bana yardım edin lütfən! cok utaniyorum! !!

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Arkadaşlar merhaba .Bebeyim 6ayina yeni girdi. Enziriyorum sezəryenlə doğum yazdığım için karnim kaliyor. Ekmeyi birakmami dusunuyorum sizcə bir işə yaraşarmı. Bide sütum kəsilə bilirmi??? KARTINDAN UTAN YORUM HƏR KƏS BENI YENİDƏN HAMILE OLDUĞUMU SANIYOR

ekmegı azaltıp guzel bı dıyet uygulayabılırsın.ama bebegını emzırdıgın ıcın dıyetıne cok dıkkat etmen gerek.bol bol mekık cek karın ıcın en ıdeal yontem işe yarıyor

bebeğim 10 aylık ,hala göbeğim var .utanmak niye ki ben gururla taşıyorum :)
çünkü bir melek doğurdum.boşver zamanla azalır gider kiloların.ekmeği kesip bol su iç.aşırı yeme .zayıflayacağım diye uğraşma.vücut eski halini 1 senede toparlıyor.birde yaşın gençse sen göbek var sanırsın ama bir bakmışsın ki erimiş bitmiş.

SAKIN DİYET MİŞ YOK ONU KESEYİM BUNU KESEYİM DEME SÜTÜN GİDER BEN ÖYLE Bİ SALAKLIK YAPTIM 4 AYDA SÜTÜM ÇEKİLDİ HAREKETLER YAP MEKİK ÇEK KIZIM BİR BUÇUK YAŞINDA ANCA ESKİ KİLOMA DÖNDM HEMDE DAHA SONRA HİÇ BİR ŞEY YAPMAYARAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…