bir haftadir annemlerdeyim babam " aman kizim yere basma yuzume bas " diyo cunku benim evliligime karsi hic hatam olmadi .yalan soyleyende gizli borc yapanda annesinin eteginin arkasina saklanip gidende esim.bu yuzden annem ve babam her zamn arkamdadirlar sagolsunlar..annem rahim kanseriydi ve yeni ameliyat oldu. benim yanimda kaldi bir hafta.sonra daha rahat etsin diye annemlere gectik.arada bi eve gidip goz kulak oluyorum o kadar.dedigin gibi evin her kosesi hatira daha kotu oluyodum.
Düşük yapmış halinle hasta yatağında seni bırakıp gidiyorsa burada iyice düşünmen lazım.
Seviyorum diyorsun lakin bazen sevmek te yetmez.
TEk senin sevgi ve gayretinle de bir evlilik yürümez.
Evli bir erkek olduğunu idrak edememiş bir adam,anne ile el ele tutuşup gidiyorsa bu insan hakkında daha fazla kafa yormaya değmez bence.
Vicdan ve merhamet yok ise bir insanda herşey beklenir.
Sen de aklını başına topla,geniş çerçeveden bak,ilerisini de düşün.
Hastalığında güvenemedikten sonra sevsen ne ,sevmesen ne.
Bu arda çok geçmiş olsun,kendine dikkat et,annene de iyi bakın.
cok dogru soylediniz beni yatagimda bitakip gitmis bi adam donse nolur donmese nolur.hadi dusuk yapmasan neyse ama bu kaybettigim bebek onunda bebegiydi bu halde nasil birakip gider tek sorum tek haykirisim bu aslinda
cok dogru soylediniz beni yatagimda bitakip gitmis bi adam donse nolur donmese nolur.hadi dusuk yapmasan neyse ama bu kaybettigim bebek onunda bebegiydi bu halde nasil birakip gider tek sorum tek haykirisim bu aslinda
bir haftadir annemlerdeyim babam " aman kizim yere basma yuzume bas " diyo cunku benim evliligime karsi hic hatam olmadi .yalan soyleyende gizli borc yapanda annesinin eteginin arkasina saklanip gidende esim.bu yuzden annem ve babam her zamn arkamdadirlar sagolsunlar..annem rahim kanseriydi ve yeni ameliyat oldu. benim yanimda kaldi bir hafta.sonra daha rahat etsin diye annemlere gectik.arada bi eve gidip goz kulak oluyorum o kadar.dedigin gibi evin her kosesi hatira daha kotu oluyodum.
Hmm gecmis olsun ttlm Rabbm annecigine sifalar versin. Seninde Rabbm gonlunu rahatlatsin hakkinda hayirlisi olsun sonucuylada seni memnun etsin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnmm kiyamamm.ah bu erkekler..hic aramadi miseni...msj falan arama.bekle.bekle..o seninonu aradigindan simariyor...ne ara ne sor...bi arkadasimin esi evi hep terkederdi.oda hepara4di.bisefer aramadedim bakalim ne yapcak.ikigun sonra kendi dondu......sabret..bekle.ararsan simarir.cok icim aciyo.ben daha yeni dusuk yaptim 10 gun once ve henuz toparlayamadim kendimi.durup durup aglama krizlerine giriyorum.cok ozledim onu ve yastgini kokluyorum hep
Cnmm kiyamamm.ah bu erkekler..hic aramadi miseni...msj falan arama.bekle.bekle..o seninonu aradigindan simariyor...ne ara ne sor...bi arkadasimin esi evi hep terkederdi.oda hepara4di.bisefer aramadedim bakalim ne yapcak.ikigun sonra kendi dondu......sabret..bekle.ararsan simarir.
dusuk kanamam kesilmisti ve evi terk etmeden once ki gece iliskiye girdik.hic unutamiyorum guzel gunlerimizi.kotu gunlerimin daha cok olmasina ragmen.ben annesinin evinde biliyodum ve kaynanam alip memlekete gorurmus.ben dusuk yaptim diye yillik izninin bir haftasini kullanmisti sonra ise tam duzelemedigim icin. kalsn bir haftasinida almasini rica etmistim mumkun degil izin vermiyolar demisti.simdi ise iznini almis ve annesiyle tatile gitmis.cok zoruma gidiyo .beni bu halimde nasil birakip gozden cikardi cok psikolojim bozuldu.
Kesinlikle Allahin sevdigi bir kulusunuz.Ya cocugunuz olsaydi. Cocugunuzu da kullanirdi. Allah size bir sekilde gosteriyor ama gormek istemeyen sizsiniz. Insallah dogru bir karar veeip ayrilirsiniz. Okadar agir seyler yasarken yaninizda olmamasi ayriliga yeterli bir sebep.Evlenirken iyi gunde kotu gunde saglik ta ... hani nerde. Ailenin yaninda daha mutlu olursunuz Psikologa da gidebilirsiniz. Yavas yavas toparlanirsiniz. Sadece adiminizi atin.Buna ragmen barismayi dusunuyosaniz siz bastan cekmeyi kabullenmissinizdir. Ve ne dersek diyelim bos. Insallah kendiniz icin en iyisini yaparsiniz.yazik gunah sizede ailenize de. Aciyin biraz kendinize.Allah yardimciniz olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok guzel ve mantikli seyler yazmissiniz ama ben onu cok seviyorum.bi nefret duygusu bir sevgi duygularim cok karmasik.kendi evimde yemek yapmayi ozledim,esimle aksamlari dizilerimizi izlemeyi ,isten gelince guler yuzlu acardim kapiyi hep iceri girince koridorda dakikalarca sarilmayi,gece yatarken omzunda uyumayi cok ozledim coook.tarifi mumkun olmayan bi ozlem bu .yuva ozlemi .evimi ozledim .evime girdgimde ilk yatagimiza yonelip yastigini kokluyorum ayni o kokuyo .canim yaniyo.
Anliyorum canm 1 ay oncesine donup bunlarn hic yasanmamis olmasini istiyorsun ama gercekler her zaman can yakicidir. Suan canin yaniyo ama zamanla acin azalacak inan banasenin icin dua ediyorum sende allaha sigin ancak teselliyi O'nda bulursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adam neler yapmış anası almış gitmiş sen hala dön diyorsun. Üstüne bir de o boşanmak diyor sen üsteliyorsun. Borçları da sana kitlemiş oooh keyfi keyftir onun şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?