu. Banada sen onlara ben eşimi seviyorum diyemedin diye kötü davranıyor. Ama kendi ailesinin yanında çok neşeli onlara düşkünlüğü işsizliğinde daha çok arttı. Ben çok bunaldım gurbette olmK çok zor eşinle bir şey paylaşamamak çok zor inanın artık. Ağlayamıyorum bile . Okadar çok şey var ki anlatacak anlatamıyorum. Ne düşüneceğimi bilemedim. Acaba yanlış kişiylemi evlendim diyorum. Tanıyamadımmı diyorum görmek istemedimmi diyorum hep mi böyle bir insandı bilmiyorum